45+ Wolf tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van wolf tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van dit dier en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Wolf tattoo ontwerpen

Geometric wolven tatoeage

De wolf in geometrische tattoos beschikken strakke lijnen en scherpe hoeken die perfect passen. Je ziet steeds vaker een mix van geometrisch en realistisch.

Lone wolf

Een lone wolf staat bekend om iemand die op zijn eigen is maar wel heel krachtig. De lone wolf wordt dan ook vaak getatoeëerd en betekend dat je een sterke persoonlijkheid hebt.

Brullende wolf

De wolf staat er natuurlijk bekend om dat hij brult naar de maan. Veel mensen kiezen dan ook voor een brullende wolf tattoo met een maan en wolken als opvulling.

De getekende tribal wolf tattoo

Is een getekend wolf iets meer voor jou? Dan kan je deze perfect laten aansluiten op een tribal tattoo stijl. We zien vaak dat de bovenarm een tribal heeft en de wolf dan overloopt naar de borst.

Onderarm wolven

Je onderarm is een perfecte plek voor een wolf tattoo. Je kan het nog opvullen met bijvoorbeeld bergen of bossen. Wanneer je een tatoeage op je onderarm neemt kan je deze makkelijk laten overlopen en beginnen aan een tattoo sleeve.

Betekenis wolf tattoo

De wolf tattoo heeft een krachtige betekenis! De wolf staat namelijk symbool als een krachtdier maar is ook heel trouw. Loyaliteit staat hoog bij een wolf en wolven zijn ook nog eens heel intelligent.

Duik dieper in de wereld van de wolf.
-> Wolf betekenis uitleg

Kosten wolf tattoo

Een kleine wolf tattoo begint rond de €200. Kies je voor een groter ontwerp op je onderarm, reken dan op zo’n €400. Extra elementen zoals bomen kunnen de prijs licht verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

De wolf wordt vaak samen gezet met: