Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Joker tattoos!

Jij wilt graag een joker tattoo zetten! De wordt vaak getatoeëerd met een card of een bekende quote.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Joker tattoo op je hand

De joker tattoo zie je het meest op de hand terugkomen maar waarom? Geef je niet zoveel om de films maar vind je de joker tattoo gewoon heel vet dan raden wij aan om deze op je kuit of arm te tatoeëren. Maar ben je een echte joker fan dan weet jij het antwoord al op onze 1e vraag. In de film van de joker zie je namelijk een personage die ook een joker op zijn hand heeft getatoeëerd. Houd je jouw hand voor je mond dan krijg je de bekende joker smile. De smile die de joker bij zijn slachtoffers toebracht.

Joker-tattoo-hand

Joker tattoo van een card

Een teken van de joker is de card. Deze tattoo kan je bijvoorbeeld terug laten komen in een joker tattoo sleeve dat je een aantal kaarten terug laat komen. Welk symbool je laat terugkomen op de kaart? Je kan kiezen voor het hoofd van de joker of bijvoorbeeld voor wapens of geld. Het joker symbool kan van alles zijn en wij raden je aan om lekker creatief te zijn met deze tattoo.

Joker-why-so-serious-tattoo

Joker tattoo van gezicht

De joker staat bekend om zijn gezicht en de creepy lach die hij tevoorschijn tovert. Een beetje een gestoorde blik kan hij ook wel hebben en wekt heel veel angst op. Ben jij hiervan? Dan kan je dit ook super vet laten verwerken in je tattoo. De joker die lacht en je ziet op het achtergrond brandende dollarbiljetten uit de lucht vallen. Denk goed na over een aantal scenes uit de film en jet hebt zo genoeg creativiteit voor je tattoo.

Joker-kleuren-tattoo

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Betekenis Joker tattoo’s

De joker heeft verschillende betekenissen. Het is uiteraard de grappenmaker maar de tattoo kan ook een duivelse kant hebben zoals de joker uit de batman films. Iemand die vroeger is gepest en psychologisch helemaal met zichzelf in de knoop zit. Hierdoor is hij zo roekeloos geworden dat niemand hem kan inschatten.

Betekenis tattoo

Wat kost een joker tattoo?

Een kleine joker kaart zal ronde de €150 euro kosten. Maar heb jij liever de joker op je gehele onderarm bijvoorbeeld. Dan kom je uit op €400,- euro ongeveer.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een joker tattoo?

De joker is een opmerkelijk persoon en zo zijn zijn uitspraken...

Hoeveel kost een bovenarm joker tattoo?

Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €150 en voor een grote rond de €300 - €450.

Welke joker quotes?

Why so serious of just smi..

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een joker tatoeage

Een unieke tattoo voor op uw hand?

Bent u op zoek naar een unieke tattoo die echt opvalt? Overweeg dan een Joker tattoo op uw hand! Bij Tattoo Spot hebben we ervaren en getalenteerde artiesten die u kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van uw perfecte Joker tattoo.

Onze Joker hand tattoos zijn populair vanwege hun gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren. Onze artiesten werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw tattoo aan al uw wensen voldoet en perfect bij uw persoonlijkheid past.

Of u nu kiest voor een realistische afbeelding van de Joker of een meer gestileerde versie, onze artiesten hebben de vaardigheden en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Joker-tattoo-op-je-hand

De kaart van de joker is ook een vette tatoeage!

Wil je graag iets extras toevoegen aan je joker tattoo? Overweeg dan een Joker kaart tattoo bij Tattoo Spot! Onze getalenteerde en ervaren artiesten kunnen u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Joker kaart tattoo die aan al uw wensen voldoet.

Joker kaart tattoos zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en symboliek. Of u nu een fan bent van de Joker als personage, of gewoon houdt van het ontwerp van speelkaarten, onze artiesten kunnen een uniek ontwerp creëren dat perfect bij uw persoonlijkheid past.

Joker-tattoo-met-kaarten