De mooiste hart tattoo’s op een rijtje

Het hart is zeker een van de meest betekenisvolle tattoo die er is. Ook iedereen zal de betekenis van deze tattoo begrijpen over de gehele wereld. Iedereen heeft een hart alleen niet iedereen laat deze uiten in de vorm van een tatoeage. Wij vertellen jullie graag meer over alle trends en mogelijkheden van deze tatoeage.

Laat een naam bij het hartje tatoeëren

Heb je veel liefde voor iemand die is overleden of ben je bijvoorbeeld verliefd op je partner? Dan is het mooi om diegene zijn/haar naam bij het hart te laten tatoeëren. Het hartje is een tattoo die meestal vrij klein wordt getatoeëerd op bijvoorbeeld je handen of enkels. Wanneer je een naam naast het hart tattoo zet is je pols weer een mooie plek om hem te laten zetten.

tattoo-hart-met-naam
tattoo-hartje

Foto van: studiobysol

De tattoo van een hartje wordt het vaakst klein op de pols getatoeëerd

Deze plek is een hele populaire plek onder de vrouwen. Vaak wordt een hartje klein op de pols getatoeëerd want dat ziet er daar subtiel en schattig uit. Je kan ervoor kiezen om het hartje helemaal op te vullen met inkt. Maar op je pols zijn dunne strakke lijnen toch wel echt het mooiste!

kleine tattoo hartje
Tattoo hartjes pols

De betekenis van het hartje

Een tatoeage waarvan iedereen de betekenis meteen zal begrijpen. Het hart is het hoofd symbool voor de liefde. Een van de mooiste emoties die je kunt voelen. Liefde is sterk en de betekenis van het hartje tattoo dus ook!

De hartslag tattoo

De hartslag staat symbool voor iets levends. Wanneer je hier een tattoo van neemt kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld dat aan het einde van de hartslag een naam wordt getatoeëerd. Of je begint de hartslag met een tattoo van het hart zelf.

Betekenis

Heb je een bijzonder iemand in je leven die heel veel voor je betekend. Dan raden wij de hartslaag tattoo voor je aan. Deze betekend namelijk dat je heel veel liefde hebt voor een persoon dat in je leven is geweest.

Een anatomisch hart

Het anatomisch hart is niet het eerste waar je aan denkt om een tattoo van te nemen. Want vrijwel iedereen heeft het gebruikelijke hart icoon. Maar hoe vet is het echte realistische anatomische hart als tattoo in bijvoorbeeld een krijgers sleeve. Een viking die bijvoorbeeld het anatomische hart uit een beer scheurt.

Tattoo 3 hartjes

Een hartje als tattoo is natuurlijk mooi. Maar is jouw hart verbonden met bijvoorbeeld je familie of vrienden? Dan kan je ervoor kiezen om 3 hartjes te tatoeëren. Deze 3 hartjes kan je met elkaar verbinden of los staand onder elkaar zetten.

Hondenpoot met hart

Voor de echte dierenliefhebbers of beste baasjes die er zijn heb je de hondenpoot tattoo met een hartje. Heb jij een hondje en is die overledenen of wil je hem sowieso altijd graag bij je hebben? Dan kan je ervoor kiezen om een hondenpoot tattoo te nemen met het hartje erin verwerkt.