25+ Uil tattoo ideeën

Ontdek de betekenis en unieke ontwerpen van uil tattoos. Laat je meeslepen door de mysterieuze betekenis van dit dier en ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Uil tattoo ontwerpen

Realistische uil

De realistische uil is echt een hele mooie tattoo. Je ziet de uil vaak in een sleeve verwerkt zitten. De ogen van de uil vallen altijd heel mooi op en de veren kan je makkelijk verwerken in tatoeages die tegen de uil aan staan. Ook kan een realistische uit tatoeage echt heel mooi zijn in je nek.

Kleine uil tatoeage

Wil jij liever een kleine tattoo dan past de uil mooi op je pols! Veel vrouwen kiezen voor kleinere tatoeages en een kleine schattige uil. Een uil op je hand kan ook heel vet staan trouwens!

Tattoo uil met klok

Wil je graag een tattoo van een uil en zoek je extra opvulling? Ga dan voor een klok. Je ziet namelijk heel vak dat de uil samen wordt getatoeëerd met een klok. De uil kan bijvoorbeeld vliegen en een klok vasthouden in zijn klauwen.

Betekenis uil tattoo

De tattoo van een uil heeft een mooie betekenis! De uil staat symbool voor wijsheid zoals vele van jullie al wisten. Ook zeggen de indianen dat de uil kwade geesten verjaagd.

Duik dieper in de wereld van de uil.
-> Uil betekenis uitleg

Kosten uil tattoo

Een kleine uil tattoo begint rond de €200. Kies je voor een groter ontwerp op je onderarm, reken dan op zo’n €400. Extra elementen zoals bomen kunnen de prijs licht verhogen, maar met deze richtprijzen zit je meestal goed.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Extra informatie over het zetten van een uil tatoeage

Uilen bij vrouwen

Ook vrouwen nemen een tattoo van een uil. Je ziet dan vaak dat de uil op een tak staat met daaraan bijvoorbeeld bloemen.