35+ Infinity tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van infinity tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van dit symbool en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Infinity tattoo ontwerpen

Infinity met namen, letters of datums

Er zijn een aantal mogelijkheden waarin je namen of letters kunt verwerken in deze tattoo. Bijvoorbeeld in de boog van het infinity teken zelf. Maar je kan ook d.m.v. namen of letters het symbool laten ontwerpen.

Infinity tattoo op je pols

Deze tattoo zie je het meest terugkomen op de pols. Het symbool wordt vaak vrij klein getatoeëerd en komt heel mooi tot zijn recht op de zijkant van je pols. Zie hieronder een aantal voorbeelden van mensen die jou al voor waren!

Oneindig teken populair bij vrouwen op de pols

Het infinity symbool zie je voornamelijk terug keren bij vrouwen. We hebben dan ook goed ons best gedaan om een aantal mooi voorbeelden te vinden voor mannen die deze tatoeage graag willen zetten.

Deze tattoo zie je het meest terugkomen op de pols. Het symbool wordt vaak vrij klein getatoeëerd en komt heel mooi tot zijn recht op de zijkant van je pols. Zie hieronder een aantal voorbeelden van mensen die jou al voor waren!

Infinity teken met een hart

Het infinity in combinatie met een hart is een populaire tattoo. Vaak symboliseert dit oneindige liefde voor je partner of een familielid. Zo kan een kleine tattoo een krachtige betekenis hebben.

Betekenis infinity tattoo

Infinity tattoos, bekend om hun eenvoudige maar krachtige symbool van een liggende acht, dragen een diepe symboliek. Deze tatoeages worden vaak geassocieerd met eeuwigheid, oneindige liefde en de onbegrensde mogelijkheden van het leven.

Duik dieper in de wereld van infinity.
-> Infinity betekenis uitleg

Kosten infinity tattoo

Een infinity tattoo begint rond de €100. Kies je voor een groter ontwerp op je onderarm met extra elementen zoals bloemen? Dan kan de prijs rond de €150,- zitten.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

De infinity wordt vaak samen gezet met:

Extra informatie over het zetten van een infinity tatoeage

Combinatie met een veer

Een andere populaire combinatie is het infinity teken met een veer. Een veer staat symbool voor vrijheid, spiritualiteit en liefde. Dit is een mooie toevoeging aan het infinity teken. Daarnaast kan een veer het design gedetailleerder maken.

double infinity tattoo

Een ander design wat we vaak zien is een double infinity teken. Dit zijn twee infinity tekens in elkaar verweven. Stelletjes kiezen vaak voor dir design aangezien elk teken één iemand symboliseert.