3d tattoo

Ontdek het design dat het bij jou past!

3D tattoo2022-01-07T08:49:26+00:00

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete 3d tatoeages!

Jij wilt graag een 3d tattoo laten tatoeëren! Een 3d tattoo is een bijzondere tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een 3d tattoo zijn namelijk echt oneindig!

De 3D tattoo die het meest wordt getatoeëerd is de Vlinder

Wij hebben een aantal top kunstwerken van 3d vlinders voor jullie bij elkaar verzameld. Hoe komt het trouwens dat de tattoo er 3d uitziet? Door middel van speciale schaduw techniek kan een tatoeëerder ervoor zorgen dat een vlinder in het 3d wordt getatoeëerd op jouw pols. Het zal er levensecht uitzien en het zal net lijken alsof de vlinder wilt opstijgen vanaf jouw pols.

3d-tattoo-vlinder-op-pols

Vaak wordt deze 3D tattoo op de pols getatoeëerd

Een hele mooie plek voor de vlinder is op je pols. De vlinder komt op je pols heel mooi tot zijn recht. De vlinder is natuurlijk een elegant beestje met zijn mooie vleugels en wij vinden het zelf dan ook vet als je hem tatoeëert met kleur. De vlinder op je pols blijft een mooie tatoeage.

tattoo-3d-vlinder-op-pols

Natuurlijk heb je ook nog 3D tattoo sleeves

Wil je graag een tattoo sleeve laten zetten in een realistische stijl en ben je bij een van de beste tattoo shops van Nederland. Deze ware kunstenaars kunnen in jouw tattoo sleeve 3d elementen terug laten komen. Jouw tattoo sleeve ziet er dan zo realistisch uit dat bijna niemand gelooft hoe vet het is en of er nou echt een beest over je arm heen loopt of dat deze gewoon is getatoeëerd.

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Zijn er tattooshops gespecialiseerd in 3d tatoeages?

In Nederland zijn er enkele tattoo shops gespecialiseerd in het 3d tatoeëren. Bijvoorbeeld tattoo studio White dog uit Lage Mierde. Maar voor deze specialiteit kan je vaak ook terecht bij realistische tatoeëerders. De echte top die heel goed realisme kan tatoeëren kan voor jou ook een toffe 3d tatoeage plaatsen.

Betekenis tattoo

Wat kost een 3d tattoo?

 

Een 3d tattoo ligt qua kosten iets hoger dan de andere tattoo stijlen. Om ervoor te zorgen dat de tattoo er super realistisch uitziet en in 3d wordt getatoeëerd neemt meer werkuren in beslag. Een 3d tattoo kost dan wel wat meer. Het is het zeker waard! Een vlinder zal ongeveer €150 euro kosten en een groter stuk kan op de €300 – €400 uitkomen.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een 3d tattoo?

Omdat je een tattoo in 3d wilt laten zetten zijn de mogelijkheden oneindig. Wij hebben de creatiefste opties op onze website voor jou gezet!

Welke 3d tattoo komt het meeste voor?

Dat is de vlinder tattoo. Deze wordt heel vaak in het 3d getatoeëerd.

Hoeveel kost een 3d tatoeage?

De kosten liggen iets hoger omdat er meer uren werk in zitten. Maar dat is het ook zeker waard.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een roos tatoeage

Op welke plek je een 3d tattoo moet zetten

Wij hebben de populairste plekken voor jullie opgezocht waar veel andere een 3d tatoeage hebben laten plaatsen. Je kan natuurlijk ook altijd voor een andere plek op je lichaam kiezen. Dit zijn slechts de populairste!

Op het been

De 3d tattoo zie je heel vaak op het been terugkomen. Denk bijvoorbeeld eraan dat je been open ligt en er iets in je been zit zoals een mechanisme. Net alsof je een robot been hebt! Dit is een design dat wij bijna alleen maar zien terugkomen in het been.

Op je arm

Op het arm zien we heel vaak een 3d kompas voorbij komen. Super vet om ook in je sleeve te verwerken. Maar je kan ook hier voor bijvoorbeeld een robotarm kiezen

Tepel opknappen met een 3d tattoo

Heb je geen tepel meer of ben je niet tevreden met je tepel? Door middel van een tatoeage kunnen wij deze opknappen. Tattoo Joey is gespecialiseerd in realistische tattoo’s en kan ervoor zorgen dat uw tepel tattoo er levensecht uitziet.

3d tattoo designs voorbeelden

3d tattoo’s zijn hele realistische tatoeages en wij hebben de vetste voorbeelden voor jullie op een rijtje gezet. Voor echt een realistische 3d tattoo moet je bij Tattoo Joey zijn. Onze 3d designs zoals leeuwen, spinnen en wolven lijken zo realistisch dat mensen over je huid voelen of het wel echt een tattoo is.

Spin

De 3d spin is een hele vette tatoeage. Zijn lange poten die over jouw huid heen lopen kunnen door middel van schaduw heel realistisch eruit komen te zien. Het verschil van kwaliteit kan je bij een spinnen tatoeage heel goed onderscheiden.

Leeuw

De machtige leeuw is een 3d tattoo die echt heel vet uitziet. Denk er bijvoorbeeld aan dat hij brult en het net lijkt of je een levensechte leeuw ziet brullen. De bek van de leeuw is een mooi punt om er door middel van de 3d techniek eruit te laten komen.

Skull

De skull is een van de populairste tattoo’s zie er zijn. Je kan hem in veel verschillende stijlen laten tatoeëren. De 3d tattoo stijl is een hele vette stijl. In het 3d kan je ervoor zorgen dat de skull er levensecht uit ziet en denk bijvoorbeeld dat je in de ogen van een skull.

Scorpion

De 3d scorpion tattoo met zijn poten en scharen ziet er super realistisch uit. Met schaduw bij de poten kan je ervoor zorgen dat het net lijkt of de scorpion over je huid heen loopt.

Puzzel

De puzzel 3d tattoo is een hele speciale maar vooral ook creatieve tatoeage. Stel je voor dat je huid een puzzel is en er een stukje ontbreekt. Achter dat stukje kan je een hele vette achtergrond tatoeëren. Denk bijvoorbeeld aan natuur of de hemel of dat er een tekst of naam op het plekje van de ontbrekende tattoo staat.

Wolf

De wolf is een zeer brute en mooi beest om als 3d tattoo te tatoeëren. Bij een 3d wolf zie je ook vaak dat de wolf bijvoorbeeld uit je huid kruipt. Veel kiezen ervoor om de wolf te laten brullen. Dat ziet er namelijk ook super realistisch uit.

In Nederland begin je de 3d tribal steeds meer te zien

Steeds meer nederlanders hebben een tribal tattoo maar je ziet de 3d tribal ook steeds vaker terugkomen! Met zeer strakke lijnen en het gebruik van schaduw kan je de diepte heel goed zin in de tribal tattoo’s

De kosten van een 3d tattoo

Een 3d tattoo ligt qua kosten iets hoger dan de andere tattoo stijlen. Om ervoor te zorgen dat de tattoo er super realistisch uitziet en in 3d wordt getatoeëerd neemt meer werkuren in beslag. Een 3d tattoo kost dan wel wat meer. Het is het zeker waard!

Ga naar de bovenkant