Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete roos tatoeages!

Jij wilt graag een roos laten tatoeëren! Een roos is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een roos tattoo zijn namelijk oneindig.

Veel vrouwen nemen een kleine roos op hun hand

Wil jij een tattoo van een roos die er schattig uitziet maar toch ook stoer? Kies dan voor de realistische roos op de hand.

Kleine-roos-tatoeage

Dit is een zeer opvallende roos

Wil jij een tattoo die je bijna bij niemand anders ziet? Ga dan voor de full black color roos.

Rozentak tattoo

Combineer de roos tattoo met een naam

Heb je al een naam getatoeëerd staan. Dan kan je hier een roos bij laten zetten. Samen is het een betekenisvolle tattoo!

Tattoo-roos-met-naam

Wij bedanken de volgende Instagram accounts: ivanf.franco, fabianramirezart_, germancabronzigaran, joker_tatuador, Sebastian Black, voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een infinity tattoo?

Het infinity teken heeft verschillende betekenissen en staat symbool voor eeuwigheid en oneindigheid. Infinity is afkomstig van het het Latijnse ‘infinitas’. In de 18 eeuw gebruikte de Engelse wiskundige John Wallis het wiskundige symbool ∞ (lemniscaat) dat staat voor oneindigheid. Het infinity teken zie je in verschillende culturen terug zoals de Indische en Tibetaanse cultuur. In de Keltische cultuur staat het teken symbool voor oneindige liefde en kracht wat voor veel mensen de reden is om een infinity tattoo te laten zetten. Ook kan het symbool staan voor harmonie en gelijkheid.

Betekenis tattoo

Wat kost een roos tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de roos. Wanneer je kiest voor een kleine roos tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een roos die bijvoorbeeld heel je hand opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een roos tattoo?

Gemiddeld duurt een sleeve tussen de 15 en 20 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Wat is de betekenis van een roos tattoo

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat van een €2000 tot €3000 euro zit je goed.

Hoeveel kost een roos tatoeage?

Zoek van te voren eerst op welke tattoo stijl jou bevalt en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een roos tatoeage

Een kleine roos tattoo staat overal mooi!

Wil je graag een tatoeage nemen maar een die niet al te goed op valt? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie bloem. Wanneer je een zwarte roos neemt met dunne lijnen of bijvoorbeeld een kleine mooie rode roos. Deze tattoo zal bijna op elke plek op je lichaam mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan je enkel of achter je oor. Een roos blijft een van de mooiste bloemen die er zijn en zal een echt aanwinst zijn aan jouw tattoo verzameling.

Laat je roos tattoo op een tekening zetten

Heb je een design in je hoofd en ken je iemand die heel goed tekeningen kan maken? Het design kan je door iemand anders laten maken en als tattoo op je arm plaatsen. Je kan ook ervoor kiezen om de tekening van je roos tattoo om die in een schilderij te plaatsen.

Wat kan je met een roos op je onderarm als vrouw zijnde?

Veel vrouwen kiezen voor rozen op hun onderarm. Denk bijvoorbeeld aan een bloemen sleeve. Je kan een half sleeve nemen vol met bloemen of bijvoorbeeld alleen maar rozen en hierin nog een tekst verwerken.

Een zwarte of gekleurde roos staat ook vet op je hand

De tattoo op de hand is een favoriet van de mannen. Een beetje gewaagd is hij wel maarja het staat natuurlijk wel heel vet! Deze tattoo vult vaak je gehele bovenkant van de hand. De roos kan je in een realistische stijl laten tatoeëren maar wat je de laatste tijd ook steeds meer ziet is in een oldskool stijl.

De kleine roos op je onderarm

Je ziet ook heel vaak op de onderarm aan de zijkant een kleine roos tattoo bij vrouwen. Dan hebben we het niet over de roos van bovenaf waar je duidelijk alle mooie bladeren ziet. Maar een kleine roos met de gehele steel getatoeëerd.

De schouder

Veel vrouwen kiezen ook voor een of meerdere rozen op hun schouder dat door kan lopen over je schouderblad.

De heup

De heup is een plek die je niet zomaar ziet maar ook hier worden heel veel rozen tattoo’s gezet. Vaak gecombineerd met een naam of bijvoorbeeld een datum.

Mannen kiezen vaak voor een realistische roos tattoo in hun nek

Wil je graag een tatoeage in je nek? Veel mannen kiezen dan voor de realistische roos. Een zwarte roos vinden wij het vetste voor in je nek. Door het gebruik van schaduw kan je de roos er super realistisch uit laten zien.

Of kies jij toch voor een naam of letter erbij?

Heb je al besloten dat je graag een roos laat tatoeëren of heb je al een roos getatoeëerd? Dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een naam bij de tattoo van je roos te zetten. Dit zie je steeds vaker voorkomen en kan je prachtig laten designen. Denk bijvoorbeeld aan een lint die wappert over de roos en waarin dan een naam staat getatoeëerd. Bijvoorbeeld als nagedachtenis van een tattoo.