Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier de mooiste vriendschap tattoos

Jullie willen graag een vriendschap tattoo laten tatoeëren! Vriendschap is iets heel moois en kan je op verschillende manier weergeven als een tatoeage. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een vriendschap tattoo zijn namelijk oneindig.

De bff tattoo

De bff tattoo is het ultieme symbool voor jou en je beste vriend(in). Jullie zullen samen door dik en dun gaan en dat bewijst deze bff tattoo maar al te goed haha! Tatoeages blijven levenslang zitten net als jullie vriendschap.

Vriendschap-tattoo-reizen

Vader dochter tattoo

De band tussen een vader en dochter is heel speciaal zoals jullie weten. Wil je een tatoeage met een mooie betekenis? Er is natuurlijk niks mooier dan om samen met je dochter een tatoeage te nemen!

Vader-dochter-tattoo

Moeder dochter tattoo

De liefde tussen de moeder en haar dochter. Er is een vriendschap ontwikkeld die al jaren duurt! Tijd voor een kleine schattige tatoeage om samen te zetten als moeder dochter.

bff-tattoo

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Kleine vriendschap tattoo

De vriendschap tatoeages worden vrijwel altijd klein getatoeëerd. Zie het als een klein aandenken aan jullie vriendschap dat voor altijd staat vereeuwigd. In veel families kiezen ze ervoor om samen een tattoo te nemen zoals de vader met zijn dochter of moeder met haar zoon. Maar ook in veel relaties nemen ze de couple tattoo.

Betekenis tattoo

Wat kost een vriendschaps tattoo?

De kosten voor een vriendschaps tattoo is helemaal afhankelijk van de keuzes die je maakt. De grootte van de tattoo heeft invloed op de prijs. Daarnaast kost een realistische tatoeage meer tijd dan een old school tattoo. Gemiddeld ben je per uur €75 tot €100 euro kwijt bij een tatoeëerder.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een vriendschaps tattoo?

Je kan kiezen voor 2 dezelfde tatoeages of juist matching tattoo's die samen een geheel vormen!

Wat is de betekenis van een vriendschap tattoo

Zijn je vriend(in) en jij onafscheidelijk en wil je die vriendschap voor eeuwig vastleggen. Deze betekenis is goud waard en echt iets voor jullie!

Hoeveel kost een vriendschap tatoeage?

€50,- tot ongeveer €100,- euro

Top 10 bekendste vriendschap tatoeages

Een vriendschap tatoeage is een mooie manier om de band tussen vrienden te symboliseren en te eren. Hier zijn de top 10 bekendste vriendschap tatoeages:

 1. Yin en yang symbolen: De yin en yang symbolen staan voor balans en harmonie, en worden vaak gebruikt om de complementaire aard van de vriendschap te symboliseren.
 2. Harten: Harten zijn een klassiek symbool van liefde en genegenheid, en worden vaak gebruikt om de diepte van de vriendschap te tonen.
 3. Puzzle pieces: Puzzelstukjes zijn een populaire keuze voor vriendschap tatoeages, waarbij elk stukje de unieke bijdrage van een vriend aan de vriendschap symboliseert.
 4. Infinity symbolen: Het oneindigheidsteken staat voor eeuwige liefde en vriendschap, en wordt vaak gebruikt om de tijdloze aard van een vriendschap te benadrukken.
 5. Bloemen: Bloemen, zoals een zonnebloem of een madeliefje, worden vaak gebruikt om de schoonheid en groei van een vriendschap te symboliseren.
 6. Ankers: Ankers staan voor stabiliteit en zekerheid, en worden vaak gebruikt om de sterke en duurzame aard van een vriendschap te symboliseren.
 7. Sterren: Sterren symboliseren het licht en de glans die vrienden in elkaars leven brengen, en worden vaak gebruikt om de heldere en positieve energie van een vriendschap te symboliseren.
 8. Vogels: Vogels, zoals zwaluwen of duiven, staan voor vrijheid en reizen, en worden vaak gebruikt om de avontuurlijke en verkennende aard van een vriendschap te symboliseren.
 9. Tatoeages van elkaars naam: Het tatoeëren van elkaars namen is een persoonlijke en intieme manier om de toewijding en genegenheid van een vriendschap te tonen.
 10. De datum van vriendschap: Het tatoeëren van de datum waarop de vriendschap begon is een manier om de belangrijke mijlpaal te vieren en te herdenken.

Bij Tattoo Spot hebben we ervaren tattoo-artiesten die u kunnen helpen om de perfecte vriendschap tatoeage te creëren. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw eigen unieke vriendschap tatoeage te krijgen!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een zwaluw tatoeage

De best friends tatoeage

De betekenis van de zwaluw hadden we natuurlijk al uitgelegd. Het ultieme beeld van vrijheid. Denk maar aan de film The Hunger Games: Mockingjay. Daarin staat de zwaluw ook symbool voor de revolutie. Maar wat betekenen nou de ijsvogel of de duif bijvoorbeeld?

Neem een Keltisch symbool voor vriendschap

De ijsvogel tattoo staat uiteraard ook bekend om vrijheid. Maar ook op al het mooie van moeder natuur. De mooie kleuren blauw en groen die terug komen in de ijsvogel staan voor de hemel en voor al begroeiing van bossen. De kleur bruin die je een klein beetje terug ziet staat voor een vruchtbare aarde. Een vrij uitgebreide betekenis voor zo’n klein en mooi beestje.

of een tattoo van een hartje

De betekenis van de duiven tatoeage hebben wij ook voor jullie opgezocht! Een duif staat symbool voor de samenleving en al het goede daarvan. We moeten positief blijven en geloven in de liefde. De verbinding tussen jou en je partner is natuurlijk het mooiste dat er is. Duiven worden namelijk niet zomaar gebruikt bij bruiloften!

Echte vrienden nemen samen een tattoo

De betekenis van de kraaien tattoo is heel anders dan die van zijn voorgangers. Wanneer je aan een kraai denkt dan denk je aan de dood en zilver. De kraai eet ook veel dode dieren en wat daarvan overblijft. Een ding is zeker de kraai zal je nooit alleen laten! maar dan ook echt nooit!

Maar wel in het klein

De veren van de zwaluw hebben ook een mooie betekenis. Ze staan namelijk bekend voor hun magie en de kleur zwart van de veer staat weer bekend om zijn wijsheid en de bescherming die je ontvangt van je beschermers.

Vaders met dochter of zijn

De zwaluw tattoo zien we vaak samen met bloemen. Vaak zie je de bloemen om de zwaluw heen. Dit kan je in de old school stijl heel vet laten tatoeëren!

Moeders met dochter of zoon

De zwaluw kan je op veel verschillende plekken tatoeëren. Een plek die vaak ziet zijn 2 zwaluwen op beide handen. Wil jij nou geen tatoeage op je hand? Kies dan bijvoorbeeld voor je pols of nek.