Iedereen kent natuurlijk wel Lionel Messi en Cristiano Ronaldo maar onderschat niet het scorend vermogen van top verdediger Sergio Ramos. Sergio Ramos is een centrale verdediger van Real Madrid en het Spaanse nationale team. Al jaren wint hij prijzen voor de beste verdediger en ook is hij de aanvoerder van beide teams waarin hij voetbalt. Deze aanvoerder heeft al zeker meer dan 20 prijzen in zijn prijzenkast staan en het aantal blijft maar oplopen. Remos staat niet alleen bekend om zijn top prestaties maar zit ook helemaal vol onder de tattoo’s. Wisten jullie dat hij alleen al op zijn hand misschien wel 20 tatoeages heeft staan! Hieronder lees je meer over de tatoeages van Sergio Ramos

De WK beker en champion league tattoo

Sergio heeft wat iedere voetballer wilt behalen getatoeëerd op zijn benen. Hoe vet! Hij heeft namelijk op zijn linker kuit de champions league cup getatoeëerd en op zijn rechter kuit de FIFA WK beker. In de voetbal wereld zijn dit de 2 grootste prijzen die je kunt pakken voor club en land. Ook heeft hij de wereldbeker trofee getatoeëerd op zijn onderarm.Deze prijs heeft Sergio namelijk vaker gewonnen en daar mag ja van ons best trots op zijn.

Sergio-ramos-wk-beker

Tattoo nek

Aan de achterkant van zijn nek heeft Sergio een hart getatoeëerd. Door dit hart zie je een dolk met vleugels die dus het hart neersteken. Zoals jullie allemaal weten is Ramos een beest van een verdediger. Onder de nek tattoo heeft hij dan ook het volgende staan: Een leeuw verliest nooit de mening van schapen. Ramos staat natuurlijk bekend als een harde verdediger waarover meningen verdeeld zijn. Maar als het er op neer komt dan komt Ramos altijd als overwinnaar uit de bus. Dat is wel af te leiden uit zijn fantastische verdedigingen en belangrijke doelpunten die hij scoort.

Tattoo-sergio-ramos-nek

Tattoo wolken

De tattoo die je bij vrijwel alle voetballers op hun sleeve ziet terug komen. We hebben het natuurlijk dan over de wolken. Ook Ramos heeft natuurlijk de wolken getatoeëerd en daarin heeft een ster verwerkt. Deze ster staat symbool voor Kennis, wijsheid, liefde, leven, loyaliteit en begrip. Stuk voor stuk fantastische eigenschappen die El Capitan allemaal naleeft.

Sergio-ramos-wolken-tattoo

Tattoo leeuw

Sergio Ramos kan je zelf ook wel zien als een leeuw. De sterke verdediger heeft de leeuw in zijn habitat dan ook getatoeëerd op zijn rug. Je ziet namelijk het hoofd van de leeuw met een zonsopgang en de vlakte van de jungle.

tattoo-sergio-ramos-leeuw

Tattoo wolf

We hadden het net over de leeuw met zonsopgang. Maar Ramos heeft op zijn andere kant van zijn rug een wolf getatoeëerd. Deze wolf zie je verschijnen in de nachtelijke hemel. Ramos was op vroege leeftijd al een sterke verdediger en dit was dan ook zijn eerste tatoeage.

sergio-ramos-tattoo-wolf

Dromenvanger en quote tattoo

Sergio Ramos is gelovig en daarom heeft hij dan ook deze dromenvanger getatoeëerd samen met zijn initialen. Hij ziet zichzelf als een van de koninklijke en dat is hij ook want zo worden de spelers van voetbal club Real Madrid namelijk genoemd. Boven de dromenvanger staat dan ook een tattoo van een kroon. Hieronder staat de volgende tekst: Alleen degenen die honger met me hadden en bij me stonden, zullen aan mijn tafel eten.

Sergio-ramos-tattoo