Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
 • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier de mooiste Yin yang tattoos

De yin yang tattoo komt uit China en staat symbool voor balans.
Yin yang staat voor het fenomeen hoe dingen ontstaan en daar kan je eindeloos over nadenken!

Yin yang tattoo in het klein

Iedereen kent het yin yang symbool wel! Wat ons opvalt is dat deze tattoo er in het klein echt heel vet uit ziet. Zet deze tatoeage bijvoorbeeld op je pols. Yin yang is een kleine tattoo met een grote betekenis namelijk: Harmonie, balans, dynamiek en verbondenheid!

Yin-Yang-tattoo-pols

Yin yang tatoeage vis

Het yin yang symbool zie je soms ook wel is weergegeven als levensechte vormen. Bijvoorbeeld in een vijver met 2 vissen! Dan zie je 2 koolkappers de ene is yin en de andere symboliseert yang. Je kan het yin yang teken dus ook als vissen laten tatoeëren.

Yin-Yang-tattoo-vissen

Balance

Yin en yang staan voor balans en is dus het perfecte balance tattoo. Misschien brengt de balance tattoo je wel meer geluk en gezondheid! Het perfecte balans tussen al je gevoelens zoals positief en negatief. Deze tatoeage heeft echt een mega betekenis.

Yin-Yang-tattoo-balance

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een yin yang tattoo?

De yin yang tatoeage is het ultieme symbool voor balans. Iets specifieker staat het ook bekend voor: Harmonie, balans, dynamiek en verbondenheid!

Duik dieper in de wereld van yin yang tattoos en ontdek de veelzijdige betekenissen achter deze tatoeage. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de yin yang tattoo en laat je inspireren!
-> Yin yang betekenis uitleg

Betekenis tattoo

Wat kost een yin yang tattoo?

Een kleine yin yang tattoo zal circa €50 euro kosten. Maar kies je voor een grotere realistische yin yang dan kost dit wel iets meer. Of bijvoorbeeld een met vissen want dan zit je circa op €300 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een yin yang tattoo?

Je kan een yin yang tattoo zetten in realisme, in het klein of bijvoorbeeld in de vorm van vissen.

Wat is de betekenis van een yin yang tattoo

Het is het ultieme symbool voor balans.

Hoeveel kost een yin yang tatoeage?

Een kleine yin yang tattoo kost circa €50 euro.

Top 10 bekendste yin yang tatoeages

Op zoek naar inspiratie voor een Yin Yang-tatoeage? Hier is onze top 10 van de meest populaire Yin Yang-tatoeages!

 1. De klassieke Yin Yang – Deze tattoo heeft de traditionele Yin Yang-vorm, waarbij de ene helft zwart is en de andere helft wit. Het symboliseert het evenwicht tussen tegengestelde krachten en de noodzaak om deze in balans te houden.
 2. Yin Yang-dieren – Deze tattoo bevat afbeeldingen van dieren die elk een Yin Yang-vorm hebben. Bijvoorbeeld een wolf en een hert, of een leeuw en een lam. Het vertegenwoordigt de dualiteit van het leven en hoe verschillende krachten en perspectieven elkaar aanvullen.
 3. Yin Yang-bloemen – Deze tattoo toont Yin Yang met afbeeldingen van bloemen, zoals lotusbloemen of rozen. Het symboliseert de harmonie tussen de natuurlijke elementen en de behoefte aan evenwicht en harmonie in het leven.
 4. Yin Yang-mandala’s – Mandala’s zijn cirkelvormige patronen die vaak worden gebruikt in spirituele praktijken. Deze Yin Yang-tattoo combineert de Yin Yang-vorm met een mandala-patroon, wat een symbool is van spirituele eenheid en balans.
 5. Yin Yang-symbool met tekst – Deze tattoo heeft het traditionele Yin Yang-symbool met een citaat of woorden die een speciale betekenis hebben voor de drager. Het kan een manier zijn om het belang van evenwicht en harmonie in het leven te benadrukken.
 6. Yin Yang in vlammen – Deze tattoo combineert Yin Yang met vuur, wat staat voor passie en energie. Het is een manier om te laten zien hoe Yin Yang kan worden geïnterpreteerd in verschillende contexten.
 7. Yin Yang in de natuur – Deze tattoo heeft de Yin Yang-vorm gemaakt van elementen uit de natuur, zoals bergen en water. Het vertegenwoordigt de harmonie tussen mens en natuur en de noodzaak om in harmonie met de omgeving te leven.
 8. Yin Yang in het universum – Deze tattoo combineert Yin Yang met afbeeldingen van planeten, sterren en de kosmos. Het symboliseert de oneindige cyclus van het leven en de noodzaak om te leven in harmonie met het universum.
 9. Yin Yang in de vorm van een hart – Deze tattoo heeft de Yin Yang-vorm in de vorm van een hart. Het vertegenwoordigt de harmonie tussen liefde en relaties, en de noodzaak om een balans te vinden tussen deze aspecten van het leven.
 10. Yin Yang in tribal-stijl – Deze tattoo combineert de Yin Yang-vorm met tribale patronen. Het vertegenwoordigt de dualiteit van de menselijke natuur en de noodzaak om de verschillende aspecten van ons leven in balans te houden.

Ongeacht welke Yin Yang-tatoeage je kiest, het vertegenwoordigt de noodzaak om in balans te leven en harmonie te vinden in het leven.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.