Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Zeus tatoeages!

Jij wilt graag Zeus laten tatoeëren! Zeus is de oppergod en is een hele populaire tatoeage. Deze wordt dan ook in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een Zeus tattoo zijn namelijk oneindig.

Tatoeëer Zeus in de tattoo stijl realisme

Zeus is een heel populair tattoo stuk voor realistische tattoo’s. Zijn haar en baard worden tot in de details super realistisch getatoeëerd.

Zeus realistische tattoo

Combineer Zeus met symbolen in je tattoo sleeve

Heb je al een Zeus tattoo of wil je graag weten wat je hierbij kunt zetten? Denk dan aan symbolen! Symbolen kunnen een hele mooie toevoeging zijn aan je tattoo. We zien vaak symbolen uit de Griekse mythologie op het achtergrond terugkomen.

Zeus bliksem symbool tattoo

Je kan ook Zeus op je hand tatoeëren

Wil je graag een tattoo op je hand. Zeus wordt ook heel vaak op de hand als tattoo gezet. Heel vet om bijvoorbeeld 2 verschillende goden op je beide handen te plaatsen!

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Wat is de betekenis van een Zeus tattoo?

De god Zeus staat symbool voor een van de krachtigste goden ooit. Wil je dus een tattoo die kracht uitstraalt? Dan moet je bij Zeus zijn. Ook staat de Zeus tattoo symbool voor macht. Zeus beheert namelijk de lucht, bliksem en donder in het heelal.

Betekenis tattoo

Wat kost een Zeus tattoo?

De Zeus tattoo is een vrij ingewikkelde tatoeage die je meestal ook op normale grootte laat zetten. Een tatoeëerder heeft hier waarschijnlijk 2 sessies voor nodig. De tatoeage zal tussen de €350 en €550 euro gaan kosten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een roos tattoo?

Voornamelijk zie je de Zeus tattoo in de realisme tattoo stijl.

Wat is de betekenis van een Zeus tattoo

Zeus staat bekend om zijn kracht en hij beheerst de lucht en donder

Hoeveel kost een Zeus tatoeage?

Circa €450,- euro

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een roos tatoeage

De oppergoden Zeus en Poseidon zijn vette tattoo’s!

De grootste oppergod uit de geschiedenis is toch wel Zeus en wij begrijpen heel goed dat jij hier een tattoo van wilt. Er staan online veel tatoeages van deze god en hier zitten echt een paar meesterwerken bij. Om Zeus goed te tatoeëren moet je dan ook wel echt een professional zijn. Wanneer je de juiste strakke lijnen zet en de schaduw perfect tatoeëert krijg je een super realistische Zeus tattoo. Poseidon zie je ook vaak terugkomen in de goden sleeve’s. Maar Zeus is de oppergod die bliksemschichten kan afschieten.

Zeus is de tattoo die je niet wilt missen in je sleeve

Bent u op zoek naar een epische tattoo die uw kracht en moed symboliseert? Overweeg dan een Zeus tattoo sleeve bij Tattoo Spot! Onze getalenteerde en ervaren artiesten kunnen u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Zeus tattoo die aan al uw wensen voldoet.

Een Zeus tattoo sleeve is een geweldige manier om de kracht en het leiderschap van de god van de donder te symboliseren. Of u nu kiest voor een realistische afbeelding van Zeus, of een meer gestileerde versie, onze artiesten hebben de vaardigheden en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Zeus-tattoo-sleeve-realistisch

Zeus wordt meestal in realisme getatoeëerd

Zeus wordt vrijwel altijd in de realisme tattoo stijl getatoeëerd. Zijn haren, baard en snor worden vaak getatoeëerd met witte elementen daarin. Ook de ogen van Zeus kunnen er heel realistisch uit komen te zien. Denk bijvoorbeeld aan witte ogen die boos kijken en een bliksemschicht die langs zijn hoofd verschijnt in de donkere bliksem wolken. Zeus is de god van donder en zie je vrijwel altijd boos kijken op alle realisme tatoeages.

De betekenis van een zeus tatoeage (uitgebreidere uitleg)

Een Zeus tattoo is niet alleen een indrukwekkende en krachtige tattoo, maar heeft ook een diepere betekenis. Bij Tattoo Spot begrijpen we de symboliek achter de Zeus tattoo en onze getalenteerde artiesten kunnen u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte Zeus tattoo die aan uw wensen en betekenis voldoet.

Zeus is de oppergod in de Griekse mythologie en wordt geassocieerd met macht, kracht en leiderschap. Het is dan ook niet verrassend dat een Zeus tattoo vaak wordt gezien als een symbool van macht en leiderschap.

Een Zeus tattoo kan ook worden gezien als een symbool van bescherming en veiligheid. In de Griekse mythologie werd Zeus vaak afgebeeld met een bliksemschicht, die hij gebruikte om zijn volk te beschermen tegen het kwaad.

Bovendien kan een Zeus tattoo worden geïnterpreteerd als een symbool van overwinning en triomf. In de Griekse mythologie versloeg Zeus vele vijanden en demonen, en een Zeus tattoo kan daarom worden gezien als een symbool van persoonlijke overwinning en het overwinnen van uitdagingen.

Zeus-tattoo-betekenis

Zeus en tatoeages

Wil je graag een Zeus tattoo maar weet je nog niet door wie of waar je deze wilt laten zetten? Wij helpen je graag met het zoeken voor de geschikte tattoo shop voor jou. Mocht je nog meer tips willen ontvangen over op welke plek je de Zeus tattoo moet zetten bijvoorbeeld. Wij raden dan de onderarm of bovenarm aan maar mocht je een andere plek graag willen proberen? Dan helpt ons support team jouw graag verder.