15+ unalome lotus tattoo ideeën

Onze artiesten hebben onderzoek gedaan naar de leukste unalome lotus bloem tattoos van 2023 en deze op een rijtje gezet voor jullie. Ook vermelden wij uiteraard de prijs en betekenis van de tattoos. Ontdek het ontwerp dat het beste bij jou past!

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete unalome lotus tatoeages!

Jij wilt graag een unalome laten tatoeëren! Deze bloem is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook vooral in de mandala stijl getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een unalome tattoo zijn namelijk oneindig.

Unalome tatoeage samenstellen

De unalome tattoo kan je helemaal samenstellen naar wat het beste bij jou past! De unolome tattoo staat symbool voor de weg naar verlichting. Het is dan ook een symbool dat veel boeddhisten gebruiken. Het unalome symbool bestaat uit 3 fases: de spiraal, de trap en het eindpunt. Dit spirituele pad ziet er voor iedereen anders uit en vandaar dat je dus veel verschillende unalome ziet samengesteld.

unalome-tattoo-samenstellen

De unalome lotus betekenis

De unalome lotus tatoeage heeft dus voor iedereen zijn eigen betekenis. Het spirituele pad is voor iedereen verschillend. Deze bloem heeft vele verschillende betekenissen. Zoals zuivering van de geest, de wedergeboorte, en het pad naar verlichting. De lotus verwerkt in het Unalome symbool staat voor het overwinnen van tegenslagen op weg naar perfectie.

Duik dieper in de wereld van unalome tattoos en ontdek de veelzijdige betekenissen achter deze tatoeage. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de unalome tattoo en laat je inspireren!
-> Unalome betekenis uitleg

Unalome tattoo betekenis

Unalome tattoo voorbeelden voor op je bovenarm, onderarm of pols

De unalome bloem zie je vaak als tattoo bij vrouwen terugkomen op hun onderarm, bovenarm of pols. Op deze plekken komt de tattoo mooi tot zijn recht.

Unalome tattoo voorbeelden voor op rug

De unalome bloem zie je vaak als tattoo bij vrouwen terugkomen op hun rug. Wanneer je hem op je rug tatoeëert dan raadden we aan de bovenkant net onder je nek.

Wil je graag eerst een tattoo testen?

Daar is een oplossing voor! Tijdelijke tattoo’s zijn vrijwel niet te onderscheiden van permanente tattoos, waterbestendig en ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit!

  • Blijven 10 dagen zitten

  • Ideaal om te testen

De tijdelijke unalome tattoo

Tijdelijke tattoo unalome
€6,95

Wat kost een unalome tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de unalome. Wanneer je kiest voor een kleine unalome tattoo voor op je pols dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een lotus die bijvoorbeeld voor op je rug en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Hoe stel je een unalome tattoo samen?

De 3 punten die je moet afgaan daarvoor staan uitgebreid beschreven op onze website

Wat is de betekenis van een unalome tattoo?

Unalome symboliseert de pad naar verlichting.

Hoeveel kost een unalome tatoeage?

Dit varieert tussen de €75 - €100 euro!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.