15+ Kuit tattoo ideeën

Duik in de wereld van kuit tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Kuit tattoo ontwerpen

Tattoo kuit voor vrouwen

Veel vrouwen laten op hun kuit een bloemen tattoo zetten of bijvoorbeeld het unalome teken. Mandala’s kunnen trouwens ook heel mooi staan en deze kan je helemaal door laten trekken van je kuit naar je heup.

Tattoo kuit mannen

Mannen zetten voornamelijk tribal en maori tattoo’s op hun kuit. De kuiten zijn ook een van de fijnere plekken om te tatoeëren. Wanneer je al tatoeages op je bovenbeen hebt dan kan je deze makkelijk doortrekken naar je onderbeen om een been sleeve te laten maken.

Tattoo scheenbeen vrouw

Heb je al een tattoo op je kuit zoals een mandala? Veel vrouwen laten deze doortrekken naar hun scheenbeen voor een tattoo been sleeve. In de mandala kan je mooie rozen laten verwerken op je scheenbeen.

Kosten kuit tattoo

Een tattoo op de kuit begint rond de €100 euro. Kies je voor een groot ontwerp dan ga je snel naar €250.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de kuit zie je vaak de volgende ontwerpen:

Kuit en scheenbeen tattoo’s

Wil je graag een tatoeage op je kuit? Denk dan goed na want als je een been sleeve gaat nemen dan kan je de tattoo door laten trekken over je scheenbeen. Twijfel je nog of je een been sleeve wilt. Praat er dan over met je tatoeëerder en vraag of hij het design zo kan maken dat je je huidige tattoo altijd kunt doortrekken.