Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie christelijke tattoos!

Jij wilt graag een christelijke tattoo laten tatoeëren! Jezus of een kruis zijn hele populaire christelijke tatoeages. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een christelijke tattoo zijn namelijk oneindig.

Jezus Christus tattoo

Bij de Jezus Christus tatoeage zie je heel vaak de doorns om zijn hoofd en het kruis terug komen. Zijn handen kan je ook nog toevoegen die een rozenkrans vasthouden mocht je hiervoor plek over hebben.

Jezus-kruis-tattoo

Kruis tattoo

Een van de bekendste symbolen die al jaren mee gaat! De kruis tattoo wordt niet alleen in het christendom gebruikt maar ook in de Griekse, azteekse en Egyptische tijd! Wij vinden het Latijnse kruis zelf de mooiste van allemaal!

Latijns kruis tattoo

Christelijke tattoo

De volgende christelijke tattoo’s worden vaker gezet. Dus mocht je iets christelijks willen laten tatoeëren maar heb je geen idee? Lees dan vooral verder. Kies voor een tekst in het Hebreeuws of misschien juist een tekst uit de bijbel. Heilige Maria kan je bijvoorbeeld kiezen of natuurlijk de kerk kan ook!

Christelijke-tattoo-sleeve

Wij bedanken Instagram accounts voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat betekend een christelijke tattoo?

Als voorbeeld nemen we even het kruis. Het christelijke kruis wordt voor veel christenen gezien als het ultieme symbool van Gods liefde voor ons. Jezus is voor ons aan het kruis gegaan en veel mensen laten het kruis tatoeëren als herinnering hieraan!

Betekenis tattoo

hoeveel kost een kruis tattoo?

Gemiddeld kost een hart tattoo tussen de €50 en €200 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een kruis tattoo?

Gemiddeld kost een kruis tattoo tussen de 50 en 200 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een christelijke sleeve?

Gemiddeld kan je uitgaan van een 10 a 15 uur.

Doet het zetten van een kruis teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals een kruis teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een religieuze tatoeage

Welke religieuze tattoos worden er vaak gezet?

Zoals jullie al hebben gelezen wordt het kruis en een portret van Jezus Christus vaak getatoeëerd. Maar wil je voor een religieuze tattoo sleeve gaan. Waarmee kan je het dan nog opvullen? Denk bijvoorbeeld aan een rozenkrans of ga je voor een beschermengel?

Beschermengel tattoo

Een engel is een soort van tussenpersoon tussen jou en de spirituele wereld. Een beschermengel beschermt jou dus ten alle tijden en worden gezien als de boodschappers van God. Wil jij een beschermengel laten tatoeëren?