Alles wat je moet weten over de Star Wars tattoo

Ben jij een echte Star wars fan en kijk je al jaren uit naar een vette Star wars tattoo? Wij hebben de vetste ontwerpen opgezocht voor jou en hebben ook nog een paar geweldige tips voor je!

Een sleeve Star Wars tattoo

De star wars tattoo sleeve is heel gemakkelijk op te vullen! Er is werkelijk zoveel beeld materiaal en de series zijn nog steeds lopende. Denk even aan de mooiste Star wars scenes en je hebt zo weer een stukje opvulling voor je sleeve. Ook zie je vaak de Dart vader en Jedi tattoo terugkomen in de sleeve. Naast personages en planeten kan je ook kiezen voor Star wars symbolen in je tattoo sleeve. Denk bijvoorbeeld aan de rebel alliance tattoo of de galactic empire tattoo. Een sleeve heeft heel veel ruimte en gelukkig bestaat Star wars al zo lang. Je kan er gemakkelijk 2 sleeve’s vol tatoeages mee opvullen.

Darth vader

De dart vader tattoo is misschien wel de populairste Star wars tatoeage van allemaal. Zeg nou eerlijk al heb je nog nooit Star wars gekeken Dart vader ken je wel. Niet zo gek dus ook dat Dart vader heel vaak terug komt als tattoo. Op je bovenarm of onderarm staat Darth vader heel vet of je laat hem bijvoorbeeld op je kuit tatoeëren.

 

Jedi

Ben jij niet zo’n fan van een Dart vader tattoo? Grote kans dat je dan kiest voor de Jedi en zijn lightsaber. Ook zien wij het Jedi symbool heel vaak terugkomen als tattoo. Een tekst zoals May the force with you. Kan ook heel vet erbij staan! Deze star wars tattoo zien we werkelijk op alle plekken terug komen zoals de voet of zelfs op de zijkant van je vinger. Kies je voor het Jedi symbool? Deze kan je ook klein verwerken in je sleeve.

 

Realisme en Star wars tattoos

De tattoo stijl voor een Star wars tattoo is bijna altijd in realisme. Want bedenkt nou zelf hoe vet is het om een super realistische Darth vader op je arm te hebben getatoeëerd en misschien zelfs wel in 3d. De chewbakka’s en storm troopers zijn ook een echte aandacht om mooi te laten tatoeëren. Maar als deze eenmaal zijn gezet in het realisme dan heb je wel een echt stukje Star wars kunstwerk staan.

Star wars tattoo darth vader