25+ Achter je oor tattoo ideeën

Duik in de wereld van tattoos achter je oor en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Tattoo achter je oor ontwerpen

Kleine tattoo achter oor

Een tattoo achter je oor zie je steeds vaker voorkomen en veel mensen kiezen dan ook voor een kleine tattoo. Denk bijvoorbeeld aan een symbool voor achter je oor of een letter of een woord. Een veel voorkomend symbool is een muzieknoot omdat je muziek luistert met je oren en veel muzikanten kiezen voor deze tattoo.

Doet het pijn?

De tattoo achter je oor kan jammer genoeg flink pijn doen. Het is een gevoelige plek en sommige kunnen niet tegen de pijn van de tattoo naald recht op het bot. Gelukkig gaat het vaak wel maar om een kleine tattoo en ben je dus ook zo klaar met tatoeëren.

Tattoo achter oor bij mannen en vrouwen

Er zit niet veel verschil in de designs die mannen en vrouwen kiezen voor hun tatoeages voor achter hun oor. We zien symbolen zoals een kruisje of een muzieknoot bij zowel mannen als vrouwen voorbijkomen. Ook een tekst of de vleugels net als Justin Bieber heeft zie je bij vrouwen maar ook bij mannen.

Kosten oor tattoo

Een tattoo achter je oor begint rond de €100 euro. Kies je voor een groter ontwerp zoals een mandala dan ga je snel naar €200.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Acher je oor zie je vaak de volgende ontwerpen:

Voorbeelden voor vrouwen

Vrouwen kiezen sneller voor een elegante en kleine tatoeage zoals een symbool en dan kan je denken aan een hartje of een kleine roos. Je ziet ook dat er een soort kleine mandala achter het oor als tattoo wordt gezet of een die over je oor doorloopt.

Betekenis tattoo

hoeveel kost een tattoo achter je oor tattoo?

Gemiddeld kost een kleine tattoo tussen de €50 en €100 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten