45+ Wolf tattoo ideeën

Onze artiesten hebben onderzoek gedaan naar de mooiste ster tattoos van 2023. Ook vermelden wij uiteraard de prijs en betekenis van de tattoos. Ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht pagina:

Zie hier onze favoriete wolf tattoos!

Jij wilt graag een wolf tattoo zetten! De wolf tatoeage is de populairste tattoo van alle dieren.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Geometric wolven tatoeage

De wolf wordt ook vaak in een geometric tattoo style getatoeëerd. Dankzij de strakke zwarte lijnen valt deze tattoo stijl goed op. Dankzij de hoeken van de wolf zijn snuit en oren past geometric zo goed bij dit ontwerp. Half geometric en half realistisch is ook iets wat je steeds vaker voorbij ziet komen!

Lone wolf

Een lone wolf staat bekend om iemand die op zijn eigen is maar wel heel krachtig. De lone wolf wordt dan ook vaak getatoeëerd en betekend dat je een sterke persoonlijkheid hebt.

Onderarm wolven

Je onderarm is een perfecte plek voor een wolf tattoo. Je kan het nog opvullen met bijvoorbeeld bergen of bossen. Wanneer je een tatoeage op je onderarm neemt kan je deze makkelijk laten overlopen en beginnen aan een tattoo sleeve.

De getekende tribal wolf tattoo

Is een getekend wolf iets meer voor jou? Dan kan je deze perfect laten aansluiten op een tribal tattoo stijl. We zien vaak dat de bovenarm een tribal heeft en de wolf dan overloopt naar de borst.

Brullende wolf

De wolf staat er natuurlijk bekend om dat hij brult naar de maan. Veel mensen kiezen dan ook voor een brullende wolf tattoo met een maan en wolken als opvulling.

Betekenis wolf tattoo

De wolf tattoo heeft een krachtige betekenis! De wolf staat namelijk symbool als een krachtdier maar is ook heel trouw. Loyaliteit staat hoog bij een wolf en wolven zijn ook nog eens heel intelligent.

Betekenis tattoo

Hoeveel kost een wolf tattoo?

Een kleine wolf tattoo kost ongeveer zo’n 150 euro. Maar ga jij voor een wolf tatoeage voor op bijvoorbeeld je onderarm? Dan ga je al snel richting de €300,- euro. Opvulling zoals bomen kanode prijs iets verhogen maar als je van deze kosten uitgaat zit je goed.

Tattoo prijs kosten

De wolf wordt vaak samen gezet met:

Toch iets anders? Bekijk de ontwerpen hieronder

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een wolf tattoo?

Bij een wolf tattoo worden vaak bomen getatoeëerd als opvulling!

Hoeveel kost een wolf tattoo?

Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Wat is de betekenis van een wolf tattoo?

De wolf staat symbool voor zijn zeer sterke persoonlijkheid..

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Top 10 bekendste wolf tattoos

  1. Een realistische wolf in gedetailleerd zwart-wit of kleur
  2. Een tribale wolf met sterk gestileerde lijnen en geometrische vormen
  3. Een wolfshoofd met open mond, geïllustreerd met felle kleuren en realistische details
  4. Een wolf in de volle maan, waarbij de maan als achtergrond fungeert en de wolf in silhouet wordt weergegeven
  5. Een wolf en een adelaar samen afgebeeld, een motief dat vaak wordt gebruikt in Native American-tatoeages
  6. Een wolf die door het bos rent, met veel details en een realistische weergave van de bomen en gebladerte in het bos
  7. Een wolf die huilt bij de maan, wat een klassiek symbool van wolven is
  8. Een wolf die een gewei draagt, wat een unieke en verbeeldingsvolle combinatie is van een roofdier en een prooidier
  9. Een wolf met andere symbolen, zoals runen, pentagrammen of cirkels, wat kan verwijzen naar een specifieke spirituele of symbolische betekenis
  10. Een cartoon-achtige wolf, die een meer speelse en informele stijl heeft en vaak wordt gebruikt om een meer luchtige of grappige stemming uit te drukken.

Extra informatie over het zetten van een Wolf tatoeage

De wolven tattoo sleeve

Ben jij helemaal fan van wolven en zit je te denken aan een wolven sleeve? De sleeve kan je heel vet opvullen met bijvoorbeeld viking tattoo’s zoals symbolen of krijgers. Ook gebruiken veel mensen bomen in het sleeve waar de wolven bijvoorbeeld uit komen lopen.

Kies voor een grijze wolf

Een wolf is het mooiste getatoeëerd in het grijs. Vrijwel alle wolven zien er ook grijs uit en een grijze wolven tatoeage kan je in een sleeve heel mooi verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een wolf die door de mist heen loopt.

Een wolf in het klein

De wolf kan je natuurlijk ook in het klein tatoeëren. bijvoorbeeld op je handen of in je nek. Ook veel vrouwen kiezen voor een kleine wolvenkop op bijvoorbeeld hun enkel of pols. Of je de wolf nou groot of klein tatoeëert het blijft een tatoeage die altijd goed zal opblijven vallen.

Bijvoorbeeld alleen de wolvenkop

Wanneer je voor een kleine wolven tattoo kiest dan tatoeëer je meestal niet zijn lichaam erbij maar alleen het wolvenkop. De wolvenkop staat heel vet in bijvoorbeeld je nek of op beide handen. Je ziet vaak het design voorbij komen van wolvenkoppen die brullen naar de maan.

De perfecte plek voor een wolven tatoeage is de onderarm

Kies je voor een grijze wolvenkop? Laat hem dan tatoeëren op je onderarm. Dit is echt de perfecte plek. Hier komt de wolf perfect tot zijn recht. Aan de bovenkant van je onderarm heb je een mooi plek voor het kop van de wolf en kan hij in de perfecte grootte worden getatoeëerd.