Bekijk alle tattoo wolf ideeën

Wolven tatoeages kunnen in vrijwel elke stijl worden getatoeëerd. De meest voorkomende stijlen zijn realisme en tribal. De wolf is al heel vaak getatoeëerd en dat betekend dat wij een heel mooi aanbod met tattoo inspiratie voor jullie klaar hebben staan. Ben je benieuwd naar de betekenis van de wolf lees dan vooral verder.

vanwege hun ongetemde karakter en sterke associaties met familie, loyaliteit en bescherming. Nog beter, een wolfentatoeage kan worden aangepast aan elke stijl. Bekijk de verschillende betekenissen van wolfentatoeages en verken de verschillende opties voor uw volgende inktpatroon.

Wat is de betekenis van een wolf tatoeage?

De roos staat voor liefde. Wil je graag een tattoo met een betekenis dan is liefde een heel sterk element en deze kan je vervullen met een rozen tattoo. Maar dat gebeurde vroeger ook al! Zeelieden lieten namelijk een roos tatoeëren voor wanner zij op reis gingen en hun geliefden achterlieten. Op deze manier was hun geliefde altijd nog bij hun op hun zware reis. Rozen hoeven niet in het zwart te worden getatoeëerd. Rood is namelijk ook de kleur van de liefde en hoe nice is het dan om een rode roos te tatoeëren!

Foto van ivanf.franco

Foto en tatoeage van fabianramirezart_

Tribal is de populairste tattoo stijl voor wolven

Wil je graag een tatoeage nemen maar een die niet al te goed op valt? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie bloem. Wanneer je een zwarte roos neemt met dunne lijnen of bijvoorbeeld een kleine mooie rode roos. Deze tattoo zal bijna op elke plek op je lichaam mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan je enkel of achter je oor. Een roos blijft een van de mooiste bloemen die er zijn en zal een echt aanwinst zijn aan jouw tattoo verzameling.

Foto en tatoeage van: germancabronzigaran

Foto en tatoeage van: joker_tatuador

Bekijk deze vette realistische wolvenkoppen

De tattoo op de hand is een favoriet van de mannen. Een beetje gewaagd is hij wel maarja het staat natuurlijk wel heel vet! Deze tattoo vult vaak je gehele bovenkant van de hand. De roos kan je in een realistische stijl laten tatoeëren maar wat je de laatste tijd ook steeds meer ziet is in een oldskool stijl.

Foto en tatoeage van: Sebastian Black

Een aantal ontwerpen die zijn geplaatst bij vrouwen

Heb je al besloten dat je graag een roos laat tatoeëren of heb je al een roos getatoeëerd? Dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een naam bij de tattoo van je roos te zetten. Dit zie je steeds vaker voorkomen en kan je prachtig laten designen. Denk bijvoorbeeld aan een lint die wappert over de roos en waarin dan een naam staat getatoeëerd. Bijvoorbeeld als nagedachtenis van een tattoo.

Foto en tatoeage van: Joker tatuador

Foto en tatoeage van: Sebastian Black

De wolven tattoo sleeve

Ben jij helemaal fan van wolven en zit je te denken aan een wolven sleeve? De sleeve kan je heel vet opvullen met bijvoorbeeld viking tattoo’s zoals symbolen of krijgers. Ook gebruiken veel mensen bomen in het sleeve waar de wolven bijvoorbeeld uit komen lopen.

Kies voor een grijze wolf

Een wolf is het mooiste getatoeëerd in het grijs. Vrijwel alle wolven zien er ook grijs uit en een grijze wolven tatoeage kan je in een sleeve heel mooi verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een wolf die door de mist heen loopt.

Een wolf in het klein

De wolf kan je natuurlijk ook in het klein tatoeëren. bijvoorbeeld op je handen of in je nek. Ook veel vrouwen kiezen voor een kleine wolvenkop op bijvoorbeeld hun enkel of pols. Of je de wolf nou groot of klein tatoeëert het blijft een tatoeage die altijd goed zal opblijven vallen.

Bijvoorbeeld alleen de wolvenkop

Wanneer je voor een kleine wolven tattoo kiest dan tatoeëer je meestal niet zijn lichaam erbij maar alleen het wolvenkop. De wolvenkop staat heel vet in bijvoorbeeld je nek of op beide handen. Je ziet vaak het design voorbij komen van wolvenkoppen die brullen naar de maan.

De perfecte plek voor een wolven tatoeage is de onderarm

Kies je voor een grijze wolvenkop? Laat hem dan tatoeëren op je onderarm. Dit is echt de perfecte plek. Hier komt de wolf perfect tot zijn recht. Aan de bovenkant van je onderarm heb je een mooi plek voor het kop van de wolf en kan hij in de perfecte grootte worden getatoeëerd.