35+ Elleboog tattoo ideeën

Duik in de wereld van elleboog tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Elleboog tattoo ontwerpen

Tattoo binnenkant elleboog

De binnenkant van de elleboog is ook een mooie plek voor bijvoorbeeld een tattoo met letters zoals een quote of een geschreven naam. Je kan de tattoo op je bicep zetten of bijvoorbeeld helemaal bovenaan je onderarm. Een tatoeage met fijne dunne lijnen staat hier het mooiste!

Tattoo boven elleboog

Ook boven je elleboog staat een tatoeage met fijne lijnen heel mooi en voornamelijk vrouwen laten dit zetten. Onze aanrader is dan toch wel echt om een langer woord hier te tatoeëren of bijvoorbeeld een hele kleine zin met 2 of 3 woorden. Quotes zijn hier dus perfect voor! Of woorden in een andere taal zoals in het Latijns.

Veel vrouwen kiezen voor de mandala

De elleboog tattoo is echt razend populair bij vrouwen. Meestal gaat het dan om een hele mooie mandala die om de elleboog heen staat getatoeëerd of juist een mooie subtiele tatoeage net boven de elleboog aan de achterkant van je arm.

Mannen voor een spinnenweb

En ja mannen kiezen iets veel duisterder. Namelijk een spinnenweb of skull.

Kosten elleboog tattoo

Een tattoo op de elleboog begint rond de €100 euro. Kies je voor een groot ontwerp dan kan je gaan naar €200.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de elleboog zie je vaak de volgende ontwerpen:

Een spinnenweb op je elleboog

Het spinnenweb is een hele populair tattoo voor op je elleboog. Je kan er hiervoor kiezen om het puntje van je elleboog leeg te laten. Op dit stuk vel zal de inkt ook beter blijven zitten en zal het de tattoo een beetje vervagen. Wil je uitbreiden voor je sleeve? Laat een draadje van het spinnenweb doorlopen naar bijvoorbeeld een spin met skulls.