Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete unalome lotus tatoeages!

Jij wilt graag een unalome laten tatoeëren! Deze bloem is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook vooral in de mandala stijl getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een unalome tattoo zijn namelijk oneindig.

Unalome tatoeage samenstellen

De unalome tattoo kan je helemaal samenstellen naar wat het beste bij jou past! De unolome tattoo staat symbool voor de weg naar verlichting. Het is dan ook een symbool dat veel boeddhisten gebruiken. Het unalome symbool bestaat uit 3 fases: de spiraal, de trap en het eindpunt. Dit spirituele pad ziet er voor iedereen anders uit en vandaar dat je dus veel verschillende unalome ziet samengesteld.

De unalome lotus betekenis

De unalome lotus tatoeage heeft dus voor iedereen zijn eigen betekenis. Het spirituele pad is voor iedereen verschillend. Deze bloem heeft vele verschillende betekenissen. Zoals zuivering van de geest, de wedergeboorte, en het pad naar verlichting. De lotus verwerkt in het Unalome symbool staat voor het overwinnen van tegenslagen op weg naar perfectie.

Populaire plekken bovenarm en rug

De unalome bloem zie je vaak als tattoo bij vrouwen terugkomen op hun rug of bovenarm. Op deze plekken komt de tattoo mooi tot zijn recht. Wanneer je hem op je rug tatoeëert dan raadden we aan de bovenkant net onder je nek.

Lotus-bloem-tattoo

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat kost een unalome tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de unalome. Wanneer je kiest voor een kleine unalome tattoo voor op je pols dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een lotus die bijvoorbeeld voor op je rug en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Hoe stel je een unalome tattoo samen?

De 3 punten die je moet afgaan daarvoor staan uitgebreid beschreven op onze website

Wat is de betekenis van een unalome tattoo?

Unalome symboliseert de pad naar verlichting.

Hoeveel kost een unalome tatoeage?

Dit varieert tussen de €75 - €100 euro!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!