Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

tattoo-spot-logo-Highres
Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Probeer nu

Tijdelijke tatoeages voor maar €6,95!

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete kleine tatoeages!

Jij wilt graag een kleine tattoo laten tatoeëren! Een kleine tattoo is een hele populaire tatoeage bij vrouwen en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een kleine tattoo zijn namelijk oneindig.

Op welke plek wil je een kleine tatoeage?

Een kleine tatoeage komt mooi naar voren op plekken met een kleiner oppervlak zoals je pols, achter je oor of op je vinger. Als je een grotere plek overweegt zoals je borst of rug zorg dan dat het ontwerp tot zijn recht komt. Een tatoeëer kan je altijd helpen bij vinden van de juiste plek voor je tattoo. Andere populaire plekken waar kleine tatoeages worden zijn gezet zijn enkel, onderarm, nek, schouderblad, voet en sleutelbeen.

kleine tattoo hartje

Kleine tattoo ideeën voor een vrouw

Zoals we eerder al aangaven kiezen voornamelijk vrouwen voor kleine tattoo’s. Wanneer een tatoeage op de juiste plek met het juiste ontwerp wordt gezet kan het een een flinke impact hebben. Plekken waar vrouwen vaak een tattoo laten zetten zijn de pols, voet, achter het oor of vinger.

Kleine tattoo’s zijn ook voor mannen

Dan kleine tattoo’s door veel vrouwen worden gezet betekent niet dat niet voor mannen is. Ook een kleine tattoo kan bij mannen goed staan. Wij hebben een aantal stijlvolle ideeën voor je verzameld.

Kleine-roos-tatoeage

Populaire kleine tattoo’s!

Hoe strakker en dunner de lijnen hoe mooier.
Ze noemen dit ook wel fineliner tattoo’s.

Logo-Tattoo tijdelijk-transparant

Wil je graag eerst een tatoeage testen?

Daar is een oplossing voor!

Tijdelijke tattoo hartje
€6,95

Tijdelijke tattoos

Vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit! Iedereen zal complimenten geven over je nieuwe tattoo en denken dat het een echte is! Onze tatoeages zijn namelijk ook nog eens ontworpen door echte tatoeëerders.

 • Blijven 10 dagen zitten
 • Ideaal om te testen

Inspiratie voor een kleine tattoo met een betekenis

Een klein gebaar kan een grote betekenis hebben, zo ook een kleine tattoo. Een moeder die samen met haar dochter een hartje laten tatoeëren of een stel dat het infinity teken laten zetten om hun liefde te verzegelen. Er zijn genoeg ideeën voor een kleine tattoo met een betekenis. Ga op zoek naar een ontwerp dat bij je past een betekenis voor je heeft.

Wat kost een kleine tattoo?

Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een kleine roos tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een roos die bijvoorbeeld heel je hand opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een kleine tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan symbolen of letters. Een roos, bloem, vlinder, hartje en een palmboom zien we ook vaak voorbij komen

Waarom een kleine tattoo?

Super elegant, sexy en natuurlijk makkelijk te verbergen!

Hoeveel kost een kleine tatoeage?

Meestal kan je uitgaan van de €75 tot €125 euro

Top 10 kleine tattoos

Kleine tattoos zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze zijn subtiel, elegant en kunnen gemakkelijk worden verborgen als u dat wilt. Hier is onze lijst van de 10 populairste kleine tattoos die u kunt overwegen voor uw volgende tattoo:

