Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete draken tattoos!

Jij wilt graag een draak tattoo zetten! Japanse draken zijn heel populair bij mannen.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Draak tattoo rug vrouw

De draak is een tattoo die veel vrouwen op hun rug nemen. Aan de bovenkant van de rug staat deze heel mooi en je kan hem door laten lopen naar je nek. Veel vrouwen laten de draak ook tatoeëren over hun heup.

Draak-tattoo-rug-vrouw

Kleine draken tatoeage

Een kleine draak kan ook mooi staan op bijvoorbeeld je onderarm of pols. Ook de kleine draak is populair bij vrouwen. Meerdere kleine draken tatoeages staan ook mooi bij elkaar!

Kleine-draken-tattoo

Japanse draak voor mannen

De Japanse draken tattoo zie je dus heel veel bij mannen. Deze wordt vaak meegenomen in een Japanse tattoo sleeve. De draak loopt bijvoorbeeld over de gehele bovenarm en door naar de borst. De rode draak is de populairste Japanse draak.

Tattoo-draak-rood

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Betekenis draak tattoo’s

De betekenis van de draak is best een mooie. De draak staat namelijk symbool voor 4 elementen en dat zijn aarde, vuur, wind en water. De draak staat ook voor moed, kracht en wijsheid!

Betekenis tattoo

Wat kost een draak tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de tattoo. Wanneer je kiest voor een kleine draken dan moet je denken aan zo’n €100 tot €150 euro. Maar ga je voor een hele draken tattoo sleeve dan ben je al snel €1500+ euro kwijt.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een draak tattoo?

Dr draak kan je in kleur tatoeëren zoals rood en groen of ga jij voor een kleine draak..

Hoeveel kost een bovenarm draken tattoo?

Een draak die heel je bovenarm opvult kost al snel 600+ euro..

Betekenis draak tattoo?

De draak staat namelijk symbool voor 4 elementen en dat zijn aarde, vuur, wind en water. De draak staat ook voor moed, kracht en...

Top 10 bekendste draak tatoeages

Draak tatoeages zijn populair vanwege hun mystieke uitstraling en rijke symboliek. Hier zijn de top 10 bekendste draak tatoeages:

 1. Oosters geïnspireerde draak tattoo: Dit ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Aziatische stijl en toont een gedetailleerde afbeelding van een draak, vaak met veel details en levendige kleuren.
 2. Westers geïnspireerde draak tattoo: Deze tatoeage toont een draak in de Westerse stijl, vaak met een meer realistische uitstraling en donkerdere kleuren.
 3. Tribal draak tattoo: Deze tatoeage toont een gestileerde draak, vaak met dikke lijnen en geometrische vormen.
 4. Waterverf draak tattoo: Dit ontwerp lijkt op een aquarelschilderij, met zachte lijnen en een vloeiend kleurenpalet.
 5. Zwarte draak tattoo: Deze tatoeage toont een draak met zwarte schubben en soms witte accenten.
 6. Realistische draak tattoo: Dit ontwerp toont een gedetailleerde afbeelding van een draak, met veel aandacht voor textuur en kleuren.
 7. Drakenhoofd tattoo: Deze tatoeage toont alleen het hoofd van een draak, vaak met veel details en realistische uitstraling.
 8. Neotraditionele draak tattoo: Dit ontwerp combineert elementen van de traditionele en realistische stijlen, met levendige kleuren en gedetailleerde lijnen.
 9. Draak met zwaard tattoo: Dit ontwerp toont een draak met een zwaard, wat symbool staat voor macht en kracht.
 10. Draak in actie tattoo: Dit ontwerp toont een draak in actie, bijvoorbeeld vliegend of vechtend, wat een dramatisch effect geeft.

Bij Tattoo Spot hebben we ervaren tattoo-artiesten die gespecialiseerd zijn in het creëren van prachtige draak tatoeages. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw eigen unieke draak tatoeage te krijgen!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een draak tatoeage