Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete kleine pols tatoeages!

Jij wilt graag een kleine tattoo op je pols laten tatoeëren! Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je pols zijn namelijk oneindig.

Klein maar sterk met betekenis

Een kleine tattoo kan een hele mooie betekenis hebben. Denk bijvoorbeeld aan een symbool waar al een betekenis aan vast zit of neem een tattoo van een letter van bijvoorbeeld een dierbare. Een unalome lotus tattoo zie je vaak op de pols.

Populair bij vrouwen

Maar niet alleen de lotusbloem is populair bij vrouwen ook de roos zie je vaak op de pols voorbijkomen. Voornamelijk worden kleine tattoos bij vrouwen op de onderkant van hun pols geplaatst.

Kleine-roos-tatoeage

Bovenkant pols

Op de bovenkant van je pols kan natuurlijk ook! Een naam kan hier bijvoorbeeld heel mooi staan of romeinse cijfers. Aan de zijkant van de pols zien we steeds vaker een symbool voorbijkomen zoals een hartje bijvoorbeeld.

kleine tattoo hartje

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Kleine tattoo op de pols met betekenis

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Maar deze kleine tatoeage heeft wel een hele grote betekenis. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo

Wat kost een tattoo op je pols?

De kosten van een pols tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar een Maori armband is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een pols tattoo?

Je kan iemand zijn naam, letter of een symbool op de zijkant van je pols zetten. Maar ook zien we vaak een armband tattoo terug komen op de hand!

Welke tattoo zetten vrouwen op hun pols?

Vaak kiezen ze voor subtielere tattoo's denk dan bijvoorbeeld aan symbolen tussen de vingers of letters.

Hoeveel kost een tatoeage op je pols?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of een armband laat tatoeëren

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!