Alles wat je moet weten over de Disney tattoo

Hier zal je niet gek van opkijken maar er worden ook heel veel Disney tattoo’s geplaatst zoals Micky mouse, Winnie de pooh en Stitch. Al deze tattoo’s brengen iets magisch over

Een sleeve van de Disney tattoo

Voor de echte fans die een kleine Mickey mouse tattoo of Stitch tattoo niet genoeg vinden hebben we natuurlijk nog de tattoo sleeve’s. Disney gaat al zolang mee als de tv bestaat en de mogelijkheddn zijn dus ook oneindig! Vaak zien we in de sleeves het Disney kasteel terugkomen met zijn mooie vuurwerk en parade. Voor de overgangen in de sleeve kan je kiezen voor een magische wijze en vele Disney figuren zoals donald duck.

Een kleine Disney tattoo

De meeste disney tattoo’s zijn klein. Denk bijvoorbeeld aan Winnie de Pooh met zijn ballon of alleen de uitlijnen van een Micky mouse gezicht. Ook zie je vaak het disney kasteel als klein symbool getatoeëerd staan. Onze persoonlijke favoriet is toch wel de zittende kleine Stitch tattoo die naar boven kijkt. Allemaal scenes uit de films kan je gebruiken ter inspiratie van je eigen kleine disney tattoo.

Black and white Disney tattoo

Als je aan disney denkt dan denk je aan hele kleurrijke beelden en dit kan je ook zeker verwerken in je tattoo. Echter zie je toch de meeste disney tatoeages in de black and white tattoo stijl. Je kan ook kiezen om kleine elementen wat kleur mee te geven om zo het magische disney effect te versterken. Wij hebben iedergeval een aantal voorbeelden voor jullie disney inspiratie opgezocht.

Betekenis Disney tattoo

De tattoo’s van disney betekenen iets magisch. Het is een speciaal soort tatoeage die iedereen zal herkennen en waarbij iedereen hetzelfde gevoel zal hebben. Want zeg nou eerlijk wie kent disney nou niet? Wie heeft er nou nooit vroeger een disney film gekeken? De enkele die nog nooit een disney film hebben gekeken kunnen met een magisch gevoel kijken naar jouw disney tattoo’s!

Disney tattoo