Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier de mooiste phoenix tattoos

De phoenix tattoo ook wel feniks genoemd is een prachtig wezen.
De phoenix wordt voornamelijk in de realistische tattoo stijl getatoeëerd en ook vaak met kleur!

Phoenix tattoo op de rug

De Phoenix tattoo zie je vrijwel altijd getatoeëerd worden op de rug. Met zijn lange staart kan je hiermee de rug heel mooi opvullen. De phoenix wordt niet alleen in black & grey getatoeëerd maar ook heel veel in kleur. Het is een groot wezen en daarom zie je deze tatoeage vaak op de rug terugkomen.

Phoenix-tattoo-man-rug

Phoenix bij vrouwen

Vooral vrouwen laten de phoenix tattoo zetten. Normaal gesproken zie je niet zo vaak de gehele rug vol getatoeëerd bij vrouwen. Maar de phoenix zie je echt bijna alleen maar terugkomen op de rug of hij loopt over op het schouderblad.

Phoenix-tattoo-vrouw-rug

Feniks tattoo klein

Wil je graag een feniks tattoo in het klein dan is de pols een zeer populaire plek! Het mooiste is dan als die zo min mogelijk gedetailleerd is dus meer als een symbool. Als je al een kleine tattoo op je pols hebt dan kan je ervoor kiezen om de feniks op je enkel te tatoeëren.

Phoenix-feniks-tattoo-klein

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat is de betekenis van een phoenix tattoo?

De phoenix was een vele landen en culturen bekend. De vogel kon namelijk uit zijn ass herrijzen en elke keer als hij dood ging gebeurde dat weer. De phoenix staat dan ook symbool voor herrijzenis en wellicht is dat de betekenis die bij jou past!

Betekenis tattoo

Wat kost een feniks tattoo?

De kosten voor een feniks tattoo is helemaal afhankelijk van de keuzes die je maakt. De grootte van de tattoo heeft invloed op de prijs. De feniks wordt meestal vrij groot getatoeëerd en in een realistische stijl. Wil je de feniks over je gehele rug dan ben je al snel meer dan €700 euro kwijt. Maar je kan ook voor een kleine feniks symbol gaan van circa 50-100 euro!

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een phoenix tattoo?

Wanneer je een phoenix tattoo wil zetten heb je veel keuze. De meeste tatoeëren hem op haar rug

Wat is de betekenis van een phoenix tattoo

De betekenis van de phoenix is in het kort herrijzenis.

Hoeveel kost een phoenix tatoeage?

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat voor een grote phoenix voor op je rug kan je rekenen op €800+.

Top 10 bekendste phoenix tatoeages

Phoenix tattoos zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betekenisvolle en krachtige tatoeage. Hier zijn onze top 10 bekendste Phoenix tattoos:

 1. Realistische Phoenix tattoo: Dit type tatoeage is bedoeld om zo realistisch mogelijk te zijn en toont elk detail van de prachtige vogel, inclusief zijn veren en kleuren.
 2. Traditionele Phoenix tattoo: Deze tatoeage heeft een oud-school uitstraling en maakt gebruik van felle kleuren en dikke zwarte lijnen om de kracht en schoonheid van de Phoenix te benadrukken.
 3. Geometrische Phoenix tattoo: Dit type tatoeage maakt gebruik van geometrische vormen en patronen om een moderne interpretatie van de Phoenix te creëren.
 4. Phoenix sleeve tattoo: Deze tatoeage bedekt de hele arm en toont de Phoenix in al zijn pracht en praal.
 5. Phoenix en draak tattoo: Dit type tatoeage toont de Phoenix samen met een draak, die ook vaak wordt geassocieerd met de Phoenix in de mythologie.
 6. Phoenix en bloemen tattoo: Deze tatoeage toont de Phoenix samen met bloemen en symboliseert de wedergeboorte en vernieuwing.
 7. Phoenix en zon tattoo: Dit type tatoeage toont de Phoenix samen met de zon, die de kracht en energie van de vogel benadrukt.
 8. Phoenix en maan tattoo: Deze tatoeage toont de Phoenix samen met de maan en symboliseert de cyclus van wedergeboorte en vernieuwing.
 9. Phoenix en lotus tattoo: Dit type tatoeage toont de Phoenix samen met een lotus, die symbool staat voor zuiverheid, spirituele groei en wedergeboorte.
 10. Phoenix en tribal tattoo: Deze tatoeage maakt gebruik van tribale ontwerpen en symbolen om een unieke interpretatie van de Phoenix te creëren.

Bij Tattoo Spot hebben we getalenteerde tattoo-artiesten die u kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Phoenix tattoo die bij u past. Of u nu kiest voor een realistische tatoeage of een meer symbolische interpretatie, wij zorgen ervoor dat uw Phoenix tatoeage een echte blikvanger wordt.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!