Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie letter tattoos!

Namen en letters zijn razend populaire tatoeages! Je kan ze in verschillende talen laten tatoeëren maar ook uit een hele andere tijd. Wij willen jullie graag meer vertellen over alle mogelijkheden en een aantal voorbeelden laten zien hiervan.

tatoeage met sierletters

Wil je graag een quote, naam of letter tattoo maar je weet nog niet welk lettertypen? Online heb je hier veel generators voor en een bekende stijl zijn de sierletters tatoeage. Sierletters staan mooi en elegant en komen vaak voor op bijvoorbeeld het sleutelbeen of de onderarm. Ga nooit voor het eerste sierletter design dat je ziet maar vergelijk er altijd een aantal.

Sierletter tattoo

Tattoo letters met schaduw

Een mooi effect voor de letters kan natuurlijk ook een schaduw zijn. Dan ga je meer de realistische tattoo stijl op. Schaduw kan ervoor zorgen dat de letters van je tatoeage net wat mooier naar voren komen.

Tattoo-letters-met-schaduw

Romeinse letters tattoo

Je ziet ook vaak tattoo’s van letters in het Romeins. Vaak worden ook romeinse cijfers gebruikt voor tatoeages om bijvoorbeeld een datum weer te geven. Romeinse letters zie je het vaakst op het sleutelbeen, de pols of op het onderarm terugkomen

Romeinse-letters-tattoo

De letters J en N

De meest getatoeëerde letters hebben wij ook voor jullie opgezocht en dat zijn de tattoo letters j en n. De Letters j en n kan je dus met een schaduw laten tatoeëren of bijvoorbeeld in sierletters.

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

De betekenis voor letters

Vaak staat een letter of naam gekoppeld aan liefde of waardering. Ben je heel gehecht aan een persoon of misschien wel je huisdier zoals een hond? Dan kan een tattoo van zijn/haar naam of enkel de letter een hele mooie betekenis zijn voor jou!

Betekenis tattoo

hoeveel kost een letter tattoo?

Gemiddeld kost een letter tattoo rond de €50. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een letter tattoo?

Gemiddeld kost een letter tattoo rond de 50 euro.

Hoe lang duurt het zetten een letter tattoo?

Afhankelijk van het design en de grote de infinity tattoo duurt het gemiddeld 30-45 minuten.

Doet het zetten van een letter tatoeage pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals een letter teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.