Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie tattoos voor achter je oor!

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo achter je oor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We hebben verschillende voorbeelden voor je verzameld.

Kleine tattoo achter oor

Een tattoo achter je oor zie je steeds vaker voorkomen en veel mensen kiezen dan ook voor een kleine tattoo. Denk bijvoorbeeld aan een symbool voor achter je oor of een letter of een woord. Een veel voorkomend symbool is een muzieknoot omdat je muziek luistert met je oren en veel muzikanten kiezen voor deze tattoo.

Tattoo-achter-oor-klein

Doet het pijn?

De tattoo achter je oor kan jammer genoeg flink pijn doen. Het is een gevoelige plek en sommige kunnen niet tegen de pijn van de tattoo naald recht op het bot. Gelukkig gaat het vaak wel maar om een kleine tattoo en ben je dus ook zo klaar met tatoeëren.

Tattoo-achter-oor

Tattoo achter oor bij mannen en vrouwen

Er zit niet veel verschil in de designs die mannen en vrouwen kiezen voor hun tatoeages voor achter hun oor. We zien symbolen zoals een kruisje of een muzieknoot bij zowel mannen als vrouwen voorbijkomen. Ook een tekst of de vleugels net als Justin Bieber heeft zie je bij vrouwen maar ook bij mannen.

Tattoo-achter-oor-man

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Voorbeelden voor vrouwen

Vrouwen kiezen sneller voor een elegante en kleine tatoeage zoals een symbool en dan kan je denken aan een hartje of een kleine roos. Je ziet ook dat er een soort kleine mandala achter het oor als tattoo wordt gezet of een die over je oor doorloopt.

Betekenis tattoo

hoeveel kost een tattoo achter je oor tattoo?

Gemiddeld kost een kleine tattoo tussen de €50 en €100 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een tattoo achter je oor?

Achter je oor is natuurlijk een kleine plek en zal rond de 50 - 100 euro kosten maar let op..

Hoe lang duurt het zetten van een oor tattoo?

Circa 45 minuten

Doet het zetten van een oor tattoo pijn?

Ja, helaas is dit niet een van de fijnste plekken maar hij is wel zo gezet!

Top 10 voordelen van een tattoo achter je oor

 1. Subtiel en stijlvol: Een tattoo achter je oor is een subtiele en stijlvolle manier om jezelf uit te drukken zonder al te opvallend te zijn.
 2. Gemakkelijk te verbergen: Als je een tattoo achter je oor hebt, kun je het gemakkelijk bedekken met je haar of kleding als je wilt dat het niet zichtbaar is.
 3. Uniek ontwerp: Je kunt een uniek ontwerp kiezen dat speciaal voor jou betekenis heeft of dat past bij je persoonlijkheid en stijl.
 4. Betekenisvol: Een tattoo achter je oor kan een diepgaande betekenis hebben voor jou en fungeren als een herinnering aan een belangrijk persoon, gebeurtenis of levensfilosofie.
 5. Minder pijnlijk: Een tattoo achter je oor kan minder pijnlijk zijn dan andere delen van het lichaam vanwege de dunnere huid en minder zenuwuiteinden in het gebied.
 6. Sneller herstel: Vanwege de kleinere omvang van de tattoo en het feit dat het zich op een relatief vlak deel van het lichaam bevindt, kan het herstelproces sneller zijn dan bij andere locaties.
 7. Meer flexibiliteit: Een tattoo achter je oor kan gemakkelijk worden uitgebreid tot andere delen van het lichaam, zoals de nek of schouder, of kan worden gecombineerd met andere tatoeages op het lichaam.
 8. Vrouwelijkheid: Een tattoo achter het oor wordt vaak geassocieerd met vrouwelijkheid en kan een elegante en verfijnde uitstraling geven.
 9. Mannelijkheid: Voor mannen kan een achter-het-oor-tattoo een stijlvolle en edgy look creëren.
 10. Blijvende herinnering: Een tattoo achter je oor kan een blijvende herinnering zijn aan een bepaalde periode in je leven, een speciaal persoon of een belangrijke gebeurtenis die je nooit wilt vergeten.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!