Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete elleboog tatoeages!

Jij wilt graag je elleboog laten tatoeëren! Een mandala is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook vaak op de elleboog getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tattoo elleboog vrouwen

De elleboog tattoo is echt razend populair bij vrouwen. Meestal gaat het dan om een hele mooie mandala die om de elleboog heen staat getatoeëerd of juist een mooie subtiele tatoeage net boven de elleboog aan de achterkant van je arm.

Tattoo-elleboog-mandala-vrouw

Tattoo binnenkant elleboog

De binnenkant van de elleboog is ook een mooie plek voor bijvoorbeeld een tattoo met letters zoals een quote of een geschreven naam. Je kan de tattoo op je bicep zetten of bijvoorbeeld helemaal bovenaan je onderarm. Een tatoeage met fijne dunne lijnen staat hier het mooiste!

Tattoo-boven-elleboog-vrouw

Tattoo boven elleboog

Ook boven je elleboog staat een tatoeage met fijne lijnen heel mooi en voornamelijk vrouwen laten dit zetten. Onze aanrader is dan toch wel echt om een langer woord hier te tatoeëren of bijvoorbeeld een hele kleine zin met 2 of 3 woorden. Quotes zijn hier dus perfect voor! Of woorden in een andere taal zoals in het Latijns.

Tattoo-binnenkant-elleboog

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Een spinnenweb op je elleboog

Het spinnenweb is een hele populair tattoo voor op je elleboog. Je kan er hiervoor kiezen om het puntje van je elleboog leeg te laten. Op dit stuk vel zal de inkt ook beter blijven zitten en zal het de tattoo een beetje vervagen. Wil je uitbreiden voor je sleeve? Laat een draadje van het spinnenweb doorlopen naar bijvoorbeeld een spin met skulls.

Wat kost een tattoo op je elleboog?

De kosten van een hand tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €175 euro. Het ligt natuurlijk wel aan de grootte van de tattoo.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een elleboog tattoo?

Je kan om je elleboog heen tatoeëren. Dit omdat de inkt iets minder goed pakt op de elleboog.

Welke tattoo zetten vrouwen op hun elleboog?

Vaak net boven de elleboog een klein tekstje geschreven of een mandala.

Hoeveel kost een tatoeage op je elleboog?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €150,- euro.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!