Wat kost een tattoo? Prijzen vanaf €50 euro!

 • Uurtarief en kortingen

 • Prijs per afmeting (Mini, klein, middel en groot)

 • Tattoo sleeve kosten

 • Tattoo’s vanaf €6,95

Wat kost een tattoo ongeveer?

De meeste tatoeëerders beginnen met opstartkosten en voor grote projecten vragen ze vaak ook een aanbetaling. Dit is heel normaal aangezien ze tijd steken in de voorbereiding van het design bijvoorbeeld.

Meestal begint de prijs bij €50 tot €100 euro voor een kleine tattoo. De prijs varieert echter per artiest. Een leerling tattoo artiest heeft bijvoorbeeld een heel laag tarief. Je betaald echt voor de ervaring van de artiest.

Tattoo voorbeelden met prijs:

Hoeveel kost een tattoo 5cm x 5cm

Hoe duur is een 5×5 afmeting tattoo?

Bij een afmeting van 5 x 5 hebben we het nog over een kleine tatoeage en ben je meestal rond de €75 euro kwijt. Een fine line tattoo bijvoorbeeld of een tekstje is vrij snel gezet en hoeft niet veel te kosten. Het is dan ook aan te raden om samen met iemand te gaan zodat je een mooie prijs kunt afspreken. Veel artiesten werken namelijk op een uurtarief.

Tattoo-spot-advies-prijzen

Hoe duur is een 10×10 afmeting tattoo?

Nu gaan we het over een middelgrote tattoo hebben want met een afmeting van 10 x 10 kan je best een stuk opvullen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie leeuw voor op je onderarm. De kosten van deze zijn wat duurder maar dan heb je ook wel wat! Hoe duur is een 10×10 tattoo meestal? €300 euro!

Voor vrouwen liggen de prijzen vaak wat lager omdat er minder details bij de tatoeages komen kijken. Realisme is een duurdere tattoo stijl en fine line is wat goedkoper. Voor fine line bloemen betaal je ongeveer €175,- + euro.

Klantenservice-ruilen-en-retourneren

Tattoo sleeve kosten en uren

Een tattoo sleeve is niet in 1 sessie gezet! Nee hier kan maanden aan werk inzitten en gemiddeld ben je dan ook zo’n 15-20 uur kwijt. Geheel afhankelijk aan de moeilijkheidsgraad van je sleeve. Zitten er heel veel details in verwerkt dan gaat dat meer kosten. Met een uurtarief van €100 euro ben je voor een sleeve dus al snel €1500 – €2000 euro kwijt.

Tegenwoordig zijn de kosten voor het tatoeëren omhoog gegaan en zoals altijd zijn er ook weer andere trends. Je ziet namelijk dat er meer van open ruimtes gebruik wordt gemaakt waardoor er minder tijd aan een tattoo sleeve wordt besteed. Dit scheelt dus weer in de kosten. Echter wel geheel afhankelijk van het uurtarief van je tatoeëerder.

Voorbereiden-op-tattoo-geen-strakke-kleren

Tijdelijke tattoo’s vanaf €6,95

Vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit! Iedereen zal complimenten geven over je nieuwe tattoo en denken dat het een echte is! Onze tatoeages zijn namelijk ook nog eens ontworpen door echte tatoeëerders.

 • Blijven 10 dagen zitten
 • Ideaal om te testen

Samenvatting wat kost een tattoo

 • Starters tarief en een aanbetaling
 • Kleine tattoo prijzen
 • Hoe duur is een 10×10 tattoo
 • Hoeveel uur zit er in een tattoo sleeve
 • Wat kost een tattoo sleeve
 • Tattoo’s vanaf €6,95

Leave A Comment