Alles wat je moet weten over de Joker Tattoo

De Joker tattoo is razend snel populair geworden na zijn optreden in de film van batman en zijn eigen joker film. Het is een ijzersterke personage met een opmerkelijke persoonlijkheid. Die joker die roekeloos is en stapels geld verbrand vergeet je niet zomaar. Je kan ook voor een joker tattoo sleeve gaan.

Een Joker Tattoo op je hand

De joker tattoo zie je het meest op de hand terugkomen maar waarom? Geef je niet zoveel om de films maar vind je de joker tattoo gewoon heel vet dan raden wij aan om deze op je kuit of arm te tatoeëren. Maar ben je een echte joker fan dan weet jij het antwoord al op onze 1e vraag. In de film van de joker zie je namelijk een personage die ook een joker op zijn hand heeft getatoeëerd. Houd je jouw hand voor je mond dan krijg je de bekende joker smile. De smile die de joker bij zijn slachtoffers toebracht.

 

Een Joker Tattoo van een card

Een teken van de joker is de card. Deze tattoo kan je bijvoorbeeld terug laten komen in een joker tattoo sleeve dat je een aantal kaarten terug laat komen. Welk symbool je laat terugkomen op de kaart? Je kan kiezen voor het hoofd van de joker of bijvoorbeeld voor wapens of geld. Het joker symbool kan van alles zijn en wij raden je aan om lekker creatief te zijn met deze tattoo.

 

Een Joker Tattoo van een gezicht

De joker staat bekend om zijn gezicht en de creepy lach die hij tevoorschijn tovert. Een beetje een gestoorde blik kan hij ook wel hebben en wekt heel veel angst op. Ben jij hiervan? Dan kan je dit ook super vet laten verwerken in je tattoo. De joker die lacht en je ziet op het achtergrond brandende dollarbiljetten uit de lucht vallen. Denk goed na over een aantal scenes uit de film en jet hebt zo genoeg creativiteit voor je tattoo.

 

Betekenis

De joker heeft verschillende betekenissen. Het is uiteraard de grappenmaker maar de tattoo kan ook een duivelse kant hebben zoals de joker uit de batman films. Iemand die vroeger is gepest en psychologisch helemaal met zichzelf in de knoop zit. Hierdoor is hij zo roekeloos geworden dat niemand hem kan inschatten.

joker-tattoo