45+ Medusa tattoo ideeën

Onze artiesten hebben onderzoek gedaan naar de mooiste medusa tattoos van 2023. Ook vermelden wij uiteraard de prijs en betekenis van de tattoos. Ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht pagina:

Zie hier onze favoriete Medusa tatoeages!

Wil je een unieke tattoo dan moet je zeker voor de Medusa tatoeage gaan. Medusa is een zeer opvallend wezen met haar slangen op het hoofd en kan je heel vet als tattoo laten zetten.

Veel vrouwen kiezen voor een kleine Medusa tattoo

De Medusa staat leuk in het klein op bijvoorbeeld je pols of de achterkant van je elleboog.

Medusa op je hand

Ook staat de medusa tattoo bijvoorbeeld ook heel mooi op je hand.

Populaire medusa tattoo’s!

Van kleine medusa tatoeages tot super realistische sleeves.

Medusa in realisme en blackwork

Deze duistere Medusa met mooi afgewerkt blackwork is zeker een aanrader en net iets anders dan het normale realisme.

Neem een old school Medusa tattoo

In realisme hoeft natuurlijk niet! Medusa ziet er ook mooi uit in de old school tattoo stijl.

Wat is de betekenis van een Medusa tattoo?

De betekenis van Medusa was al een beetje te raden. Medusa was een krachtig mythisch schepsel van vrouwelijke afkomst. Ze stond bekend voor het feminisme en vertegenwoordigd dan ook dat vrouwen krachtig kunnen zijn en heel slim. Maar pas op als je in haar ogen kijkt want dan veranderde je dus in steen en laten haar ogen nou net heel verleidelijk zijn. Om deze reden stond medusa dus ook bekend om de verleiding waarmee een vrouw ieder ander in een valstrik kon laten lopen.

Duik dieper in de wereld van medusa tattoos en ontdek de veelzijdige betekenissen achter deze tatoeage. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de medusa tattoo en laat je inspireren!
-> Vlinder betekenis uitleg

Betekenis tattoo

Wat kost een Medusa tattoo?

De Medusa tattoo is een vrij ingewikkelde tatoeage die je meestal ook op normale grootte laat zetten. Een tatoeëerder heeft hier waarschijnlijk 2 sessies voor nodig. De tatoeage zal tussen de €350 en €550 euro gaan kosten.

Tattoo prijs kosten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een Medusa tattoo?

Voornamelijk zie je Medusa in de realisme stijl maar Old school kan ook.

Wat is de betekenis van een Medusa tattoo

Ze stond bekend voor het feminisme en vertegenwoordigd dan ook dat vrouwen krachtig kunnen zijn en slim. Ze liet met haar sterke aantrekkingskracht kracht veel mannen...

Hoeveel kost een Medusa tatoeage?

Circa €450 euro

Top 10 bekendste medusa tatoeages

Medusa tattoos zijn een populair ontwerp voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en krachtige tattoo. Hier zijn onze top 10 bekendste Medusa tattoos:

  1. Realistische Medusa tattoo: Dit type tattoo is bedoeld om zo realistisch mogelijk te zijn en toont elk detail van Medusa, van haar slangenhaar tot haar blik die mensen in steen kan veranderen.
  2. Traditionele Medusa tattoo: Deze tattoo heeft een oud-school uitstraling en maakt gebruik van heldere kleuren en dikke zwarte lijnen om de kracht en schoonheid van Medusa te benadrukken.
  3. Geometrische Medusa tattoo: Dit type tattoo maakt gebruik van geometrische vormen en patronen om een moderne interpretatie van Medusa te creëren.
  4. Medusa portret tattoo: Deze tattoo toont het portret van Medusa en haar intense blik die mensen in steen kan veranderen.
  5. Medusa en slang tattoo: Dit type tattoo toont Medusa samen met een slang, die ook vaak wordt geassocieerd met Medusa in de mythologie.
  6. Medusa en roos tattoo: Deze tattoo toont Medusa samen met een roos en symboliseert de schoonheid en kracht van Medusa, evenals de vergankelijkheid van het leven.
  7. Medusa en Athena tattoo: Deze tattoo toont Medusa samen met Athena, de godin die haar uiteindelijk versloeg in de mythologie.
  8. Medusa en tatoeage mandala tattoo: Dit type tattoo toont Medusa samen met een mandala, die symbool staat voor evenwicht, harmonie en verbondenheid met de wereld.
  9. Medusa en klok tattoo: Deze tattoo toont Medusa samen met een klok en symboliseert de vergankelijkheid van de tijd en de macht van Medusa.
  10. Medusa en vleugels tattoo: Deze tattoo toont Medusa samen met vleugels en symboliseert de kracht en vrijheid van Medusa.

Of u nu een realistische Medusa tattoo of een meer symbolische interpretatie wilt, bij Tattoo Spot hebben we ervaren tattoo-artiesten die u kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Medusa tattoo die bij u past.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een Medusa tatoeage

Medusa wordt het vaakst in realisme als tattoo gezet

In de meeste gevallen wordt de Medusa tattoo in de realisme stijl getatoeëerd. De slangen kunnen elkaar overlappen en is ook heel vet om in het 3d te laten tatoeëren. Je kan deze tatoeage ook makkelijk laten verwerken in een sleeve. Denk bijvoorbeeld dat dit wezen een beetje zit verstopt met allemaal rook eromheen. Medusa mag best een beetje in het duister verscholen zitten. Het is natuurlijk ook een mythisch wezen.

Ontdek een stukje Griekse mythologie. Want wie was Medusa nou precies?

Ben je eruit dat je een Medusa tattoo wilt? Dan is het natuurlijk ook handig om het verhaal achter de griekse mythologie van dit wezen te weten. Want wie was nou Medusa en waarom die slangen op haar hoofd? Medusa was een magische vrouw met levende slangen die volzaten met gif op haar hoofd. Iedereen kent wel Medusa want ze was een van de bekendste mythes uit de griekse geschiedenis ooit. Medusa kon met haar ogen mensen in steen veranderen en was dus levensgevaarlijk!

Medusa wordt het vaakste op de bovenarm of onderarm getatoeëerd

Wil je graag een medusa tatoeage laten zetten maar weet je nog niet waar en door wie? Ons platform kan je daarbij helpen. Wij staan in contact met alle tattoo shops in Nederland en kunnen een voorbeeld ontwerp laten maken voor een vette Medusa tattoo. Deze kan je het beste laten zetten op bijvoorbeeld de bovenarm of onderarm. Wil je je tattoo sleeve verder opvullen? Kies dan voor een van de andere goden zoals Zeus of Poseidon