45+ Tijger tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van tijger tattoos. Laat je meeslepen door de mystieke kracht van dit dier en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Overzicht:

Tijger tattoo ontwerpen

Kleine tijger

De kleine tattoo van een tijger wordt heel vaak op de pols getatoeëerd. Wil je graag een kleine tattoo van een tijger? Waarom ga je dan bijvoorbeeld niet voor een klein welpje?!

Grote tijger tattoo

De grote tijger zie je vaak in een super realistische tattoo stijl verwerkt in een sleeve. Wil je nog iets toevoegen? Ga dan bijvoorbeeld voor bladeren van de jungle of nog een tijger.

Betekenis tijger tattoo

De tijger heeft meerdere betekenissen. Wil je een tijger tatoeëren en ben je benieuwd of dit wel bij je past? De tijger beschermt overleden personen en waakt over jou.

Duik dieper in de wereld van de wolf.
-> Tijger betekenis uitleg

Kosten tijger tattoo

Een kleine tijger tattoo begint rond de €200. Kies je voor een groter ontwerp op je onderarm, reken dan op zo’n €400. Extra elementen zoals bladeren kunnen de prijs licht verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

De tijger wordt vaak samen gezet met:

Tijger op je onderarm

De tijger wordt heel vaak op de onderarm getatoeëerd. Op je onderarm heb je genoeg ruimte voor een mooi design en kan je het altijd nog laten uitbreiden tot een tattoo sleeve.

Tijger-onderarm-tattoo

Kleine tijger

De kleine tattoo van een tijger wordt heel vaak op de pols getatoeëerd. Wil je graag een kleine tattoo van een tijger? Waarom ga je dan bijvoorbeeld niet voor een klein welpje?!

Kleine-tijger-tatoeage

Blauwe ogen

Tijgers met blauwe ogen staan ook heel mooi op je onderarm. Deze tattoo zal zeker goed opvallen door de crystal heldere blauwe ogen van de tijger. Je kan natuurlijk ook voor een andere kleur ogen kiezen als dit beter past bij de rest van jouw tatoeages!

Tijger-blauwe-ogen-tattoo

Tijger voor vrouwen

Veel vrouwen nemen de laatste tijd een tattoo van een tijger. De tijger is een hele mooie tattoo en met de natuur eromheen is deze nog mooier. De meeste vrouwen hebben al bloemen tatoeages en daarin kan je de tijger makkelijk verwerken

Kleine-tijger-tattoo-vrouwen

Japanse tijger tattoo

De Japanse tijger tattoo is echt een hele mooie Japanse tatoeage met kleur. Niet alleen de oranje kleuren van de tijger en de zwarte strepen maken de tattoo zo mooi maar je kan ook groene bladeren om de tijger heen laten tatoeëren.

Japanse-tijger-tattoo

bovenarm tatoeage

Op je bovenarm heb je echt vele plek voor een tijger tattoo en kan je bijvoorbeeld heel zijn wildernis waarin de tijger leeft mee tatoeëren. Safari bladeren doen het altijd goed of bijvoorbeeld een tijger die aankomt lopen.

Tijger-tattoo-bovenarm