Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete sugar skull tatoeages!

Jij wilt graag een sugar skull tattoo laten tatoeëren! Een skull is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een skull tattoo zijn namelijk oneindig.

Populair bij vrouwen

De sugar skull tattoo is een populaire tattoo onder vrouwen. Met de vrolijke kleuren kan je hem helemaal naar je eigen smaak laten ontwerpen. Je ziet ook vaak dat het gezicht van een vrouw wordt getatoeëerd met een sugar skull style erover.

Sugar skull tattoo op je hand

Wil je graag een sugar skull tatoeage maar twijfel je nog over de plek? De hand is een hele populaire plek voor de sugar skull. Mocht je geen tattoo op je hand willen? Begrijpelijk ga dan voor bijvoorbeeld je onderarm.

Mexican-skull-tattoo

Dia de los muertos skull

Dia de Los muertos ook wel beter bekend als de dag van de doden. Het is een oud ritueel en veel mensen kiezen voor een tattoo van deze dag. Met de dia de los muertos skull eer je de overledenen en vier je tegelijkertijd het leven waarin je nu leeft!

Skull-roos-tattoo-1

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een sugar skull tattoo?

De Sugar skull tattoo zijn momenteel razend populair en dat komt door hun opvallende uiterlijk. Achter de sugar skulls schuilt een traditie ze vertegenwoordigen namelijk een overleden ziel en deze worden geplaatst bij een heiligdom of een graf op de dag van de doden in Mexico. Dit ziet er dan als volgt uit. Bij een graf of heiligdom zie je dan allemaal felle kleuren, bloemen en vrolijke afbeeldingen. De sugar skull tattoo herinnert mensen eraan dat hun dierbare vrede hebben en dat is toch een mooi iets! Wanneer je ervoor kiest om deze tatoeage te nemen kan dat dus staan voor een permanent eerbetoon aan een overleden persoon.

Wat kost een skull tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de skull. Wanneer je kiest voor een kleine skull tattoo voor op je hand dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een skull die bijvoorbeeld heel je hand opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een skull tattoo?

De skull kan je overal plaatsen maar wat wij heel vet vinden is op de hand!

Wat is de betekenis van een sugar skull tattoo

De sugar skull tattoo herinnert mensen eraan dat hun dierbare vrede hebben en dat is toch een mooi iets!

Hoeveel kost een skull tatoeage?

Afhankelijk van de grootte maar meestal zit je rond de €300 euro wel goed.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.