Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Probeer nu een tijdelijke roos tattoo
voor maar €4.95

tattoo-roos-tijdelijk
Ontdek of een roos jou staat!
Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete veer tatoeages!

Jij wilt graag een veer laten tatoeëren! Een veer is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tattoo veer met tekst

De veer tattoo is een mooie subtiele tatoeage die je vaak gecombineerd met een tekst ziet. Denk bijvoorbeeld aan een naam van een geliefde of een quote als tekst die je zelf mooi vindt als tattoo. Op de pols staat een veer met tekst heel mooi!

Veer-tattoo-met-naam

Indianen veer tattoo

De indianen veer tattoo is een van de veel verschillende soorten veren tatoeages die je vaak ziet. Eigenlijk tatoeëert vrijwel iedereen een indianen veer. De indianen veer is een mooie volle veer en zie je ook in veel tattoo sleeves voorbijkomen.

Veer-tattoo-pols

Of met een naam!

Wil jij graag een naam bij je veer tattoo laten zetten. Nou dat is helemaal niet zo gek en je zal zeker niet de eerste zijn. Let wel nog even goed op welk lettertype je wilt hebben en zoals we net al zeiden. Raadden we je aan om voor een indianen veer te gaan voor bij de naam.

Veer-tattoo-op-de-pols

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat is de betekenis van een veer tattoo?

Een veer is een prachtig symbool maar wat is nou de betekenis van deze tattoo? De veer staat symbool voor vrijheid, verbinding en spiritualiteit, kracht en het ultieme vrije gevoel dat je maar kunt hebben. Zo licht als een veertje die uitdrukking ken je wel en wil jij graag een tattoo van een veer nemen. Dan kan je deze betekenis meenemen als gedachte dat je vrij moet zijn in het leven!

Wat kost een veer tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de veer. Wanneer je kiest voor een kleine veer tattoo voor op je hand of pols dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een veer die bijvoorbeeld heel je onderarm opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een veer tattoo?

Je kan een veer los tatoeëren of in een sleeve opnemen. De meest gebruikte veer tattoo is..

Wat is de betekenis van een veer tattoo

Het vrije gevoel. Voel je zo vrij en licht als een veertje. Maar ook..

Hoeveel kost een veer tatoeage?

Meestal rond de €150,- euro. Maar je hebt oom tijdelijke veer tatoeages van zo'n 5 euro zodat je kan checken of het bij je staat!

Probeer nu een tijdelijke roos tattoo

Altijd al willen weten hoe een tatoeage bij jou staat? Ontdek hoe een roos bij jou staat! Of bekijk al onze tijdelijke tattoo’s.

  • Blijft tot 15 dagen zitten

  • Waterbestendig

Tijdelijke roos
tattoo: €4.95

tattoo-roos-tijdelijk
Bekijk roos tattoo

Extra informatie over het zetten van een veer tatoeage

Een kleine veer tattoo staat overal mooi!

Je kan de veer ook in het klein laten tatoeëren. Deze kleine veer tattoo zie je vaak bij de pols en enkel voorbijkomen. Vrouwen kiezen ook vaak voor een veer tatoeage achter hun oor. Een opvallende plek zou je zeggen maar bekijk de foto’s maar is. Het ziet er echt mooi uit!!

Mannen zetten ook een veer tatoeage

Mannen laten ook vaak een veer tatoeëren. Vaak is het dan wel een grotere veer die bijvoorbeeld de gehele onderarm opvult. Of ben je een fan van krijgers zoals indianen dan zie je vaak een veer aan de pijlen of gewoon een veer die wordt verwerkt in de tattoo sleeve.