Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete cover up tatoeages!

Jij wilt graag een cover up tattoo laten tatoeëren! Een cover up is vaak een hele creatieve tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een cover up tattoo zijn namelijk oneindig.

Op de onderarm worden de meeste cover up tattoo’s gezet

De meeste cover up tattoo’s vind je op het onderarm. Maar waarom is dat zo? Wanneer het zomer is zie je toch al snel dat iedereen kleding draagt met korte mouwen bijvoorbeeld. Wanneer je een tattoo hebt staan op je onderarm waar je niet blij mee bent dan is deze meteen zichtbaar. Dit is dan ook de rede dat de cover up het meeste op de onderarm plaats vindt.

Veel vrouwen doen een cover up op hun pols van een naam

De pols is een zeer gewilde plek voor vrouwen om een tatoeage te laten zetten. Op de zijkant van de pols wordt vaak een naam gezet van bijvoorbeeld je ex geliefde en hier komen dan ook geweldige cover up tattoo’s van gemaakt.

Zet een cover up tattoo over een litteken

Heb je momenteel een litteken en wil je deze graag wat minder laten opvallen? Met een cover up tattoo kan je ervoor zorgen dat niemand meer ziet dat het ooit een litteken was!

litteken-tattoo-cover-up

Wij bedanken Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

De mandala is een tattoo die je vaak ziet op iemand zijn rug of onderrug

Heb je iemand zijn naam op je rug staan of een andere tattoo op bijvoorbeeld je onderrug. Deze worden heel vaak met een cover up van een mandala opgelost. Mandala’s zijn creatieve tatoeages die werkelijk elke kant op kunnen gaan. Perfect dus om je oude tattoo mee te verbergen.

Betekenis tattoo

Wat kost een cover up tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de cover up tattoo. Wanneer je kiest voor een kleine cover up tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €150 euro. Maar ga je voor een groter project dan kost het rond de €300 tot €450 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een roos tattoo?

Gemiddeld duurt een sleeve tussen de 15 en 20 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Wat is de betekenis van een roos tattoo

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat van een €2000 tot €3000 euro zit je goed.

Hoeveel kost een roos tatoeage?

Zoek van te voren eerst op welke tattoo stijl jou bevalt en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.

Top 10 bekendste cover up tatoeages

Een cover up tattoo is een geweldige manier om een oude of ongewenste tatoeage te verbergen of te transformeren in iets nieuws. Hier zijn onze top 10 bekendste cover up tattoos:

 1. Bloementattoo: Een bloementattoo is een populaire keuze voor het bedekken van een oude tatoeage, omdat ze vaak grote en kleurrijke ontwerpen zijn die goed werken als achtergrond.
 2. Dierentattoo: Dierentattoos zijn ook geweldige cover up-opties, omdat ze veel ruimte innemen en vaak gedetailleerd zijn.
 3. Abstracte tattoo: Een abstracte tattoo kan een oude tatoeage volledig bedekken en transformeren in iets compleet nieuws.
 4. Tribal tattoo: Tribale ontwerpen zijn populair voor cover up-tatoeages vanwege hun dikke lijnen en donkere kleuren.
 5. Maori tattoo: Net als tribale ontwerpen zijn Maori-tatoeages ook een populaire keuze voor het bedekken van oude tatoeages vanwege hun dikke lijnen en donkere kleuren.
 6. Geometrische tattoo: Geometrische ontwerpen kunnen de vormen van een oude tatoeage benadrukken en deze transformeren tot iets nieuws.
 7. Lettering tattoo: Als u een tatoeage met tekst wilt bedekken, kan een nieuwe lettering tattoo met een ander lettertype of woord u helpen uw oude tatoeage te vergeten.
 8. Vleugels tattoo: Vleugeltatoeages kunnen een geweldige optie zijn voor het bedekken van een tatoeage op de rug of schouders.
 9. Zonsondergang tattoo: Een zonsondergang-tatoeage kan een oude tatoeage bedekken en zorgen voor een prachtige en kleurrijke achtergrond.
 10. Mandala tattoo: Mandala-tatoeages zijn populaire opties voor het bedekken van kleine tatoeages en kunnen worden gemaakt in verschillende stijlen en maten.

Bij Tattoo Spot hebben we ervaren tattoo-artiesten die bekend zijn met het maken van cover up-tatoeages. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw oude tatoeage om te toveren tot iets nieuws en prachtigs!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een cover up tatoeage

Je kent het wel die ene tattoo die je lang geleden hebt laten zetten maar ondertussen heb je er best spijt van of wil je verder met een groter project. We hebben natuurlijk ook de bekende tattoo van je ex. Dit valt tegenwoordig gelukkig op te lossen door een cover up tattoo.

Wat is er mogelijk voor op de bovenarm?

Wil je graag een cover up tattoo op je bovenarm dan heb je geluk. Er is namelijk zat ruimte. Meer als op je onderarm en je kan ook helemaal rondom je arm heen gaan. Wanneer je een oude tatoeage hebt of een vrij licht gekleurde tattoo op je bovenarm is een cover up makkelijk te doen. Maar bij een vrij recente en donkere tattoo moet je creatiever gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.