Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Keltische vlinder tatoeages!

Jij wilt graag een Keltische vlinder laten tatoeëren! Een vlinder is een hele populaire tatoeage. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een vlinder tattoo zijn namelijk oneindig.

De Keltische vlinder wordt het vaakst op de pols getatoeëerd

De keltische vlinder is toch net weer wat anders en heeft een hele mooie betekenis. De kelten stonden heel dicht bij de natuur en vlinders hadden een ziel! Mocht je graag een vlinder tattoo willen dan kunnen wij zeker de pols aanraden hiervoor!

Keltische-vlinder-op-pols

Check deze Keltische vlinder op het bovenarm

De Keltische vlinder tattoo staat symbool voor wedergeboorte en wordt ook vaak op de bovenarm getatoeëerd. Aan de achterkant bijvoorbeeld of de binnenkant van je bovenarm.

Keltische-vlinder

de onderarm Keltische vlinder

De keltische vlinder wordt ook vaak in het klein op de onderarm getatoeëerd. De vlinder zie je heel vaak op het onderarm of de pols als tattoo. Dit is vrijwel de populairste plek voor dit mooie wezentje met zijn mooie vleugels.

Kleine-keltische-vlinder

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een vlinder tattoo?

Maar wat betekend zo’n vlinder nou eigenlijk? Wel handig om te weten als  je er een laat tatoeëren toch? Zoals jullie allemaal weten begint het beestje zijn leven in de vorm van een rups. Uiteindelijk transformeert deze rups tot een beeldschone vlinder. De vlinder tattoo staat dus voor schoonheid en je kan het ook zien als de overgang van een nog jong meisje die opgroeit tot een mooie volwassen vrouw.

Wat kost een vlinder tattoo?

De kosten van een vlinder tattoo bedragen meestal tussen de €100 en €200 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een vlinder tattoo?

Je kan de vlinder in verschillende stijlen tatoeëren denk bijvoorbeeld aan old school, realisme, 3d, mandala of een Keltische vlinder.

Wat is de betekenis van een vlinder tattoo

De vlinder tattoo staat dus voor schoonheid en je kan het ook zien als de overgang van een nog jong meisje die opgroeit tot een mooie volwassen vrouw.

Hoeveel kost een vlinder tatoeage?

De kosten van een vlinder tattoo bedragen meestal tussen de €100 en €200 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.