Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Probeer nu een tijdelijke roos tattoo
voor maar €4.95

tattoo-roos-tijdelijk
Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete veer tatoeages!

Jij wilt graag een veer laten tatoeëren! Een veer is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tattoo veer met tekst

De veer tattoo is een mooie subtiele tatoeage die je vaak gecombineerd met een tekst ziet. Denk bijvoorbeeld aan een naam van een geliefde of een quote als tekst die je zelf mooi vindt als tattoo. Op de pols staat een veer met tekst heel mooi!

Veer-tattoo-met-naam

Indianen veer tattoo

De indianen veer tattoo is een van de veel verschillende soorten veren tatoeages die je vaak ziet. Eigenlijk tatoeëert vrijwel iedereen een indianen veer. De indianen veer is een mooie volle veer en zie je ook in veel tattoo sleeves voorbijkomen.

Veer-tattoo-pols

Of met een naam!

Wil jij graag een naam bij je veer tattoo laten zetten. Nou dat is helemaal niet zo gek en je zal zeker niet de eerste zijn. Let wel nog even goed op welk lettertype je wilt hebben en zoals we net al zeiden. Raadden we je aan om voor een indianen veer te gaan voor bij de naam.

Veer-tattoo-op-de-pols

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een veer tattoo?

Een veer is een prachtig symbool maar wat is nou de betekenis van deze tattoo? De veer staat symbool voor vrijheid, verbinding en spiritualiteit, kracht en het ultieme vrije gevoel dat je maar kunt hebben. Zo licht als een veertje die uitdrukking ken je wel en wil jij graag een tattoo van een veer nemen. Dan kan je deze betekenis meenemen als gedachte dat je vrij moet zijn in het leven!

Wat kost een veer tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de veer. Wanneer je kiest voor een kleine veer tattoo voor op je hand of pols dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een veer die bijvoorbeeld heel je onderarm opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een veer tattoo?

Je kan een veer los tatoeëren of in een sleeve opnemen. De meest gebruikte veer tattoo is..

Wat is de betekenis van een veer tattoo

Het vrije gevoel. Voel je zo vrij en licht als een veertje. Maar ook..

Hoeveel kost een veer tatoeage?

Meestal rond de €150,- euro. Maar je hebt oom tijdelijke veer tatoeages van zo'n 5 euro zodat je kan checken of het bij je staat!

Probeer nu een tijdelijke roos tattoo

Altijd al willen weten hoe een tatoeage bij jou staat? Ontdek hoe een roos bij jou staat! Of bekijk al onze tijdelijke tattoo’s.

  • Blijft tot 15 dagen zitten

  • Waterbestendig

Tijdelijke roos
tattoo: €4.95

tattoo-roos-tijdelijk

Extra informatie over het zetten van een veer tatoeage

Een kleine veer tattoo staat overal mooi!

Je kan de veer ook in het klein laten tatoeëren. Deze kleine veer tattoo zie je vaak bij de pols en enkel voorbijkomen. Vrouwen kiezen ook vaak voor een veer tatoeage achter hun oor. Een opvallende plek zou je zeggen maar bekijk de foto’s maar is. Het ziet er echt mooi uit!!

Mannen zetten ook een veer tatoeage

Mannen laten ook vaak een veer tatoeëren. Vaak is het dan wel een grotere veer die bijvoorbeeld de gehele onderarm opvult. Of ben je een fan van krijgers zoals indianen dan zie je vaak een veer aan de pijlen of gewoon een veer die wordt verwerkt in de tattoo sleeve.