Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Zeus tatoeages!

Jij wilt graag Zeus laten tatoeëren! Zeus is de oppergod en is een hele populaire tatoeage. Deze wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een Zeus tattoo zijn namelijk oneindig.

Zeus god tattoo

Tatoeëer Zeus in de tattoo stijl realisme

Vrijwel altijd wordt Zeus tatoeage in de realisme / realistische tattoo stijl gezet.

Zeus realistische tattoo

Combineer Zeus met symbolen in je tattoo sleeve

Heb je al een Zeus tattoo of wil je graag weten wat je hierbij kunt zetten? Denk dan aan symbolen en donder!

Zeus bliksem symbool tattoo

Je kan ook Zeus op je hand tatoeëren

Zeus kan ook heel vet op je hand staan. Kijk maar 😎

Wij bedanken de volgende Instagram accounts: edergaldinotattoo, sheila_oi, certifiedtattoowest en crazyoffice_tattoo voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat is de betekenis van een Zeus tattoo?

De god Zeus staat symbool voor een van de krachtigste goden ooit. Wil je dus een tattoo die kracht uitstraalt? Dan moet je bij Zeus zijn. Ook staat de Zeus tattoo symbool voor macht. Zeus beheert namelijk de lucht, bliksem en donder in het heelal.

pols-tattoo-2

Wat kost een Zeus tattoo?

De Zeus tattoo is een vrij ingewikkelde tatoeage die je meestal ook op normale grootte laat zetten. Een tatoeëerder heeft hier waarschijnlijk 2 sessies voor nodig. De tatoeage zal tussen de €350 en €550 euro gaan kosten.

Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een roos tattoo?

Voornamelijk zie je de Zeus tattoo in de realisme tattoo stijl.

Wat is de betekenis van een Zeus tattoo

Zeus staat bekend om zijn kracht en hij beheerst de lucht en donder

Hoeveel kost een Zeus tatoeage?

Circa €450,- euro

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een roos tatoeage

De oppergoden Zeus en Poseidon zijn vette tattoo’s!

De grootste oppergod uit de geschiedenis is toch wel Zeus en wij begrijpen heel goed dat jij hier een tattoo van wilt. Er staan online veel tatoeages van deze god en hier zitten echt een paar meesterwerken bij. Om Zeus goed te tatoeëren moet je dan ook wel echt een professional zijn. Wanneer je de juiste strakke lijnen zet en de schaduw perfect tatoeëert krijg je een super realistische Zeus tattoo. Poseidon zie je ook vaak terugkomen in de goden sleeve’s. Maar Zeus is de oppergod die bliksemschichten kan afschieten.

Zeus wordt meestal in realisme getatoeëerd

Zeus wordt vrijwel altijd in de realisme tattoo stijl getatoeëerd. Zijn haren, baard en snor worden vaak getatoeëerd met witte elementen daarin. Ook de ogen van Zeus kunnen er heel realistisch uit komen te zien. Denk bijvoorbeeld aan witte ogen die boos kijken en een bliksemschicht die langs zijn hoofd verschijnt in de donkere bliksem wolken. Zeus is de god van donder en zie je vrijwel altijd boos kijken op alle realisme tatoeages.

Zeus en tatoeages

Wil je graag een Zeus tattoo maar weet je nog niet door wie of waar je deze wilt laten zetten? Wij helpen je graag met het zoeken voor de geschikte tattoo shop voor jou. Mocht je nog meer tips willen ontvangen over op welke plek je de Zeus tattoo moet zetten bijvoorbeeld. Wij raden dan de onderarm of bovenarm aan maar mocht je een andere plek graag willen proberen? Dan helpt ons support team jouw graag verder.