Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie bloemen tattoos!

Bloemen worden steeds vaker getatoeëerd. Denk bijvoorbeeld aan de lotus, klaproos, zonnebloem, roos en de lelie. Wij willen jullie graag meer vertellen over alle mogelijkheden en een aantal voorbeelden laten zien hiervan.

Lotus bloem tattoo

De lotus bloem tatoeage zie je vaak terugkomen bij vrouwen. Maar op welke plekken dan? De lotusbloem tattoo staat heel mooi als underboob tattoo of bijvoorbeeld op je rug of pols. De mandala staat zie je vaak voorbij komen bij deze tatoeage. De unalome lotus bloem staat symbool voor veel goeds en moois! Het is een boeddhistisch symbool en een van de bekendere bloemen tatoeages. Verlichting, zuivering van de geest en het overwinnen van tegenslagen dit alles is verwerkt in deze prachtige bloem!

Lotus-bloem-tattoo

Klaproos tatoeage

De klaproos tatoeage is een meer algemenere tattoo. Je ziet er namelijk veel vrouwen maar ook mannen mee rondlopen. Hoe kan dit dan in vergelijking met de lotusbloem tattoo? De klaproos is een felle rode bloem en staat symbool voor de dood een eeuwige slaap.

Klaproos-bloem-tattoo

Zonnebloem tattoo

Bloemen tattoo’s zie je steeds vaker voorbijkomen en de zonnebloem tattoo is er daar een van! De zonnebloem staat bekend als een vrolijke bloem. Wie wordt er trouwens nou niet vrolijk van de zon! Wil jij graag een zonnebloem tatoeëren. Dan gaat deze tatoeage veel geluk, warmte en positieve gevoelens in je naar boven halen!

Zonnebloem-tattoo

Tattoo sleeve vrouw bloemen

Er zijn genoeg bloemen zoals je al hebt gezien. Mocht je niet kunnen kiezen maak er dan een bloemen tattoo sleeve van! Veel vrouwen zien we voor een bloemen sleeve gaan of kiezen voor een heel bloemenstuk voor op hun bovenbeen bijvoorbeeld. Ook zien we bij de meeste vrouwelijke sleeves bloemen voorbij komen als opvulling.

tattoo-sleeve-bloemen-vrouwen

Bloemen tatoeage klein

De kleine bloeme tattoo’s worden meestal op de pols gezet of de enkel. De lotus bloem en roos met en zonder steel zie je vaak voorbij komen. Ook wordt hier soms nog wel eens een naam bij getatoeëerd. Een kleine bloemen tatoeage ziet er vet uit en soms zelfs hoe kleiner hoe mooier!

Bloemen-tattoo-klein

Tattoo lelie

De lelie tattoo vinden wij een van de mooiste tatoeages voor bij vrouwen. In een realistische tattoo stijl ziet deze er echt heel mooi uit. Deze bloem staat bekend om schoonheid, zuiverheid en eeuwigheid. De lelie staat in elk land weer ergens anders bekend om. Als ze in Griekenland jouw tattoo zullen zien denken ze aan seks en erotiek. Maar in Egypte weer aan vruchtbaarheid.

Tattoo-lelie-bloem

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat betekend een roos tattoo?

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al! Zeelieden lieten namelijk een roos tatoeëren voor wanner zij op reis gingen en hun geliefden achterlieten. Op deze manier was hun geliefde altijd nog bij hun op hun zware reis. Rozen hoeven niet in het zwart te worden getatoeëerd. Rood is namelijk ook de kleur van de liefde en hoe nice is het dan om een rode roos te tatoeëren!

pols-tattoo-2

hoeveel kost een bloemen tattoo?

Gemiddeld kost een bloem tattoo tussen de €50 en €200 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een bloemen tattoo?

Gemiddeld kost een bloemen tattoo tussen de 50 en 200 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een bloemen sleeve?

Circa 5 tot 10 uur!

Doet het zetten van een bloem tatoeage?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine bloem tattoo relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!