Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Disney tattoos!

Jij wilt graag een Disney tattoo zetten! Disney tatoeages zijn heel populair en je hebt heel veel verschillende ontwerpen.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Disney tattoo sleeve

Voor de echte fans die een kleine Mickey mouse tattoo of Stitch tattoo niet genoeg vinden hebben we natuurlijk nog de tattoo sleeve’s. Disney gaat al zolang mee als de tv bestaat en de mogelijkheddn zijn dus ook oneindig! Vaak zien we in de sleeves het Disney kasteel terugkomen met zijn mooie vuurwerk en parade. Voor de overgangen in de sleeve kan je kiezen voor een magische wijze en vele Disney figuren zoals donald duck.

Disney-tattoo-sleeve

Kleine Disney tattoo

De meeste disney tattoo’s zijn klein. Denk bijvoorbeeld aan Winnie de Pooh met zijn ballon of alleen de uitlijnen van een Micky mouse gezicht. Ook zie je vaak het disney kasteel als klein symbool getatoeëerd staan. Onze persoonlijke favoriet is toch wel de zittende kleine Stitch tattoo die naar boven kijkt. Allemaal scenes uit de films kan je gebruiken ter inspiratie van je eigen kleine disney tattoo.

Disney-tatoeage

Black and white Disney tattoo

Als je aan disney denkt dan denk je aan hele kleurrijke beelden en dit kan je ook zeker verwerken in je tattoo. Echter zie je toch de meeste disney tatoeages in de black and white tattoo stijl. Je kan ook kiezen om kleine elementen wat kleur mee te geven om zo het magische disney effect te versterken. Wij hebben iedergeval een aantal voorbeelden voor jullie disney inspiratie opgezocht.

Disney-tattoo-winnie-de-pooh

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Betekenis Disney tattoo’s

De tattoo’s van disney betekenen iets magisch. Het is een speciaal soort tatoeage die iedereen zal herkennen en waarbij iedereen hetzelfde gevoel zal hebben. Want zeg nou eerlijk wie kent disney nou niet? Wie heeft er nou nooit vroeger een disney film gekeken? De enkele die nog nooit een disney film hebben gekeken kunnen met een magisch gevoel kijken naar jouw disney tattoo’s!

Betekenis tattoo

Wat kost een Disney tattoo?

Disney tattoo’s zijn meestal kleine tatoeages maar wel wat getailleerd als de “normale” kleine tattoo. Als je van circa €150 euro uitgaat zit je al vaak goed!

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een Maori tattoo?

Maori vertelden hun verhalen d.m.v. symbolen en dat kan je allemaal mooi verwerken in je Maori tatoeages.

Hoeveel kost een bovenarm Maori tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Verschillen qua Maori sleeve, hoe dan?

Je hebt hele drukke Maori tattoo sleeves met alle elementen vrij klein en dicht op elkaar en veel zwarte vlakken of je kan gaan voor een rustigere sleeve met meer wit ruimtes..

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een Disney tatoeage