Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete kleine pols tatoeages!

Jij wilt graag een kleine tattoo op je pols laten tatoeëren! Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je pols zijn namelijk oneindig.

Klein maar sterk met betekenis

Een kleine tattoo kan een hele mooie betekenis hebben. Denk bijvoorbeeld aan een symbool waar al een betekenis aan vast zit of neem een tattoo van een letter van bijvoorbeeld een dierbare. Een unalome lotus tattoo zie je vaak op de pols.

Populair bij vrouwen

Maar niet alleen de lotusbloem is populair bij vrouwen ook de roos zie je vaak op de pols voorbijkomen. Voornamelijk worden kleine tattoos bij vrouwen op de onderkant van hun pols geplaatst.

Kleine-roos-tatoeage

Bovenkant pols

Op de bovenkant van je pols kan natuurlijk ook! Een naam kan hier bijvoorbeeld heel mooi staan of romeinse cijfers. Aan de zijkant van de pols zien we steeds vaker een symbool voorbijkomen zoals een hartje bijvoorbeeld.

kleine tattoo hartje

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Kleine tattoo op de pols met betekenis

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Maar deze kleine tatoeage heeft wel een hele grote betekenis. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo

Wat kost een tattoo op je pols?

De kosten van een pols tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar een Maori armband is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een pols tattoo?

Je kan iemand zijn naam, letter of een symbool op de zijkant van je pols zetten. Maar ook zien we vaak een armband tattoo terug komen op de hand!

Welke tattoo zetten vrouwen op hun pols?

Vaak kiezen ze voor subtielere tattoo's denk dan bijvoorbeeld aan symbolen tussen de vingers of letters.

Hoeveel kost een tatoeage op je pols?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of een armband laat tatoeëren

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.