25+ bloemen tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van bloemen tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van deze bloemen en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Bloemen tattoo ontwerpen

Lotus bloem tattoo

De lotus bloem tatoeage zie je vaak terugkomen bij vrouwen. Maar op welke plekken dan? De lotusbloem tattoo staat heel mooi als underboob tattoo of bijvoorbeeld op je rug of pols. De mandala staat zie je vaak voorbij komen bij deze tatoeage. De unalome lotus bloem staat symbool voor veel goeds en moois! Het is een boeddhistisch symbool en een van de bekendere bloemen tatoeages. Verlichting, zuivering van de geest en het overwinnen van tegenslagen dit alles is verwerkt in deze prachtige bloem!

Klaproos tatoeage

De klaproos tatoeage is een meer algemenere tattoo. Je ziet er namelijk veel vrouwen maar ook mannen mee rondlopen. Hoe kan dit dan in vergelijking met de lotusbloem tattoo? De klaproos is een felle rode bloem en staat symbool voor de dood een eeuwige slaap.

Zonnebloem tattoo

Bloemen tattoo’s zie je steeds vaker voorbijkomen en de zonnebloem tattoo is er daar een van! De zonnebloem staat bekend als een vrolijke bloem. Wie wordt er trouwens nou niet vrolijk van de zon! Wil jij graag een zonnebloem tatoeëren. Dan gaat deze tatoeage veel geluk, warmte en positieve gevoelens in je naar boven halen!

Tattoo sleeve vrouw bloemen

Er zijn genoeg bloemen zoals je al hebt gezien. Mocht je niet kunnen kiezen maak er dan een bloemen tattoo sleeve van! Veel vrouwen zien we voor een bloemen sleeve gaan of kiezen voor een heel bloemenstuk voor op hun bovenbeen bijvoorbeeld. Ook zien we bij de meeste vrouwelijke sleeves bloemen voorbij komen als opvulling.

Bloemen tatoeage klein

De kleine bloeme tattoo’s worden meestal op de pols gezet of de enkel. De lotus bloem en roos met en zonder steel zie je vaak voorbij komen. Ook wordt hier soms nog wel eens een naam bij getatoeëerd. Een kleine bloemen tatoeage ziet er vet uit en soms zelfs hoe kleiner hoe mooier!

Tattoo lelie

De lelie tattoo vinden wij een van de mooiste tatoeages voor bij vrouwen. In een realistische tattoo stijl ziet deze er echt heel mooi uit. Deze bloem staat bekend om schoonheid, zuiverheid en eeuwigheid. De lelie staat in elk land weer ergens anders bekend om. Als ze in Griekenland jouw tattoo zullen zien denken ze aan seks en erotiek. Maar in Egypte weer aan vruchtbaarheid.

Betekenis roos tattoo

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al!

Duik dieper in de wereld van de wolf.
-> Bloemen betekenis uitleg

Kosten roos tattoo

Een kleine roos tattoo begint rond de €100. Kies je voor een groter ontwerp op je onderarm, reken dan op zo’n €250. Extra elementen zoals bloemen kunnen de prijs licht verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht