25+ Cover up tattoo ideeën

Ontdek de mogelijkheden en unieke ontwerpen van cover up tattoos. Laat je meeslepen door de creatieve  ontwerpen en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Cover up tattoo ontwerpen

Onderarm cover up tattoo voorbeelden

De meeste cover up tattoo’s vind je op het onderarm. Maar waarom is dat zo? Wanneer het zomer is zie je toch al snel dat iedereen kleding draagt met korte mouwen bijvoorbeeld. Wanneer je een tattoo hebt staan op je onderarm waar je niet blij mee bent dan is deze meteen zichtbaar. Dit is dan ook de rede dat de cover up het meeste op de onderarm plaats vindt.

Veel vrouwen doen een cover up op hun pols van een naam

De pols is een zeer gewilde plek voor vrouwen om een tatoeage te laten zetten. Op de zijkant van de pols wordt vaak een naam gezet van bijvoorbeeld je ex geliefde en hier komen dan ook geweldige cover up tattoo’s van gemaakt.

Zet een cover up tattoo over een litteken

Heb je momenteel een litteken en wil je deze graag wat minder laten opvallen? Met een cover up tattoo kan je ervoor zorgen dat niemand meer ziet dat het ooit een litteken was!

Kosten cover up tattoo

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de cover up tattoo. Wanneer je kiest voor een kleine cover up tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €150 euro. Maar ga je voor een groter project dan kost het rond de €300 tot €450 euro.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Extra informatie over het zetten van een cover up tatoeage

Je kent het wel die ene tattoo die je lang geleden hebt laten zetten maar ondertussen heb je er best spijt van of wil je verder met een groter project. We hebben natuurlijk ook de bekende tattoo van je ex. Dit valt tegenwoordig gelukkig op te lossen door een cover up tattoo.

Wat is er mogelijk voor op de bovenarm?

Wil je graag een cover up tattoo op je bovenarm dan heb je geluk. Er is namelijk zat ruimte. Meer als op je onderarm en je kan ook helemaal rondom je arm heen gaan. Wanneer je een oude tatoeage hebt of een vrij licht gekleurde tattoo op je bovenarm is een cover up makkelijk te doen. Maar bij een vrij recente en donkere tattoo moet je creatiever gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.