De tattoos van Conor Mcgregor

Conor McGregor aka ‘the notorious‘ is het gezicht van de UFC. De Ier heeft zijn de sport van mixed martials arts (MMA) de laatste jaren enorm populair gemaakt. Mijn zijn excentrieke vechtstijl en uitgesproken mening zorgt conor altijd voor entertainment. De bekende uitspraken zoals ‘shut your fucking mouth en ‘I would like to take this chance to apologize to absolutely nobody blijven hangen. Elke keer dat Conor de UFC octagon in stapt ben je verzekerd van een spektakel.  

Naast zijn geweldige vechtkunsten staat Conor ook bekend om zijn tatoeages. In de loop van zijn carrière als UFC-vechter heeft hij aardig wat ink verzameld. Meestal kiezen mensen een tatoeages met een betekenis. Bij Conor is dit niet altijd het geval. In verschillende interviews geeft hij aan dat hij geniet van het proces en het vooral mooi vindt op zijn lichaam.  

Welke tatoeages heeft Conor McGregor? 

Conor McGregor heeft een aantal tatoeages die eruit springen. Zo heeft hij een gorillahoofd op zijn borst staan een leeuw op zijn buik. Hieronder alle tatoeages die de UFC-vechter heeft met de bijbehorende betekenis.   

Conor mcgregor tattoos

Gorilla tattoo

De Gorilla tattoo op de borst van Conor is waarschijnlijk de bekendste tattoo die hij heeft. Het is een gorilla hoofd met een kroon die een hart eet. Qua stijl kun je de tattoo het beste linken aan new skool. Het verhaal achter de tatoeage is dat Conor een ode aan zijn sportschool Straight Blast Gym (SBG) wilde doen. Straight Blast Gym is een mixed martials arts school waar Conor onder leiding van John Kavanagh traint. Het logo van de sportschool is een gorilla vandaar de tattoo. De kroon en het hart zijn op eigen initiatief van Conor omdat hij zicht de gorilla koning voelt.

conor mcgregor tattoo gorilla borst

De gentlemen, dolk, rozen en zakhorloge op zijn onderarm

Op zijn linker onderarm heeft Conor McGregor een verzameling van tattoos. Aan de buitenkant van zijn onderarm heeft hij een zakhorloge met rozen getatoeëerd. Aan de binnenkant heeft hij een dolk die en roos steekt en aan de zijkant van zijn onderarm heeft hij een Ierse gentlemen met een hoge hoed. De gentlemen heeft ook bokshandschoenen aan. Conor zegt zelf geen echte betekenis achter deze tatoeages te hebben. Hij vindt het leuk om een shop binnen te lopen en wat uit te kiezen. Het is wel leuk om te benoemen dat zijn linkerhand voor veel wereldbekende KO heeft gezorgd.

Het motto van Conor McGregor 

Net boven de tattoos op zijn linker ondernam heeft Conor een tekst laten zetten ‘Slow is smoothsmooth is fast‘. Dit is het motto van Conor wat je vaak terug ziet in de octagon 

De tijger tattoo op zijn buik 

Naast de gorilla tattoo is de tijger op de buik van Conor een opvallende tatoeage. Achter deze tatoeage zit geen diepere betekenis. De tijger is een moedig dier, dit was reden genoeg voor Conor om het dier te tatoeëren.  

Achternaam en bijnaam op zijn buik 

Net boven en onder de tijger heeft Conor zijn achternaam ‘McGregor‘ en bijnaam ‘Notorious‘ getatoeëerd. Ook hier heeft Conor niet lang over nagedacht zegt hij in een interview. Hij vindt de tatoeages mooi op zijn lichaam zonder dat er een diepere betekenis achter zit.  

conor mcgregor tattoo buik tijger

Tatoeage op zijn rug en zijn nek 

In zijn nek heeft Conor McGregor een kruis getatoeëerd met vleugels. Mensen hinten op het geloof van Conor maar dit heeft ontkracht met zijn reactie: ‘f… politics and f… religion‘. Aansluitend op het kruis heeft hij een Helix of Thorns getatoeëerd op zijn ruggengraat.  

tattoo conor mcgregor rug nek

De eerste tattoo van Conor

Zoals vele van ons heeft ook Conor zijn tatoeage ontgroening tijdens een vakantie gehad. Hij was samen met vrienden op vakantie en heeft straalbezopen een tattoo in het Arabisch laten zetten. In een interview geeft Conor McGregor aan dat het toen cool was om zo’n tattoo te nemen.