Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete sugar skull tatoeages!

Jij wilt graag een sugar skull tattoo laten tatoeëren! Een skull is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een skull tattoo zijn namelijk oneindig.

Populair bij vrouwen

De sugar skull tattoo is een populaire tattoo onder vrouwen. Met de vrolijke kleuren kan je hem helemaal naar je eigen smaak laten ontwerpen. Je ziet ook vaak dat het gezicht van een vrouw wordt getatoeëerd met een sugar skull style erover.

Sugar skull tattoo op je hand

Wil je graag een sugar skull tatoeage maar twijfel je nog over de plek? De hand is een hele populaire plek voor de sugar skull. Mocht je geen tattoo op je hand willen? Begrijpelijk ga dan voor bijvoorbeeld je onderarm.

Mexican-skull-tattoo

Dia de los muertos skull

Dia de Los muertos ook wel beter bekend als de dag van de doden. Het is een oud ritueel en veel mensen kiezen voor een tattoo van deze dag. Met de dia de los muertos skull eer je de overledenen en vier je tegelijkertijd het leven waarin je nu leeft!

Skull-roos-tattoo-1

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat is de betekenis van een sugar skull tattoo?

De Sugar skull tattoo zijn momenteel razend populair en dat komt door hun opvallende uiterlijk. Achter de sugar skulls schuilt een traditie ze vertegenwoordigen namelijk een overleden ziel en deze worden geplaatst bij een heiligdom of een graf op de dag van de doden in Mexico. Dit ziet er dan als volgt uit. Bij een graf of heiligdom zie je dan allemaal felle kleuren, bloemen en vrolijke afbeeldingen. De sugar skull tattoo herinnert mensen eraan dat hun dierbare vrede hebben en dat is toch een mooi iets! Wanneer je ervoor kiest om deze tatoeage te nemen kan dat dus staan voor een permanent eerbetoon aan een overleden persoon.

Wat kost een skull tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de skull. Wanneer je kiest voor een kleine skull tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een skull die bijvoorbeeld heel je hand opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een skull tattoo?

De skull kan je overal plaatsen maar wat wij heel vet vinden is op de hand!

Wat is de betekenis van een sugar skull tattoo

De sugar skull tattoo herinnert mensen eraan dat hun dierbare vrede hebben en dat is toch een mooi iets!

Hoeveel kost een skull tatoeage?

Afhankelijk van de grootte maar meestal zit je rond de €300 euro wel goed.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!