Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier de mooiste Yin yang tattoos

De yin yang tattoo komt uit China en staat symbool voor balans.
Yin yang staat voor het fenomeen hoe dingen ontstaan en daar kan je eindeloos over nadenken!

Yin yang tattoo in het klein

Iedereen kent het yin yang symbool wel! Wat ons opvalt is dat deze tattoo er in het klein echt heel vet uit ziet. Zet deze tatoeage bijvoorbeeld op je pols. Yin yang is een kleine tattoo met een grote betekenis namelijk: Harmonie, balans, dynamiek en verbondenheid!

Yin-Yang-tattoo-pols

Yin yang tatoeage vis

Het yin yang symbool zie je soms ook wel is weergegeven als levensechte vormen. Bijvoorbeeld in een vijver met 2 vissen! Dan zie je 2 koolkappers de ene is yin en de andere symboliseert yang. Je kan het yin yang teken dus ook als vissen laten tatoeëren.

Yin-Yang-tattoo-vissen

Balance

Yin en yang staan voor balans en is dus het perfecte balance tattoo. Misschien brengt de balance tattoo je wel meer geluk en gezondheid! Het perfecte balans tussen al je gevoelens zoals positief en negatief. Deze tatoeage heeft echt een mega betekenis.

Yin-Yang-tattoo-balance

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat is de betekenis van een yin yang tattoo?

De yin yang tatoeage is het ultieme symbool voor balans. Iets specifieker staat het ook bekend voor: Harmonie, balans, dynamiek en verbondenheid!

Betekenis tattoo

Wat kost een yin yang tattoo?

Een kleine yin yang tattoo zal circa €50 euro kosten. Maar kies je voor een grotere realistische yin yang dan kost dit wel iets meer. Of bijvoorbeeld een met vissen want dan zit je circa op €300 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een yin yang tattoo?

Je kan een yin yang tattoo zetten in realisme, in het klein of bijvoorbeeld in de vorm van vissen.

Wat is de betekenis van een yin yang tattoo

Het is het ultieme symbool voor balans.

Hoeveel kost een yin yang tatoeage?

Een kleine yin yang tattoo kost circa €50 euro.

Top 10 bekendste yin yang tatoeages

Op zoek naar inspiratie voor een Yin Yang-tatoeage? Hier is onze top 10 van de meest populaire Yin Yang-tatoeages!

 1. De klassieke Yin Yang – Deze tattoo heeft de traditionele Yin Yang-vorm, waarbij de ene helft zwart is en de andere helft wit. Het symboliseert het evenwicht tussen tegengestelde krachten en de noodzaak om deze in balans te houden.
 2. Yin Yang-dieren – Deze tattoo bevat afbeeldingen van dieren die elk een Yin Yang-vorm hebben. Bijvoorbeeld een wolf en een hert, of een leeuw en een lam. Het vertegenwoordigt de dualiteit van het leven en hoe verschillende krachten en perspectieven elkaar aanvullen.
 3. Yin Yang-bloemen – Deze tattoo toont Yin Yang met afbeeldingen van bloemen, zoals lotusbloemen of rozen. Het symboliseert de harmonie tussen de natuurlijke elementen en de behoefte aan evenwicht en harmonie in het leven.
 4. Yin Yang-mandala’s – Mandala’s zijn cirkelvormige patronen die vaak worden gebruikt in spirituele praktijken. Deze Yin Yang-tattoo combineert de Yin Yang-vorm met een mandala-patroon, wat een symbool is van spirituele eenheid en balans.
 5. Yin Yang-symbool met tekst – Deze tattoo heeft het traditionele Yin Yang-symbool met een citaat of woorden die een speciale betekenis hebben voor de drager. Het kan een manier zijn om het belang van evenwicht en harmonie in het leven te benadrukken.
 6. Yin Yang in vlammen – Deze tattoo combineert Yin Yang met vuur, wat staat voor passie en energie. Het is een manier om te laten zien hoe Yin Yang kan worden geïnterpreteerd in verschillende contexten.
 7. Yin Yang in de natuur – Deze tattoo heeft de Yin Yang-vorm gemaakt van elementen uit de natuur, zoals bergen en water. Het vertegenwoordigt de harmonie tussen mens en natuur en de noodzaak om in harmonie met de omgeving te leven.
 8. Yin Yang in het universum – Deze tattoo combineert Yin Yang met afbeeldingen van planeten, sterren en de kosmos. Het symboliseert de oneindige cyclus van het leven en de noodzaak om te leven in harmonie met het universum.
 9. Yin Yang in de vorm van een hart – Deze tattoo heeft de Yin Yang-vorm in de vorm van een hart. Het vertegenwoordigt de harmonie tussen liefde en relaties, en de noodzaak om een balans te vinden tussen deze aspecten van het leven.
 10. Yin Yang in tribal-stijl – Deze tattoo combineert de Yin Yang-vorm met tribale patronen. Het vertegenwoordigt de dualiteit van de menselijke natuur en de noodzaak om de verschillende aspecten van ons leven in balans te houden.

Ongeacht welke Yin Yang-tatoeage je kiest, het vertegenwoordigt de noodzaak om in balans te leven en harmonie te vinden in het leven.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!