Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Probeer nu

Tijdelijke tatoeages voor maar €6,95!

Shoppen + Gratis verzending
Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie hart tattoos!

Het hart is zeker een van de meest betekenisvolle tattoo die er is. Ook iedereen zal de betekenis van deze tattoo begrijpen over de gehele wereld. Iedereen heeft een hart alleen niet iedereen laat deze uiten in de vorm van een tatoeage. Wij vertellen jullie graag meer over alle trends en mogelijkheden van deze tatoeage.

Laat een naam bij het hartje tatoeëren

Heb je veel liefde voor iemand die is overleden of ben je bijvoorbeeld verliefd op je partner? Dan is het mooi om diegene zijn/haar naam bij het hart te laten tatoeëren. Het hartje is een tattoo die meestal vrij klein wordt getatoeëerd op bijvoorbeeld je handen of enkels. Wanneer je een naam naast het hart tattoo zet is je pols weer een mooie plek om hem te laten zetten.

tattoo-hart-met-naam

Hoe staat een klein hartje op je pols?

Deze plek is een hele populaire plek onder de vrouwen. Vaak wordt een hartje klein op de pols getatoeëerd want dat ziet er daar subtiel en schattig uit. Je kan ervoor kiezen om het hartje helemaal op te vullen met inkt. Maar op je pols zijn dunne strakke lijnen toch wel echt het mooiste!

kleine tattoo hartje

Hondenpoot met hart

Voor de echte dierenliefhebbers of beste baasjes die er zijn heb je de hondenpoot tattoo met een hartje. Heb jij een hondje en is die overledenen of wil je hem sowieso altijd graag bij je hebben? Dan kan je ervoor kiezen om een hondenpoot tattoo te nemen met het hartje erin verwerkt.

Tattoo-hond-hart

Wij bedanken Instagram accounts voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Wil je graag eerst een tatoeage testen?

Daar is een oplossing voor!

Tijdelijke tattoo hartje
€6,95

Meer informatie

Tijdelijke tattoos

Vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit! Iedereen zal complimenten geven over je nieuwe tattoo en denken dat het een echte is! Onze tatoeages zijn namelijk ook nog eens ontworpen door echte tatoeëerders.

  • Blijven 10 dagen zitten
  • Ideaal om te testen
Meer informatie

Wat betekend een hartje tattoo?

Een tatoeage waarvan iedereen de betekenis meteen zal begrijpen. Het hart is het hoofd symbool voor de liefde. Een van de mooiste emoties die je kunt voelen. Liefde is sterk en de betekenis van het hartje tattoo dus ook!

Betekenis tattoo

hoeveel kost een hart tattoo?

Gemiddeld kost een hart tattoo tussen de €50 en €200 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een hartje tattoo?

Gemiddeld kost een hartje tattoo tussen de 50 en 200 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een hart sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de hart tattoo duurt het gemiddeld 1 á 2 uur.

Doet het zetten van een hart teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het hartje teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een hart tatoeage

De hartslag tattoo

De hartslag staat symbool voor iets levends. Wanneer je hier een tattoo van neemt kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld dat aan het einde van de hartslag een naam wordt getatoeëerd. Of je begint de hartslag met een tattoo van het hart zelf.

Betekenis

Heb je een bijzonder iemand in je leven die heel veel voor je betekend. Dan raden wij de hartslag tattoo voor je aan. Deze betekend namelijk dat je heel veel liefde hebt voor een persoon dat in je leven is geweest.

Een anatomisch hart

Het anatomisch hart is niet het eerste waar je aan denkt om een tattoo van te nemen. Want vrijwel iedereen heeft het gebruikelijke hart icoon. Maar hoe vet is het echte realistische anatomische hart als tattoo in bijvoorbeeld een krijgers sleeve. Een viking die bijvoorbeeld het anatomische hart uit een beer scheurt.

Tattoo 3 hartjes

Een hartje als tattoo is natuurlijk mooi. Maar is jouw hart verbonden met bijvoorbeeld je familie of vrienden? Dan kan je ervoor kiezen om 3 hartjes te tatoeëren. Deze 3 hartjes kan je met elkaar verbinden of los staand onder elkaar zetten.