35+ Ster tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van ster tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van deze lichtpunten en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht pagina:

Ster tattoo ontwerpen

Kleine sterretjes tattoo verzameling

Kleine sterretjes tattoos zie je sinds 2023 steeds meer. Fine line tattoos zijn helemaal in bij vrouwen en sterretjes ook. Dat komt omdat deze subtiele zachte lijnen worden gezien als fashion item. Een tattoo die je look af maakt. Veel mode bewuste meiden kiezen voor dit soort tattoos en wij snappen wel waarom. soms is iets rustigs wat verfijnen heel leuk.

Een enkele ster op je pols of sleutelbeen

De enkele ster is iets groter en staat heel leuk op je sleutelbeen als je bijvoorbeeld een topje aan hebt maar op de zijkant van je pols staat die ook heel leuk.

Combineer de ster tattoo met vlindertjes

Wil je graag iets meer dan alleen een sterretje. Mini vlindertjes staan ook heel leuk erbij. Mini tattoos kan je prima op je pols laten zetten!

Ster tattoo ontwerpen voor je tatoeëerder

Je kan uit de ontwerpen een leuk sterretje kiezen die je wilt laten zetten of ze samen laten voegen. Mini vlindertjes staan ook altijd leuk erbij. Keuze genoeg dus!

Betekenis ster tattoo

Sterren kunnen heel fel zijn qua verlichting. Een ster komt dan ook uit de hemel en brengt verlichting met zichzelf mee. Verlichting in duisternis wordt er ook wel gezegd. De ster symboliseert veiligheid en bescherming.

Duik dieper in de wereld van de ster.
-> Ster betekenis uitleg

Kosten ster tattoo

Een kleine ster tattoo begint rond de €75. Kies je voor meerdere ontwerpen op je pols, reken dan op zo’n €125. Extra elementen zoals vlinders kunnen de prijs verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

De ster wordt vaak samen gezet met: