45+ Draak tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van draak tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van dit dier en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Draak tattoo ontwerpen

Kleine draken tatoeage op schouder

Een kleine draak kan ook mooi staan op bijvoorbeeld je schouder of sleutelbeen. Ook de kleine draak is populair bij vrouwen. Meerdere kleine draken tatoeages staan ook mooi bij elkaar!

Draak tattoo rug vrouw

De draak is een tattoo die veel vrouwen op hun rug nemen. Aan de bovenkant van de rug staat deze heel mooi en je kan hem door laten lopen naar je nek. Veel vrouwen laten de draak ook tatoeëren over hun heup.

Sexy draak tattoos voor vrouwen

Draak tattoos kunnen heel sensueel staan zoals je ziet op onderstaande foto’s!

Betekenis draak tattoo

De betekenis van de draak is best een mooie. De draak staat namelijk symbool voor 4 elementen en dat zijn aarde, vuur, wind en water. De draak staat ook voor moed, kracht en wijsheid!

Duik dieper in de wereld van de draak.
-> Draak betekenis uitleg

Kosten draak tattoo

Een kleine draak tattoo begint rond de €200. Kies je voor een groter ontwerp op je rug, reken dan op zo’n €500. Extra elementen zoals kleinere draken kunnen de prijs verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Wellicht zijn deze ontwerpen ook iets voor jou!