Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie Peaky Blinders tattoos!

Jij wilt graag een Peaky Blinders tattoo laten tatoeëren! Tommy Shelby of Luca Changretta zijn hele populaire Peaky tatoeages. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tommy Shelby het gezicht van de Peaky F*cking Blinders

Wil je een tattoo van Tommy let goed op want vrijwel elk seizoen heeft die ook weer voor een anders kapsel gekozen. Wij vinden het persoonlijk ook heel vet en echt als je gaat voor een rokende Tommy Shelby.Maar je kan er ook voor kiezen dat hij bloedspetters op zijn gezicht heeft of een sigaret rookt. De rook kan als tattoo een mooie opvulling zijn.

Peaky Blinders Tommy Shelby tattoo

Rivaal Luca Changretta

Een zeer gevreesde rivaal van Tommy is Luca Changretta. Wij snappen wel waarom veel mensen een tattoo nemen van Luca. Want ook deze personage heeft een ijzersterke persoonlijkheid in de serie. Luca Changretta heeft zelf ook een tatoeage in zijn nek. Een aanrader van ons kies ervoor dat hij een wapen in de lucht houdt naast zijn hoofd. Op deze manier Wordt Luca Changretta zeer vaak getatoeëerd.

Luca-changretta-tattoo-peaky-blinders

De Peaky Blinders tattoo sleeve

De volgende christelijke tattoo’s worden vaker gezet. Dus mocht je iets christelijks willen laten tatoeëren maar heb je geen idee? Lees dan vooral verder. Kies voor een tekst in het Hebreeuws of misschien juist een tekst uit de bijbel. Heilige Maria kan je bijvoorbeeld kiezen of natuurlijk de kerk kan ook!

Peaky-blinders-tattoo-sleeve

Wij bedanken Instagram accounts voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wie is Tommy Shelby?

Tommy Shelby OBE DCM MM MP is een gangster gespeeld door superster Cillian Murphy. Tommy is het hoofd van de Peaky Blinders en tijdens de serie bereikt die een hoop mooi mijlpalen!

Hij wint een vendetta met de mafia uit New York en is ook nog eens een bekend gezicht op Wall Street. Echter is Tommy zo goed bezig met het opbouwen van zijn imperium. Dat hij niet wilt dat ze de Peaky Blinders zien als een stel gangsters uit Birmingham.

Peaky Blinders Tommy Shelby tattoo

hoeveel kost een Peaky Blinders tattoo?

Gemiddeld kost een Peaky Blinders tattoo tussen de €350 en €500 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten. We hebben het hier natuurlijk wel over portretten en daar zit vaak gewoon iets meer tijd in.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een Peaky Blinders tattoo?

Gemiddeld kost een Peaky Blinders tattoo tussen de 350 en 500 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten een Peaky Blinders sleeve?

Gemiddeld kan je uitgaan van een 10 a 15 uur.

Doet het zetten van een Tommy Shelby portret pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een portret tattoo relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

De Peaky Blinders hebben hun naam wel neergezet en zeg nou eerlijk wie kent deze gevreesde gangsters nou niet? De Peaky Blinders passen dan ook perfect in een maffia sleeve.

Realisme en Peaky Blinders tattoos

Kies je voor een Peaky Blinders tattoo dan raden wij aan om deze in realisme te laten tatoeëren. Realisme is moeilijk om te tatoeëren maar zo kan je er wel voor zorgen dat de tattoo’s er levensecht uit zien! Net alsof je zelf in Birmingham staat bij de Peaky Blinders. In de stad zie jee veel rook van alle fabrieken en Tommy en zijn crew lopen een aantal scenes daardoor heen als ze op hun gevaren pad gaan. Dit kan je dus ook met realisme in een tattoo verwerken!