Alles wat je moet weten over de Pokémon tattoo

Pokémon is wereld bekend en de Pokémon tattoo zie je dan ook overal terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan Pikachu en Charizard met zijn vlammen.

Een sleeve Pokémon tattoo

Neem jij een Pokémon sleeve dan is het onmogelijk dat je niet weet wat je in de sleeve laat terugkomen. Wij hebben hier maar 1 ding op te zeggen en dat is “gotta catch em al” in de Pokémon sleeve kan je natuurlijk alle Pokémons weergeven maar denk ook is aan de badges, trainers en pokéballs. Een tattoo sleeve heeft ook opvulling nodig om ervoor te zorgen dat alles mooi in elkaar overloopt. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gras, water, vuur, donder en lucht gebruiken. Een Mew die in de lucht zweeft of een squirtle die door het water heen zwemt. Denk gewoon aan de scenes van de series en jouw tattoo sleeve is binnen no time gevuld.

Pikachu op je arm

Begin jij bijvoorbeeld met een Pikachu tattoo op je pols? Het kleine lieve beestje van trainer Ash kan donder schieten uit donderwolken. Boven op deze wolk kan bijvoorbeeld een Pokémon vliegen met vleugels waar Pikachu ook op kan vliegen. Pokémon is natuurlijk een sprookje maar juist daarom kan je creatief zijn met je tattoo! De Pikachu tattoo kan natuurlijk gewoon in black and grey maar wij zien hem ook heel vaak in kleur getatoeëerd worden.

Mew op je been

De mew tattoo zie je vaak terugkomen op de been. Mew is een magisch en lief beestje en veel mensen kiezen voor deze tatoeage. Het valt je misschien al op maar de goodguys winnen het bij Pokémon want Pikachu en Mew zijn beide 2 lieve en schattige pokémons die het opnemen tegen het kwaad. Mew is een zeldzame Pokémon en om deze tattoo heen kan je bijvoorbeeld de ruimte heen tatoeëren met sterren en de planeet. Maar Mew slaapt ook veel en kan gerust schattig op de tak van een boom een dutje doen.

Realisme en Pokémon tattoos betekenis

Al zijn Pokémons zelf niet realistisch je zet ze vaak wel in deze tattoo stijl. Realisme en 3d zijn perfect voor Pokémon tattoo’s. Wil je liever iets anders? Dan kan je denken aan old school Pokémon tatoeages. Wij zelf vinden dat je zeer creatief kan zijn met Pokémon en dat je deze dan ook in realisme moet tatoeëren en vooral ook met kleur. Je kan bijvoorbeeld voor een water Pokémon tattoo sleeve gaan of voor een sky Pokémon borst tatoeage. Wil je liever geen opvulling dan kan je ook allemaal kleine 3d Pokémon tattoo’s nemen.

Pokémon tattoo