Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie Peaky Blinders tattoos!

Jij wilt graag een Peaky Blinders tattoo laten tatoeëren! Tommy Shelby of Luca Changretta zijn hele populaire Peaky tatoeages. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tommy Shelby het gezicht van de Peaky F*cking Blinders

Wil je een tattoo van Tommy let goed op want vrijwel elk seizoen heeft die ook weer voor een anders kapsel gekozen. Wij vinden het persoonlijk ook heel vet en echt als je gaat voor een rokende Tommy Shelby.Maar je kan er ook voor kiezen dat hij bloedspetters op zijn gezicht heeft of een sigaret rookt. De rook kan als tattoo een mooie opvulling zijn.

Peaky Blinders Tommy Shelby tattoo

Rivaal Luca Changretta

Een zeer gevreesde rivaal van Tommy is Luca Changretta. Wij snappen wel waarom veel mensen een tattoo nemen van Luca. Want ook deze personage heeft een ijzersterke persoonlijkheid in de serie. Luca Changretta heeft zelf ook een tatoeage in zijn nek. Een aanrader van ons kies ervoor dat hij een wapen in de lucht houdt naast zijn hoofd. Op deze manier Wordt Luca Changretta zeer vaak getatoeëerd.

Luca-changretta-tattoo-peaky-blinders

De Peaky Blinders tattoo sleeve

De volgende christelijke tattoo’s worden vaker gezet. Dus mocht je iets christelijks willen laten tatoeëren maar heb je geen idee? Lees dan vooral verder. Kies voor een tekst in het Hebreeuws of misschien juist een tekst uit de bijbel. Heilige Maria kan je bijvoorbeeld kiezen of natuurlijk de kerk kan ook!

Peaky-blinders-tattoo-sleeve

Wij bedanken Instagram accounts voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wie is Tommy Shelby?

Tommy Shelby OBE DCM MM MP is een gangster gespeeld door superster Cillian Murphy. Tommy is het hoofd van de Peaky Blinders en tijdens de serie bereikt die een hoop mooi mijlpalen!

Hij wint een vendetta met de mafia uit New York en is ook nog eens een bekend gezicht op Wall Street. Echter is Tommy zo goed bezig met het opbouwen van zijn imperium. Dat hij niet wilt dat ze de Peaky Blinders zien als een stel gangsters uit Birmingham.

Peaky Blinders Tommy Shelby tattoo

hoeveel kost een Peaky Blinders tattoo?

Gemiddeld kost een Peaky Blinders tattoo tussen de €350 en €500 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten. We hebben het hier natuurlijk wel over portretten en daar zit vaak gewoon iets meer tijd in.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een Peaky Blinders tattoo?

Gemiddeld kost een Peaky Blinders tattoo tussen de 350 en 500 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een Peaky Blinders sleeve?

Gemiddeld kan je uitgaan van een 10 a 15 uur.

Doet het zetten van een Tommy Shelby portret pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een portret tattoo relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

De Peaky Blinders hebben hun naam wel neergezet en zeg nou eerlijk wie kent deze gevreesde gangsters nou niet? De Peaky Blinders passen dan ook perfect in een maffia sleeve.

Realisme en Peaky Blinders tattoos

Kies je voor een Peaky Blinders tattoo dan raden wij aan om deze in realisme te laten tatoeëren. Realisme is moeilijk om te tatoeëren maar zo kan je er wel voor zorgen dat de tattoo’s er levensecht uit zien! Net alsof je zelf in Birmingham staat bij de Peaky Blinders. In de stad zie jee veel rook van alle fabrieken en Tommy en zijn crew lopen een aantal scenes daardoor heen als ze op hun gevaren pad gaan. Dit kan je dus ook met realisme in een tattoo verwerken!