Tattoo roos

Wil je graag een bloem laten tatoeëren? Dan denk je waarschijnlijk al meteen aan een rozen tattoo. Een roos is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen want de mogelijkheden van de roos zijn oneindig.

Wat is de betekenis van een rozen tattoo?

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al! Zeelieden lieten namelijk een roos tatoeëren voor wanner zij op reis gingen en hun geliefden achterlieten. Op deze manier was hun geliefde altijd nog bij hun op hun zware reis. Rozen hoeven niet in het zwart te worden getatoeëerd. Rood is namelijk ook de kleur van de liefde en hoe nice is het dan om een rode roos te tatoeëren!

Foto van ivanf.franco

Foto en tatoeage van fabianramirezart_

Een kleine roos tattoo staat overal mooi!

Wil je graag een tatoeage nemen maar een die niet al te goed op valt? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie bloem. Wanneer je een zwarte roos neemt met dunne lijnen of bijvoorbeeld een kleine mooie rode roos. Deze tattoo zal bijna op elke plek op je lichaam mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan je enkel of achter je oor. Een roos blijft een van de mooiste bloemen die er zijn en zal een echt aanwinst zijn aan jouw tattoo verzameling.

Foto en tatoeage van: germancabronzigaran

Foto en tatoeage van: joker_tatuador

Een zwarte of gekleurde roos tattoo staat ook vet op je hand

De tattoo op de hand is een favoriet van de mannen. Een beetje gewaagd is hij wel maarja het staat natuurlijk wel heel vet! Deze tattoo vult vaak je gehele bovenkant van de hand. De roos kan je in een realistische stijl laten tatoeëren maar wat je de laatste tijd ook steeds meer ziet is in een oldskool stijl.

Foto en tatoeage van: Sebastian Black

Een naam of letter erbij staat ook heel vet op de tatoeage!

Heb je al besloten dat je graag een roos laat tatoeëren of heb je al een roos getatoeëerd? Dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een naam bij de tattoo van je roos te zetten. Dit zie je steeds vaker voorkomen en kan je prachtig laten designen. Denk bijvoorbeeld aan een lint die wappert over de roos en waarin dan een naam staat getatoeëerd. Bijvoorbeeld als nagedachtenis van een tattoo.

Foto en tatoeage van: Joker tatuador

Foto en tatoeage van: Sebastian Black

Laat je roos tattoo op een tekening zetten

Heb je een design in je hoofd en ken je iemand die heel goed tekeningen kan maken? Het design kan je door iemand anders laten maken en als tattoo op je arm plaatsen. Je kan ook ervoor kiezen om de tekening van je roos tattoo om die in een schilderij te plaatsen. 

Wat kan je met een roos op je onderarm als vrouw zijnde?

Veel vrouwen kiezen voor rozen op hun onderarm. Denk bijvoorbeeld aan een bloemen sleeve. Je kan een half sleeve nemen vol met bloemen of bijvoorbeeld alleen maar rozen en hierin nog een tekst verwerken.

De kleine roos op je onderarm

Je ziet ook heel vaak op de onderarm aan de zijkant een kleine roos tattoo bij vrouwen. Dan hebben we het niet over de roos van bovenaf waar je duidelijk alle mooie bladeren ziet. Maar een kleine roos met de gehele steel getatoeëerd.  

De schouder

Veel vrouwen kiezen ook voor een of meerdere rozen op hun schouder dat door kan lopen over je schouderblad.

De heup

De heup is een plek die je niet zomaar ziet maar ook hier worden heel veel rozen tattoo’s gezet. Vaak gecombineerd met een naam of bijvoorbeeld een datum.

Mannen kiezen vaak voor een realistische roos tattoo in hun nek

Wil je graag een tatoeage in je nek? Veel mannen kiezen dan voor de realistische roos. Een zwarte roos vinden wij het vetste voor in je nek. Door het gebruik van schaduw kan je de roos er super realistisch uit laten zien.