Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie Harry Potter tattoos!

Harry Potter tatoeages zijn echt fantastisch mooie realistische kunstwerken. Je kan er zeer creatief mee omgaan en veel van de films/boeken laten terugkomen. Wij vertellen jullie graag meer over alle trends en mogelijkheden van deze tatoeage.

Sirius black tattoo

Sirius zwart is een bekende personage uit de Harry Potter films die zelf ook tatoeages had! Hij stond namelijk helemaal vol getatoeëerd met kleine symbolen. Hij kon veranderen in een wolf en dat kan je ook terugvinden op zijn tattoos. Wil je een tattoo van Sirius zwart zelf? Dan raadden wij een realisme stuk aan dat hij het Azkaban bordje vasthoud.

Kleine Harry Potter symbolen

Harry Potter staat natuurlijk bekend om het litteken op zijn hoofd het donder symbool, zijn bril en natuurlijk de toverstaf. Deze symbolen kan je dan ook als kleine tattoo nemen! Je kan er ook voor kiezen om de mysterieuze symbolen in het klein te tatoeëren.

Kleine Harry Potter symbolen

Harry potter always quote

De quote always heeft zoals jullie vast al weten te maken met severus snape. Of hij nou goed of slecht zou zijn is bijna het hele verhaal lijn een raadsel. Het woordje always zegt hij dan ook over zijn geliefde Lilly!

Harry Potter always

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

De Harry Potter Tattoo sleeve

Wil je heel graag een sleeve en ben je opzoek naar inspiratie? Er zijn zoveel personages, symbolen en mooie scenes die je als inspiratie kunt gebruikt voor je Harry Potter tattoo sleeve. Wij raadden je dan ook echt aan om een Harry Potter marathon te houden en alles te fotograferen wat je vet vindt! Denk bijvoorbeeld de spreuken, magische objecten en natuurlijk zweinstein en het treinstation!

Tattoo-sleeve-harry-potter

hoeveel kost een Harry Potter tattoo?

Gemiddeld kost een hart tattoo tussen de €75 en €300 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten. Maar kies je voor de tekst Always met een symbool of enkel een symbool dan kom je op zo’n 75 euro uit.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een Harry Potter tattoo?

Gemiddeld kost een Harry Potter tattoo tussen de 75 en 300 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo. Bijvoorbeeld een symbool of een portet.

Hoe lang duurt het zetten een Harry Potter sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de Harry Potter tattoo sleeve duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een Harry Potter teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het always teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een Harry Potter tatoeage

Voldemort tattoo

Ben je op zoek naar een tattoo van Voldemort? Deze kan je op verschillende manieren laten zetten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het teken van Voldemort met de slang en een skull. Of je neemt een tatoeage van Voldemort zelf als persoon. Ook zie je vaak dat het symbool van de dood erbij wordt getatoeëerd.

Obliviate tattoo

Wij leggen even in het kort uit waar Obliviate voor staat in de Harry Potter reeks. Een film is er namelijk zelfs naar vernoemd. De Memory Charm (Obliviate), staat ook wel bekend als de Vergeetachtigheid spreuk, het was een spreuk die kon worden gebruikt om een specifieke herinneringen van iemand te wissen.

Dobby tattoo

Dobby het lieve schattige beestje dat je in de Harry Potter films voorbij ziet komen. Wij snappen wel waarom veel mensen een tatoeage van dit mythische kleine wezen willen. Meestal is de gezichtsuitdrukking van Dobby een beetje sip en dat zie je ook heel duidelijk terugkomen in de tattoo voorbeelden.

De felix felicis tattoo

Het toverdrankje dat iedereen wel zou willen drinken! Je wordt er namelijk heel gelukkig van en je ziet het voorbij komen bij Harry Potter. Wil jij dus een tatoeage die staat voor geluk? Ga dan voor een felix felicis tattoo.