Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie infinity tattoos!

Dit is misschien wel het meest getatoeëerde symbool van de afgelopen jaren. We hebben het dan namelijk over het oneindigheid symbool ook wel beter bekend als infinity of to infinity and beyond tattoo. Wij willen jullie graag meer vertellen over alle mogelijkheden en een aantal voorbeelden laten zien hiervan.

tatoeage met namen of letters

Er zijn een aantal mogelijkheden waarin je namen of letters kunt verwerken in deze tattoo. Bijvoorbeeld in de boog van het infinity teken zelf. Maar je kan ook d.m.v. namen of letters het symbool laten ontwerpen.

Hoe staat een infinity tattoo op je pols?

Deze tattoo zie je het meest terugkomen op de pols. Het symbool wordt vaak vrij klein getatoeëerd en komt heel mooi tot zijn recht op de zijkant van je pols. Zie hieronder een aantal voorbeelden van mensen die jou al voor waren!

infinity tattoo pols

Oneindig teken is populair bij vrouwen

Het infinity symbool zie je voornamelijk terug keren bij vrouwen. We hebben dan ook goed ons best gedaan om een aantal mooi voorbeelden te vinden voor mannen die deze tatoeage graag willen zetten.

Wij bedanken de volgende Instagram accounts: Tattooist_namoo, Inkbymahi_, T.j.istedg, Van1991ka, Blackdroppar, Rigoraga_tattoo, Vogli.tattoo, voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat betekend een roos tattoo?

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al! Zeelieden lieten namelijk een roos tatoeëren voor wanner zij op reis gingen en hun geliefden achterlieten. Op deze manier was hun geliefde altijd nog bij hun op hun zware reis. Rozen hoeven niet in het zwart te worden getatoeëerd. Rood is namelijk ook de kleur van de liefde en hoe nice is het dan om een rode roos te tatoeëren!

Betekenis tattoo

hoeveel kost een inifity tattoo?

Gemiddeld kost een infinity tattoo tussen de €50 en €200 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een inifity tattoo?

Gemiddeld kost een infinity tattoo tussen de 50 en 200 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een infinity sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de infinity tattoo duurt het gemiddeld 1 á 2 uur.

Doet het zetten van een infinity teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het infinity teken relatief weinig pijn.

Top 10 bekendste infinity tatoeages

Infinity-tatoeages zijn een van de meest populaire ontwerpen van de afgelopen jaren. Het eindeloze symbool staat voor oneindigheid, eeuwigheid en verbondenheid. Hier zijn onze top 10 bekendste infinity tattoos:

 1. Eenvoudige infinity tattoo: Dit is de meest bekende infinity tattoo die bestaat uit een simpel eindeloos symbool zonder enige extra details.
 2. Infinity hart tattoo: Dit is een combinatie van het infinity symbool en een hart, wat liefde en oneindigheid symboliseert.
 3. Infinity enkelband tattoo: Dit is een kleine en subtiele infinity tattoo die op de enkel wordt geplaatst en wordt vaak gedragen door vrouwen.
 4. Infinity veer tattoo: Deze tattoo combineert het infinity symbool met een veer, wat staat voor vrijheid en hoop.
 5. Infinity met namen tattoo: Deze tatoeage bevat het infinity symbool met de namen van geliefden of familieleden erin verwerkt, wat de eeuwige banden tussen hen benadrukt.
 6. Infinity vogels tattoo: Deze tatoeage toont het infinity symbool samen met vliegende vogels, wat staat voor vrijheid en verbondenheid.
 7. Infinity met datum tattoo: Deze tatoeage bevat het infinity symbool samen met een belangrijke datum, zoals de geboortedatum van een kind of huwelijksdatum.
 8. Infinity pijl tattoo: Dit is een combinatie van het infinity symbool met een pijl, wat staat voor vooruitgang en groei.
 9. Infinity dieren tattoo: Deze tatoeage toont het infinity symbool samen met een afbeelding van dieren, zoals olifanten, vlinders of wolven.
 10. Infinity met quote tattoo: Deze tatoeage bevat het infinity symbool samen met een inspirerende quote of woorden van wijsheid.

Bij Tattoo Spot hebben we getalenteerde tattoo-artiesten die u kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte infinity tattoo die bij u past. Of u nu kiest voor een eenvoudig ontwerp of een meer gedetailleerde tatoeage met extra symbolen en afbeeldingen, wij zorgen ervoor dat uw infinity tattoo een echte blikvanger wordt.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een infinity tatoeage

Infinity teken met een hart

Het infinity in combinatie met een hart is een populaire tattoo. Vaak symboliseert dit oneindige liefde voor je partner of een familielid. Zo kan een kleine tattoo een krachtige betekenis hebben.

Combinatie met een veer

Een andere populaire combinatie is het infinity teken met een veer. Een veer staat symbool voor vrijheid, spiritualiteit en liefde. Dit is een mooie toevoeging aan het infinity teken. Daarnaast kan een veer het design gedetailleerder maken.

double infinity tattoo

Een ander design wat we vaak zien is een double infinity teken. Dit zijn twee infinity tekens in elkaar verweven. Stelletjes kiezen vaak voor dir design aangezien elk teken één iemand symboliseert.