Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete kleine tatoeages!

Jij wilt graag een kleine tattoo laten tatoeëren! Een kleine tattoo is een hele populaire tatoeage bij vrouwen en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een kleine tattoo zijn namelijk oneindig.

Op welke plek wil je een kleine tatoeage?

Een kleine tatoeage komt mooi naar voren op plekken met een kleiner oppervlak zoals je pols, achter je oor of op je vinger. Als je een grotere plek overweegt zoals je borst of rug zorg dan dat het ontwerp tot zijn recht komt. Een tatoeëer kan je altijd helpen bij vinden van de juiste plek voor je tattoo. Andere populaire plekken waar kleine tatoeages worden zijn gezet zijn enkel, onderarm, nek, schouderblad, voet en sleutelbeen.

kleine tattoo hartje

Kleine tattoo ideeën voor een vrouw

Zoals we eerder al aangaven kiezen voornamelijk vrouwen voor kleine tattoo’s. Wanneer een tatoeage op de juiste plek met het juiste ontwerp wordt gezet kan het een een flinke impact hebben. Plekken waar vrouwen vaak een tattoo laten zetten zijn de pols, voet, achter het oor of vinger.

Kleine tattoo’s zijn ook voor mannen

Dan kleine tattoo’s door veel vrouwen worden gezet betekent niet dat niet voor mannen is. Ook een kleine tattoo kan bij mannen goed staan. Wij hebben een aantal stijlvolle ideeën voor je verzameld.

Wij bedanken de Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Inspiratie voor een kleine tattoo met een betekenis

Een klein gebaar kan een grote betekenis hebben, zo ook een kleine tattoo. Een moeder die samen met haar dochter een hartje laten tatoeëren of een stel dat het infinity teken laten zetten om hun liefde te verzegelen. Er zijn genoeg ideeën voor een kleine tattoo met een betekenis. Ga op zoek naar een ontwerp dat bij je past een betekenis voor je heeft.

pols-tattoo-2

Wat kost een kleine tattoo?

Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een kleine roos tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een roos die bijvoorbeeld heel je hand opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een kleine tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan symbolen of letters. Een roos, bloem, vlinder, hartje en een palmboom zien we ook vaak voorbij komen

Waarom een kleine tattoo?

Super elegant, sexy en natuurlijk makkelijk te verbergen!

Hoeveel kost een kleine tatoeage?

Meestal kan je uitgaan van de €75 tot €125 euro

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Inspiratie voor het zetten van een kleine tatoeage

Op zoek naar een inspiratie voor een leuke kleine tattoo? Zoek niet verder! Wij hebben de tofste tatoeages voor je verzameld. Zo helpen wij jou bij het vinden van de perfecte tattoo. Een kleine tattoo is voor veel mensen vaak de eerste tattoo. Je bent benieuwd of het iets voor je is. Het is dan ook belangrijk dat je een plek en ontwerp kies waar je fijn bij voelt en mooi vindt. Een kleine tattoo is heel subtiel en wordt vaak bij vrouwen gezet.

Symbolen of letters op je hand

Meestal zie je symbolen op de zijkant van de hand of bijvoorbeeld letters op de vinger als tattoo. Je kan een woord op je vuist laten tatoeëren of bijvoorbeeld een klein hart of roos symbool op je hand plaatsen. Combineren is ook natuurlijk een mogelijkheid! Denk dan aan een symbool + letter zoals een hartje en de eerste letter van de naam van je geliefde.

Veel vrouwen kiezen voor een kleine tatoeage op hun arm

Zoals we net al zeiden zijn symbolen en letters populaire kleine tattoo’s voor op de arm. We merken dan ook dat veel vrouwen kiezen voor subtiele en schattige tatoeages. De bovenarm en de pols zijn de meest voorkomende plekken voor een tatoeage op de arm.

De pols is ook een populaire plek

Bij de meeste vrouwen zie je een kleine tattoo op de zijkant van hun pols staan. Dit is een mooie plek voor een schattige tattoo van bijvoorbeeld een hartje of een naam. Ook kan je op de pols de tattoo nog redelijk goed verbergen als je bijvoorbeeld een armbandje of horloge draagt.

Kies voor een kleine roos tattoo

Wil je een kleine tattoo van een roos? Dan moet je denken aan de gehele roos dus met een steel. Deze zie je vaak voorbij komen op bijvoorbeeld de pols. Dit is een keuze die veel vrouwen maken. Mannen kiezen meestal voor grotere rozen.

Of toch de kleine vlinder tatoeage

Veel meiden kiezen voor een kleine vlinder tatoeage op hun enkel of bijvoorbeeld op je schouderblad. Je kan ook 2 of 3 kleine vlinders laten tatoeëren. Omdat je ze zo klein zet blijft het een leuke schattige tattoo.

Een kleine tattoo maar toch zeer betekenisvol

Kies je voor een hartje of bijvoorbeeld een hartslag? Dan heb je een kleine tattoo maar toch heel betekenisvol! Een naam voor een dierbare met bijvoorbeeld witte duiven, rozen of een hondenpoot kunnen ook zeer betekenisvolle tatoeages zijn.

Hoeveel kost (prijs) een kleine tattoo

Een kleine tattoo kost meestal zo’n €100,- euro. Als je van deze prijs uitgaat zit je vaak goed! Het kan natuurlijk variëren per tattoo shop van €50,- euro tot €125 euro. Afhankelijk van het design kan de tattoo meer gaan kosten.