Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Disney tattoos!

Jij wilt graag een Disney tattoo zetten! Disney tatoeages zijn heel populair en je hebt heel veel verschillende ontwerpen.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Disney tattoo sleeve

Voor de echte fans die een kleine Mickey mouse tattoo of Stitch tattoo niet genoeg vinden hebben we natuurlijk nog de tattoo sleeve’s. Disney gaat al zolang mee als de tv bestaat en de mogelijkheddn zijn dus ook oneindig! Vaak zien we in de sleeves het Disney kasteel terugkomen met zijn mooie vuurwerk en parade. Voor de overgangen in de sleeve kan je kiezen voor een magische wijze en vele Disney figuren zoals donald duck.

Disney-tattoo-sleeve

Kleine Disney tattoo

De meeste disney tattoo’s zijn klein. Denk bijvoorbeeld aan Winnie de Pooh met zijn ballon of alleen de uitlijnen van een Micky mouse gezicht. Ook zie je vaak het disney kasteel als klein symbool getatoeëerd staan. Onze persoonlijke favoriet is toch wel de zittende kleine Stitch tattoo die naar boven kijkt. Allemaal scenes uit de films kan je gebruiken ter inspiratie van je eigen kleine disney tattoo.

Disney-tatoeage

Black and white Disney tattoo

Als je aan disney denkt dan denk je aan hele kleurrijke beelden en dit kan je ook zeker verwerken in je tattoo. Echter zie je toch de meeste disney tatoeages in de black and white tattoo stijl. Je kan ook kiezen om kleine elementen wat kleur mee te geven om zo het magische disney effect te versterken. Wij hebben iedergeval een aantal voorbeelden voor jullie disney inspiratie opgezocht.

Disney-tattoo-winnie-de-pooh

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Betekenis Disney tattoo’s

De tattoo’s van disney betekenen iets magisch. Het is een speciaal soort tatoeage die iedereen zal herkennen en waarbij iedereen hetzelfde gevoel zal hebben. Want zeg nou eerlijk wie kent disney nou niet? Wie heeft er nou nooit vroeger een disney film gekeken? De enkele die nog nooit een disney film hebben gekeken kunnen met een magisch gevoel kijken naar jouw disney tattoo’s!

Betekenis tattoo

Wat kost een Disney tattoo?

Disney tattoo’s zijn meestal kleine tatoeages maar wel wat getailleerd als de “normale” kleine tattoo. Als je van circa €150 euro uitgaat zit je al vaak goed!

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een Maori tattoo?

Maori vertelden hun verhalen d.m.v. symbolen en dat kan je allemaal mooi verwerken in je Maori tatoeages.

Hoeveel kost een bovenarm Maori tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Verschillen qua Maori sleeve, hoe dan?

Je hebt hele drukke Maori tattoo sleeves met alle elementen vrij klein en dicht op elkaar en veel zwarte vlakken of je kan gaan voor een rustigere sleeve met meer wit ruimtes..

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een Disney tatoeage