Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Joker tattoos!

Jij wilt graag een joker tattoo zetten! De wordt vaak getatoeëerd met een card of een bekende quote.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Joker tattoo op je hand

De joker tattoo zie je het meest op de hand terugkomen maar waarom? Geef je niet zoveel om de films maar vind je de joker tattoo gewoon heel vet dan raden wij aan om deze op je kuit of arm te tatoeëren. Maar ben je een echte joker fan dan weet jij het antwoord al op onze 1e vraag. In de film van de joker zie je namelijk een personage die ook een joker op zijn hand heeft getatoeëerd. Houd je jouw hand voor je mond dan krijg je de bekende joker smile. De smile die de joker bij zijn slachtoffers toebracht.

Joker-tattoo-hand

Joker tattoo van een card

Een teken van de joker is de card. Deze tattoo kan je bijvoorbeeld terug laten komen in een joker tattoo sleeve dat je een aantal kaarten terug laat komen. Welk symbool je laat terugkomen op de kaart? Je kan kiezen voor het hoofd van de joker of bijvoorbeeld voor wapens of geld. Het joker symbool kan van alles zijn en wij raden je aan om lekker creatief te zijn met deze tattoo.

Joker-why-so-serious-tattoo

Joker tattoo van gezicht

De joker staat bekend om zijn gezicht en de creepy lach die hij tevoorschijn tovert. Een beetje een gestoorde blik kan hij ook wel hebben en wekt heel veel angst op. Ben jij hiervan? Dan kan je dit ook super vet laten verwerken in je tattoo. De joker die lacht en je ziet op het achtergrond brandende dollarbiljetten uit de lucht vallen. Denk goed na over een aantal scenes uit de film en jet hebt zo genoeg creativiteit voor je tattoo.

Joker-kleuren-tattoo

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Betekenis Joker tattoo’s

De joker heeft verschillende betekenissen. Het is uiteraard de grappenmaker maar de tattoo kan ook een duivelse kant hebben zoals de joker uit de batman films. Iemand die vroeger is gepest en psychologisch helemaal met zichzelf in de knoop zit. Hierdoor is hij zo roekeloos geworden dat niemand hem kan inschatten.

Betekenis tattoo

Wat kost een joker tattoo?

Een kleine joker kaart zal ronde de €150 euro kosten. Maar heb jij liever de joker op je gehele onderarm bijvoorbeeld. Dan kom je uit op €400,- euro ongeveer.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een joker tattoo?

De joker is een opmerkelijk persoon en zo zijn zijn uitspraken...

Hoeveel kost een bovenarm joker tattoo?

Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €150 en voor een grote rond de €300 - €450.

Welke joker quotes?

Why so serious of just smi..

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een joker tatoeage

Een unieke tattoo voor op uw hand?

Bent u op zoek naar een unieke tattoo die echt opvalt? Overweeg dan een Joker tattoo op uw hand! Bij Tattoo Spot hebben we ervaren en getalenteerde artiesten die u kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van uw perfecte Joker tattoo.

Onze Joker hand tattoos zijn populair vanwege hun gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren. Onze artiesten werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw tattoo aan al uw wensen voldoet en perfect bij uw persoonlijkheid past.

Of u nu kiest voor een realistische afbeelding van de Joker of een meer gestileerde versie, onze artiesten hebben de vaardigheden en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Joker-tattoo-op-je-hand

De kaart van de joker is ook een vette tatoeage!

Wil je graag iets extras toevoegen aan je joker tattoo? Overweeg dan een Joker kaart tattoo bij Tattoo Spot! Onze getalenteerde en ervaren artiesten kunnen u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Joker kaart tattoo die aan al uw wensen voldoet.

Joker kaart tattoos zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en symboliek. Of u nu een fan bent van de Joker als personage, of gewoon houdt van het ontwerp van speelkaarten, onze artiesten kunnen een uniek ontwerp creëren dat perfect bij uw persoonlijkheid past.

Joker-tattoo-met-kaarten