25+ bloemen tattoo ideeën

Onze artiesten hebben onderzoek gedaan naar de leukste bloemen tattoos van 2023 en deze op een rijtje gezet voor jullie. Ook vermelden wij uiteraard de prijs en betekenis van de tattoos. Ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie bloemen tattoos!

Bloemen worden steeds vaker getatoeëerd. Denk bijvoorbeeld aan de lotus, klaproos, zonnebloem, roos en de lelie. Wij willen jullie graag meer vertellen over alle mogelijkheden en een aantal voorbeelden laten zien hiervan.

Lotus bloem tattoo

De lotus bloem tatoeage zie je vaak terugkomen bij vrouwen. Maar op welke plekken dan? De lotusbloem tattoo staat heel mooi als underboob tattoo of bijvoorbeeld op je rug of pols. De mandala staat zie je vaak voorbij komen bij deze tatoeage. De unalome lotus bloem staat symbool voor veel goeds en moois! Het is een boeddhistisch symbool en een van de bekendere bloemen tatoeages. Verlichting, zuivering van de geest en het overwinnen van tegenslagen dit alles is verwerkt in deze prachtige bloem!

Klaproos tatoeage

De klaproos tatoeage is een meer algemenere tattoo. Je ziet er namelijk veel vrouwen maar ook mannen mee rondlopen. Hoe kan dit dan in vergelijking met de lotusbloem tattoo? De klaproos is een felle rode bloem en staat symbool voor de dood een eeuwige slaap.

Zonnebloem tattoo

Bloemen tattoo’s zie je steeds vaker voorbijkomen en de zonnebloem tattoo is er daar een van! De zonnebloem staat bekend als een vrolijke bloem. Wie wordt er trouwens nou niet vrolijk van de zon! Wil jij graag een zonnebloem tatoeëren. Dan gaat deze tatoeage veel geluk, warmte en positieve gevoelens in je naar boven halen!

Tattoo sleeve vrouw bloemen

Er zijn genoeg bloemen zoals je al hebt gezien. Mocht je niet kunnen kiezen maak er dan een bloemen tattoo sleeve van! Veel vrouwen zien we voor een bloemen sleeve gaan of kiezen voor een heel bloemenstuk voor op hun bovenbeen bijvoorbeeld. Ook zien we bij de meeste vrouwelijke sleeves bloemen voorbij komen als opvulling.

Bloemen tatoeage klein

De kleine bloeme tattoo’s worden meestal op de pols gezet of de enkel. De lotus bloem en roos met en zonder steel zie je vaak voorbij komen. Ook wordt hier soms nog wel eens een naam bij getatoeëerd. Een kleine bloemen tatoeage ziet er vet uit en soms zelfs hoe kleiner hoe mooier!

Tattoo lelie

De lelie tattoo vinden wij een van de mooiste tatoeages voor bij vrouwen. In een realistische tattoo stijl ziet deze er echt heel mooi uit. Deze bloem staat bekend om schoonheid, zuiverheid en eeuwigheid. De lelie staat in elk land weer ergens anders bekend om. Als ze in Griekenland jouw tattoo zullen zien denken ze aan seks en erotiek. Maar in Egypte weer aan vruchtbaarheid.

Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Wil je graag eerst een tatoeage testen?

Daar is een oplossing voor!

Tijdelijke tattoo bloemen
€8,95

Meer informatie

Tijdelijke tattoos

Vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit! Iedereen zal complimenten geven over je nieuwe tattoo en denken dat het een echte is! Onze tatoeages zijn namelijk ook nog eens ontworpen door echte tatoeëerders.

 • Blijven 10 dagen zitten
 • Ideaal om te testen
Meer informatie

Wat betekend een roos tattoo?

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al! Zeelieden lieten namelijk een roos tatoeëren voor wanner zij op reis gingen en hun geliefden achterlieten. Op deze manier was hun geliefde altijd nog bij hun op hun zware reis. Rozen hoeven niet in het zwart te worden getatoeëerd. Rood is namelijk ook de kleur van de liefde en hoe nice is het dan om een rode roos te tatoeëren!

Betekenis tattoo

hoeveel kost een bloemen tattoo?

Gemiddeld kost een bloem tattoo tussen de €50 en €200 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een bloemen tattoo?

Gemiddeld kost een bloemen tattoo tussen de 50 en 200 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een bloemen sleeve?

Circa 5 tot 10 uur!

Doet het zetten van een bloem tatoeage?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine bloem tattoo relatief weinig pijn.

Top 10 bekendste bloemen tatoeages

Bloementatoeages zijn altijd populair geweest vanwege hun symbolische betekenis en esthetische waarde. Ze zijn er in vele soorten en maten en kunnen op verschillende delen van het lichaam worden geplaatst. Hier zijn onze top 10 bekendste bloementattoos:

 1. Roos tattoo: De roos is misschien wel de meest iconische bloem in de tatoeagewereld vanwege zijn symbolische betekenis van liefde en romantiek.
 2. Lotusbloem tattoo: De lotusbloem symboliseert verlichting, vernieuwing en spirituele groei.
 3. Kersenbloesem tattoo: De kersenbloesem vertegenwoordigt schoonheid, tederheid en vergankelijkheid van het leven.
 4. Zonnebloem tattoo: De zonnebloem symboliseert kracht, warmte en levenslust.
 5. Tulp tattoo: De tulp staat bekend om zijn kleurrijke bloemblaadjes en vertegenwoordigt liefde, rijkdom en overvloed.
 6. Magnolia tattoo: De magnolia is een prachtige bloem die symbool staat voor schoonheid, gratie en waardigheid.
 7. Lelie tattoo: De lelie wordt vaak geassocieerd met zuiverheid, onschuld en vrede.
 8. Anjer tattoo: De anjer symboliseert kracht, passie en volharding.
 9. Hortensia tattoo: De hortensia staat bekend om zijn grote bloemblaadjes en vertegenwoordigt dankbaarheid, oprechtheid en overvloed.
 10. Lavendel tattoo: Lavendel staat bekend om zijn kalmerende geur en wordt vaak geassocieerd met rust, vrede en geluk.

Bij Tattoo Spot hebben we getalenteerde tattoo-artiesten die ervaring hebben in het ontwerpen en uitvoeren van prachtige bloementattoos. Of u nu kiest voor een realistische of meer abstracte stijl, wij zorgen ervoor dat uw bloementattoo perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw eigen prachtige bloementattoo te laten zetten!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!