De vetste cover up tattoo’s op een rijtje

Je kent het wel die ene tattoo die je lang geleden hebt laten zetten maar ondertussen heb je er best spijt van of wil je verder met een groter project. We hebben natuurlijk ook de bekende tattoo van je ex. Dit valt tegenwoordig gelukkig op te lossen door een cover up tattoo.

Op de onderarm worden de meeste cover up tattoo’s gezet

De meeste cover up tattoo’s vind je op het onderarm. Maar waarom is dat zo? Wanneer het zomer is zie je toch al snel dat iedereen kleding draagt met korte mouwen bijvoorbeeld. Wanneer je een tattoo hebt staan op je onderarm waar je niet blij mee bent dan is deze meteen zichtbaar. Dit is dan ook de rede dat de cover up het meeste op de onderarm plaats vindt.

Wat is er mogelijk voor op de bovenarm?

Wil je graag een cover up tattoo op je bovenarm dan heb je geluk. Er is namelijk zat ruimte. Meer als op je onderarm en je kan ook helemaal rondom je arm heen gaan. Wanneer je een oude tatoeage hebt of een vrij licht gekleurde tattoo op je bovenarm is een cover up makkelijk te doen. Maar bij een vrij recente en donkere tattoo moet je creatiever gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Cover-up-tattoo-onderarm

Een aantal cover up tattoo ideas

Met een cover up tattoo moet je vaak heel creatief te werk gaan maar zo ontstaan wel de vetste ideas natuurlijk. Wij zijn op onderzoek voor jullie gegaan en hieronder staan de vetste cover up tattoo’s

Veel vrouwen doen een cover up op hun pols van een naam

De pols is een zeer gewilde plek voor vrouwen om een tatoeage te laten zetten. Op de zijkant van de pols wordt vaak een naam gezet van bijvoorbeeld je ex geliefde en hier komen dan ook geweldige cover up tattoo’s van gemaakt.

Zet een cover up tattoo over een litteken

Heb je momenteel een litteken en wil je deze graag wat minder laten opvallen? Met een cover up tattoo kan je ervoor zorgen dat niemand meer ziet dat het ooit een litteken was!

litteken-tattoo-cover-up

Foto van rarespider

De mandala is een tattoo die je vaak ziet op iemand zijn rug of onderrug

Heb je iemand zijn naam op je rug staan of een andere tattoo op bijvoorbeeld je onderrug. Deze worden heel vaak met een cover up van een mandala opgelost. Mandala’s zijn creatieve tatoeages die werkelijk elke kant op kunnen gaan. Perfect dus om je oude tattoo mee te verbergen.