35+ Ster tattoo ideeën

Onze artiesten hebben onderzoek gedaan naar de leukste ster tattoos van 2023. Ook vermelden wij uiteraard de prijs en betekenis van de tattoos. Ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht pagina:

Zie hier onze favoriete ster tatoeages!

Jij wilt graag een ster laten tatoeëren! De ster wordt heel veel door vrouwen getatoeëerd als een kleine versiering voor hun look. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een unalome tattoo zijn namelijk oneindig.

Kleine sterretjes tattoo verzameling

Kleine sterretjes tattoos zie je sinds 2023 steeds meer. Fine line tattoos zijn helemaal in bij vrouwen en sterretjes ook. Dat komt omdat deze subtiele zachte lijnen worden gezien als fashion item. Een tattoo die je look af maakt. Veel mode bewuste meiden kiezen voor dit soort tattoos en wij snappen wel waarom. soms is iets rustigs wat verfijnen heel leuk.

Een enkele ster op je pols of sleutelbeen

De enkele ster is iets groter en staat heel leuk op je sleutelbeen als je bijvoorbeeld een topje aan hebt maar op de zijkant van je pols staat die ook heel leuk.

Combineer de ster tattoo met vlindertjes

Wil je graag iets meer dan alleen een sterretje. Mini vlindertjes staan ook heel leuk erbij. Mini tattoos kan je prima op je pols laten zetten!

Ster tattoo ontwerpen voor je tatoeëerder

Je kan uit de ontwerpen een leuk sterretje kiezen die je wilt laten zetten of ze samen laten voegen. Mini vlindertjes staan ook altijd leuk erbij. Keuze genoeg dus!

Wil je graag eerst een tattoo testen?

Daar is een oplossing voor! Tijdelijke tattoo’s zijn vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit!

  • Blijven 10 dagen zitten

  • Ideaal om te testen

Meer informatie

De tijdelijke sterretjes tattoo

Tijdelijke-Tattoo-Sterretjes-510x510

Tijdelijke tattoo sterretjes
€6,95

De betekenis van een ster tattoo

Sterren kunnen heel fel zijn qua verlichting. Een ster komt dan ook uit de hemel en brengt verlichting met zichzelf mee. Verlichting in duisternis wordt er ook wel gezegd. De ster symboliseert veiligheid en bescherming.

Mocht deze betekenis jou aanspreken? Neem dan ook eens een kijkje naar de angel numbers deze Engelsen nummers brengen ook een fantastisch mooie betekenis met zichzelf mee en passen heel goed bij het sterretje.

Vlinder-met-ster-tattoo-ontwerp-vrouwen

Wat kost een ster tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de sterretjes. Wanneer je kiest voor een enkele ster tattoo voor op je pols dan moet je denken aan zo’n €50 euro. Maar ga je voor een meerdere sterretjes met vlindertjes erbij. Dan wordt er snel een uurtarief berekend en zit je op ongeveer €125

Tattoo prijs kosten

De ster wordt vaak samen gezet met:

Toch iets anders? Bekijk de ontwerpen hieronder

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een ster tattoo?

Ongeveer €50,- euro

Wat is de betekenis van een ster tattoo?

De ster staat voor veiligheid en bescherming

Waar staat de ster het leukste?

Wij zeggen op je pols of sleutelbeen!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!