Kleine tattoo ideeën die populair zijn in 2022

  • Kleine tattoo ideeën voor vrouwen

  • Voor op je enkel, pols of hand

  • Mooie lettertypen

1. Symbolen zijn echt razend populair. Denk aan een kruis of hartje!

Kleine tattoo’s zie je bij vrouwen echt steeds vaker voorbij komen. Niet 1,2 of 3 maar sommige lopen met 10 kleine tattoo’s rond. Maar wat hebben zij dan allemaal staan?

Symbolen doen het heel goed zoals een kruisje of een hartje op de hand of enkel. Een kleine tattoo blijft lekker subtiel en is niet altijd zo zichtbaar en opvallend. Wij gaan jullie nog veel schattige kleine tattoo’s laten zien!

Kruis-tattoo-hand

Houd je van op vakantie gaan?

Zet dan bijvoorbeeld een palmboompje of bijvoorbeeld de zon! Zwemmen doe je ook op vakantie dus water golfjes zie je ook echt vaak voorbij komen. Symbolen genoeg om te kunnen zetten dus!

kleine-tattoo-tijdelijk

2. Bloemen zoals de lotus of een roos

Ben jij echt een fan van bloemen of vindt je ze gewoon heel mooi staan bij jezelf? De rozentak zie je vaak op de zijkant van de pols voorbij komen en de unalome lotus tattoo op de enkel.

Verzorg deze kleine tattoo’s ook echt goed! De kwaliteit van de tattoo kan omlaag gaan en zo is de tatoeage minder goed zichtbaar als je hem niet goed insmeert. Daarom raden wij aan om medische tattoo zalf te gebruiken!

tattoo-roos-tijdelijk

3. Een tekst of een naam doen het ook altijd goed!

Een naam aan de zijkant van je pols of bijvoorbeeld letters zoals iemand zijn/haar initialen. Je kan ook een tekst laten zetten zoals bijvoorbeeld quotes! Of een tekst in een buitenlandse taal zoals: Latijns, Spaans of misschien wel Italiaans.

Enkel-tattoo-tekst

4. Kleine vlinder op de pols

Veel vrouwen zetten een kleine vlinder op hun pols. Dit kan in black & grey maar ook bijvoorbeeld in kleuren. De vlinder heeft ook een super mooie betekenis voor zo’n kleine tattoo. De rups transformeert zoals jullie weten in een prachtige vlinder! Een vlinder die bekend staat voor schoonheid en deze evaluatie brengt een hele mooie betekenis vast aan de vlinder tattoo!

Kleine vlinder tattoo

5. Grappige kleine tattoo’s

Het hoeft niet altijd zo serieus te zijn en de tatoeage die jij wilt is toch maar klein. Waarom ga je dan niet voor iets grappigs. Zoals bijvoorbeeld wijnglazen!

Kleine-enkel-wine-tattoo

Samenvatting verzorgen tattoo

  • Symbolen zoals een kruisje of een hartje
  • Vakantie en feel good kleine tattoo’s
  • Bloemen doen het ook altijd goed
  • Letter tatoeages zoals naam of initialen van geliefde
  • Quotes
  • Kleine vlinder op de pols
  • Grappige kleine tattoo’s
Tattoo-Spot-banner

Check onze video over kleine tattoo’s