 1. Hartje: Een hartje is een tijdloos symbool van liefde en is een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen.
 2. Sterren: Sterren zijn een veelzijdig symbool dat kan worden gebruikt om iemands persoonlijkheid of aspiraties uit te drukken.
 3. Infinity-teken: Het oneindigheidsteken is een populair symbool voor vriendschap, liefde en eeuwigheid.
 4. Veer: Veren staan bekend om hun lichtheid en symboliseren vrijheid en spiritualiteit.
 5. Anker: Het ankersymbool vertegenwoordigt stabiliteit, veiligheid en vasthouden aan wat belangrijk is.
 6. Lotus: De lotus is een prachtige bloem die staat voor groei, verlichting en zelfontplooiing.
 7. Kleine tekst: Een kleine, subtiele tekst die betekenisvol voor u is, kan een persoonlijke touch geven aan uw tattoo.
 8. Vlinder: Vlinders symboliseren transformatie, vrijheid en schoonheid en zijn een populaire keuze voor vrouwen.
 9. Maan: De maan is een mysterieus en betoverend symbool dat verandering en groei symboliseert.
 10. Diamant: Diamanten symboliseren kracht, onverwoestbaarheid en onoverwinnelijkheid en zijn een populaire keuze voor mensen die hun individualiteit willen benadrukken.

Ongeacht welke kleine tattoo u kiest, zorg ervoor dat u samenwerkt met een ervaren tattoo-artiest die u kan helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van een tattoo die bij u past. Bij Tattoo Spot hebben we een team van getalenteerde tattoo-artiesten die u kunnen helpen bij het maken van de perfecte kleine tattoo.

Inspiratie voor het zetten van een kleine tatoeage

Op zoek naar een inspiratie voor een leuke kleine tattoo? Zoek niet verder! Wij hebben de tofste tatoeages voor je verzameld. Zo helpen wij jou bij het vinden van de perfecte tattoo. Een kleine tattoo is voor veel mensen vaak de eerste tattoo. Je bent benieuwd of het iets voor je is. Het is dan ook belangrijk dat je een plek en ontwerp kies waar je fijn bij voelt en mooi vindt. Een kleine tattoo is heel subtiel en wordt vaak bij vrouwen gezet.

Symbolen of letters op je hand

Meestal zie je symbolen op de zijkant van de hand of bijvoorbeeld letters op de vinger als tattoo. Je kan een woord op je vuist laten tatoeëren of bijvoorbeeld een klein hart of roos symbool op je hand plaatsen. Combineren is ook natuurlijk een mogelijkheid! Denk dan aan een symbool + letter zoals een hartje en de eerste letter van de naam van je geliefde.

Veel vrouwen kiezen voor een kleine tatoeage op hun arm

Zoals we net al zeiden zijn symbolen en letters populaire kleine tattoo’s voor op de arm. We merken dan ook dat veel vrouwen kiezen voor subtiele en schattige tatoeages. De bovenarm en de pols zijn de meest voorkomende plekken voor een tatoeage op de arm.

De pols is ook een populaire plek

Bij de meeste vrouwen zie je een kleine tattoo op de zijkant van hun pols staan. Dit is een mooie plek voor een schattige tattoo van bijvoorbeeld een hartje of een naam. Ook kan je op de pols de tattoo nog redelijk goed verbergen als je bijvoorbeeld een armbandje of horloge draagt.

Kies voor een kleine roos tattoo

Wil je een kleine tattoo van een roos? Dan moet je denken aan de gehele roos dus met een steel. Deze zie je vaak voorbij komen op bijvoorbeeld de pols. Dit is een keuze die veel vrouwen maken. Mannen kiezen meestal voor grotere rozen.

Of toch de kleine vlinder tatoeage

Veel meiden kiezen voor een kleine vlinder tatoeage op hun enkel of bijvoorbeeld op je schouderblad. Je kan ook 2 of 3 kleine vlinders laten tatoeëren. Omdat je ze zo klein zet blijft het een leuke schattige tattoo.

Een kleine tattoo maar toch zeer betekenisvol

Kies je voor een hartje of bijvoorbeeld een hartslag? Dan heb je een kleine tattoo maar toch heel betekenisvol! Een naam voor een dierbare met bijvoorbeeld witte duiven, rozen of een hondenpoot kunnen ook zeer betekenisvolle tatoeages zijn.

Hoeveel kost (prijs) een kleine tattoo

Een kleine tattoo kost meestal zo’n €100,- euro. Als je van deze prijs uitgaat zit je vaak goed! Het kan natuurlijk variëren per tattoo shop van €50,- euro tot €125 euro. Afhankelijk van het design kan de tattoo meer gaan kosten.