Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie cartoon tattoos!

Cartoon tattoo’s zijn zeker een van de meest grappige tatoeages die er zijn. Iedereen heeft wel is een cartoon gezien in zijn leven. Wij vertellen jullie graag meer over alle trends en mogelijkheden van deze tatoeage.

Cartoon character met tattoos

Je gaat zelf een tattoo zetten van een cartoon. Maar wil je iets bijzonders? Geef jouw cartoon dan ook tattoo’s! Wij vinden dit echt super creatief en gegarandeerd dat het andere ook op zal gaan vallen!

Cartoon-tattoo-simpson

Cartoon tattoo sleeve

Wil je nog een stapje verder gaan met je cartoon tattoo die zelf ook tatoeages heeft? Ga dan voor de tattoo sleeve want cartoons zijn er genoeg en op de cartoon kan je zelf symbolen tattoo’s zetten. Dan heb je 2 keer zoveel keuze om op jezelf te tatoeëren.

Cartoon-tattoo-fred-flinstone

Tom & Jerry tattoo

Het kat en muis spel wordt natuurlijk het grappigste weergegeven door Tom en Jerry. Veel mensen die dan ook een cartoon tattoo willen nemen kiezen voor Tom & Jerry.

Cartoon-tattoo-tom-en-jerry

Wij bedanken Instagram accounts voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Tweety de populairste cartoon tattoo

Tweety is de kleine gele parkiet die bekend is van Looney tunes. Voordat je deze tattoo neemt wil je wellicht de betekenis van zijn naam en hoe ze erop komen? Heel makkelijk ze hebben sweetie en natuurlijk tweet samen gevoegd! Tweety staat bekend als een schattig maar vooral ook grappige cartoon. Net als andere cartoons staat ook Tweety bekend om zijn spraak gebrek. De letter s spreekt hij uit als een d. Dus je krijgt dan Puddy cat ipv pussy cat! Ook grappig om als tattoo erbij te zetten!

Tweety-tattoo

hoeveel kost een cartoon tattoo?

De cartoon tattoo’s worden vrijwel altijd klein gezet. Je kan uitgaan van een €100 tot €150 euro. De cartoons die zelf ook vol zitten met tattoo’s duren natuurlijk net wat meer tijd. Je moet ook voor hun tattoo’s betalen 😂

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een cartoon tattoo?

Gemiddeld kost een cartoon tattoo tussen de 100 en 150 euro. Afhankelijk van het design en of je jouw cartoon ook tattoo's geeft.

Hoe lang duurt het zetten een cartoon sleeve?

Wanneer je hem in eens old school stijl neerzet duurt circa 10 uur.

Doet het zetten van een cartoon tattoo pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een cartoon tatoeage

Kleine cartoons

De cartoon tattoo’s worden altijd in het klein getatoeëerd. Je kan het ook wel zien als symbolen en vaak wordt er gewerkt met strakke lijnen en weinig opvulling. Zoiets zou er in het groot minder mooi uit zien. De meeste cartoons zijn van zichzelf ook klein. De kleine cartoons kunne ook kleine tattoo’s hebben zoals je hierboven al zag staan.

Black and white

De kleuren die vrijwel altijd worden gebruikt zijn black and white. Behalve bij een aantal Pokemon tattoo’s en Disney tattoo’s. Dan zie je soms nog wel is verschillende kleuren maar black and white kan altijd!

Old school cartoon

Wanneer je voor een cartoon tattoo aan het kijken raden we je aan om hem in een Old School stijl te laten tatoeëren. Old school is vaak in black and white en met strakke enkele lijnen. Cartoons zijn natuurlijk zelf ook geschreven ontwerpen door tekenaars en precies zo moet je ze eigenlijk ook laten tatoeëren. De keuze is aan jou of je het in kleur wilt of zwart wit natuurlijk.

Pokemon tattoo

Pokemon is een van de populairdere anime series uit de jaren 20. De opkomst van Pokemon tattoo’s begint ook steeds meer op te lopen. Denk bijvoorbeeld aan een mew tattoo of een Pikachu.

Pikachu

Pikachu is de nummer 1 Pokemon van trainer Ash en zie je in elke aflevering voorbij komen. Deze tattoo is dus niet voor niets zo populair! Veel mensen hebben al een Pikachu laten tatoeëren in verschillende stijlen en kleuren.

Simpsons tattoo

De Simpsons zijn natuurlijk ook cartoons die niet kunnen missen als tattoo! Deze serie bestaat al zo lang en nog steeds komen er jaarlijks nieuwe afleveringen en specials uit. De familie van homer Simpson maakt van alles mee en deze elementen kan je ook allemaal laten tatoeëren.

Bart Simpson

Zoals je hierboven al hebt gezien kan je veel kanten op met een Bart Simpson tattoo. Bart is ook wel een boefje en dit kan je duidelijk laten terugkomen in je tatoeage.

Disney cartoon tatoeages

Wanneer je over cartoons hebt dan denk je meteen aan Disney. Echt iedereen kent deze cartoon figuren en ze worden dan ook volop als tattoo gezet. Disney tatoeages worden ook regelmatig met kleur gezet en met het bekende Disney kasteel.

Tattoo winnie the pooh

De beer die uit en pot honing heet. We hebben het dan natuurlijk over winnie de pooh. Ook veel mensen kiezen voor deze tattoo inclusief de slaap symbolen en de pot honing.