10 Ajax tattoo voorbeelden

  • Amsterdam 3 kruizen

  • Oude logo

  • Realistische & kleine tattoo’s

De 3 kruizen van Ajax Amsterdam tattoo

Deze symbolen zie je overal voorbijkomen in Amsterdam. De 3 kruizen staan heel nice bij elkaar en je kan hem full black nemen maar ook met een creatieve invulling! Amsterdam is de stad van afc Ajax en veel Amsterdammers willen daar dan een vette tattoo van!

Ajax-tattoo-klein

3 kruizen op je onderarm

De 3 kruizen komen we vaak tegen op het onderarm. Je kan hem ook makkelijk laten verwerken in een tattoo sleeve. Zo maak je jouw sleeve toch iets persoonlijker.

Ajax-3-kruizen-tatoeage

Ajax tattoo’s van het oude logo

Ajax was vroeger al van wereldklasse en het oude logo is nog een populaire tattoo. Vroeger haalde Ajax ook grote prijzen binnen dankzij de wereldspelers die er toen waren.

Denk aan Johan Cruijf, Zlatan Ibrahimovich of Andy van der Meijde. Het oude logo van Ajax brengt vele mooie tijden met zich mee

Ajax-tattoo-oude-logo

Ben je meer van Realisme?

Je kan het natuurlijk ook verwerken in je tattoo sleeve! Kijk is hoe vet het oude logo van Ajax in deze sleeve is verwerkt!!!

Ajax-realistische-tattoo

Kleine ajax tatoeage

Klein kan soms ook heel mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan de 3 kruizen van Ajax Amsterdam. Deze staan mooi op je onderarm maar veel vrouwen zetten deze op hun pols.

Ajax-logo-tattoo

De arm is een populaire plek voor een afca tattoo!

Ga je voor de kruizen of toch voor het oude logo? Deze staat heel mooi op je arm maar bijvoorbeeld ook op je kuiten! Ga je voor je arm denk dan aan je onderarm of het oude logo groot op je schouder.

Ajax-arm-tattoo

Ajax logo tattoo’s en 3 sterren

We hebben nog een aantal mooi logo tatoeages op een rijtje gezet voor jullie. Zoals met de 3 sterren en het oude logo uiteraard!

Ajax-rode-tattoo
Ajax-logo-tattoo

Samenvatting verzorgen tattoo

  • 3 Kruizen
  • AJAX AMSTERDAM
  • Het oude logo
  • Realistische Ajax tattoo
  • Hoe verwerk je Ajax in je sleeve?
Tattoo-Spot-banner

Check onze video over kleine tattoo’s