34+ Hart tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van hart tattoos. Laat je meeslepen door de liefdevolle kracht van dit symbool en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Hart tattoo ontwerpen

Een klein tattoo hartje op je pols

Deze plek is een hele populaire plek onder de vrouwen. Vaak wordt een hartje klein op de pols getatoeëerd want dat ziet er daar subtiel en schattig uit. Je kan ervoor kiezen om het hartje helemaal op te vullen met inkt. Maar op je pols zijn dunne strakke lijnen toch wel echt het mooiste!

Fine line hartjes

Het hartje wordt het vaakste in een fineline ontwerp gezet. Dit zorgt voor heel veel rust en valt het makkelijk te combineren met je armbandjes.

Laat een naam bij het hartje tatoeëren

Heb je veel liefde voor iemand die is overleden of ben je bijvoorbeeld verliefd op je partner? Dan is het mooi om diegene zijn/haar naam bij het hart te laten tatoeëren. Het hartje is een tattoo die meestal vrij klein wordt getatoeëerd op bijvoorbeeld je handen of enkels. Wanneer je een naam naast het hart tattoo zet is je pols weer een mooie plek om hem te laten zetten.

Hondenpoot met hart

Voor de echte dierenliefhebbers of beste baasjes die er zijn heb je de hondenpoot tattoo met een hartje. Heb jij een hondje en is die overledenen of wil je hem sowieso altijd graag bij je hebben? Dan kan je ervoor kiezen om een hondenpoot tattoo te nemen met het hartje erin verwerkt.

Betekenis hart tattoo

Een tatoeage waarvan iedereen de betekenis meteen zal begrijpen. Het hart is het hoofd symbool voor de liefde. Een van de mooiste emoties die je kunt voelen. Liefde is sterk en de betekenis van het hartje tattoo dus ook!

Duik dieper in de wereld van het hartje.
-> Hart betekenis uitleg

Kosten hartje tattoo

Een klein hartje tattoo begint rond de €100. Extra elementen zoals letters of namen kunnen de prijs verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Het hartje wordt vaak samen gezet met:

Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Probeer nu

Tijdelijke tatoeages voor maar €6,95!

Extra informatie over het zetten van een hart tatoeage

De hartslag tattoo

De hartslag staat symbool voor iets levends. Wanneer je hier een tattoo van neemt kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld dat aan het einde van de hartslag een naam wordt getatoeëerd. Of je begint de hartslag met een tattoo van het hart zelf.

Betekenis

Heb je een bijzonder iemand in je leven die heel veel voor je betekend. Dan raden wij de hartslag tattoo voor je aan. Deze betekend namelijk dat je heel veel liefde hebt voor een persoon dat in je leven is geweest.

Een anatomisch hart

Het anatomisch hart is niet het eerste waar je aan denkt om een tattoo van te nemen. Want vrijwel iedereen heeft het gebruikelijke hart icoon. Maar hoe vet is het echte realistische anatomische hart als tattoo in bijvoorbeeld een krijgers sleeve. Een viking die bijvoorbeeld het anatomische hart uit een beer scheurt.

Tattoo 3 hartjes

Een hartje als tattoo is natuurlijk mooi. Maar is jouw hart verbonden met bijvoorbeeld je familie of vrienden? Dan kan je ervoor kiezen om 3 hartjes te tatoeëren. Deze 3 hartjes kan je met elkaar verbinden of los staand onder elkaar zetten.