35+ Ruggengraat tattoo ideeën

Duik in de wereld van ruggengraat tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Ruggengraat tattoo ontwerpen

Ruggengraat tattoo met tekst

Veel vrouwen laten een tattoo op hun ruggengraat zetten. Denk bijvoorbeeld aan een quote of een tekst in een andere taal. Ook kan je allemaal verschillende symbolen als tattoo nemen die over je ruggengraat heen lopen.

Tattoo ruggengraat voor mannen

Voor mannen is een held wereld bekend en iedereen herkent zijn ruggengraat tattoo wel. We hebben het dan natuurlijk over UFC ster Conor mc Gregor! Hij sluit zijn ruggengraat tattoo af met aan de bovenkant een kruis met engelen vleugels.

Tattoo ruggengraat voor vrouwen

Wanneer je graag een tekst wilt op je ruggengraat dan kan je deze afsluiten met aan de bovenkant bijvoorbeeld een unalome of een roos. Veel vrouwen kiezen hiervoor. Ook kan je een mandala tekten aan de bovenkant van je ruggengraat laten zetten

Kosten ruggengraat tattoo

Een tattoo op de rug is meestal rond de €250 euro.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de ruggengraat zie je vaak de volgende ontwerpen:

Voorbeelden voor vrouwen

Vleugels worden bij zowel mannen als vrouwen getatoeëerd en je kan zien als een soort religieuze tatoeage. Wat wij ook heel vet vinden is om de vleugels bijvoorbeeld door te laten lopen over je schouders en bovenarmen. De vleugel tattoo wordt vrijwel altijd getatoeëerd in de realistische stijl en komt zo ook zeker het mooiste tot zijn recht.

tattoo rug vrouw

Conor mc Gregor

Bij mannen zie je niet snel een ruggengraat tattoo. Meestal zetten ze heel de rug meteen vol met tatoeages. Maar er is een wereldbekende ruggengraat tattoo en dat is die van UFC ster Conor mc gregor.