Tattoo arm

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo op je arm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende voorbeelden voor je verzameld. De arm is een veel gekozen plek voor de eerste tatoeage. Op een aantal plekken na, zoals je pols en elleboog, doet het tatoeëren relatief weinig pijn om je arm. Daarnaast kun je je armen altijd goed afdekken mocht je tatoeage niet willen laten zien.

Op welk plek op je arm wil je een tattoo?

Wat voor tattoo je op je arm wil is natuurlijk helemaal aan jou. Plekken waar vaak tattoos worden gezet zijn de bovenarm en onderarm. Kleine tatoeages worden vaak gezet op de pols. Wanneer je van plan bent om meer tatoeages te zetten is het verstandig om dit met de tattoo-artiest te bespreken. Zo weet je zeker dat je een goede plek kiest om later verder op door te bouwen. Denk altijd goed na over het design en de plek waar je het wil.

Specifiek op zoek naar inspiratie voor een tatoeage op je boven- of onderarm? Check dan de onderarm of bovenarm pagina.

Doe hier inspiratie op voor een tattoo op je arm

Aangezien er zoveel keuze is hebben wij een overzicht gemaakt met de tattoos die vaak worden gezet op armen. Zie je toffe designs neem deze dan mee naar de tattooshop. Weet je al voor welke tattoo-stijl je gaat? Zoek dan die specifieke stijl voor meer ideeën.

Er kan natuurlijk onderscheid gemaakt worden in ontwerpen voor mannen en vrouwen. Waar mannen vaker voor stoere en grote tatoeages gaan, kiezen vrouwen vaker wat een elegante en kleine tatoeage.

Voorbeelden voor mannen

Je kunt uit veel verschillende voorbeelden kiezen om als man je arm te laten tatoeëren. Je kunt kiezen voor een volledige of halve sleeve, maar er zijn ook genoeg ideeën voor enkele tattoos. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo band, dit is tegenwoordig enorm populair. Ook kleine tattoos met een roze of en tekst zien we vaak terug. Kortom genoeg om uit te kiezen!

Foto van Jayalvarrez

Foto en tatoeage van Tattoojoeyholland

Voorbeelden voor vrouwen

Vrouwen kiezen sneller voor een elegante en kleine tatoeage op de boven- of onderarm. Dit zegt natuurlijk niks over vrouwen die een sleeve willen. Wat we vaak zien terugkomen in tatoeages bij vrouwen zijn bloemen zoals rozen, lotus en lelies. Ook mandala’s worden vaak gezet op de arm.

Foto en tatoeage van Juniorandradetattoo

Foto en tatoeage van Charisatattoo

Voorbeelden tattoo stijlen

Zoals eerder al verteld zijn er veel tattoo stijlen. Wij hebben er er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Foto en tatoeage van Maori_tattoo_germany

Foto en tatoeage van Nacho.frias

Tatoeages met tekst op je arm

Tekst is een veel voorkomend element in tatoeages. Ook op je arm kan dit heel mooi zijn in combinatie met bloemen of andere versiering.

Foto en tatoeage van Moderntattooo

Foto en tatoeage van Linbears_inkognito_13inksc

Ideeën met dieren

Dieren worden vaak verwerkt in tatoeages. Elk dier heeft zijn eigen krijgt en betekenis. Zo staat een leeuw voor kracht en een uil voor wijsheid. Met dieren tattoos kun je alle kanten op. Zo kun je een leeuw realistisch maar in de Japanse stijl laten tatoeëren.  

Foto en tatoeage van Sergiofernandeztattoo

Foto en tatoeage van Sergiofernandeztattoo

Op zoek naar ideeën voor een sleeve?

Een sleeve bedekt heel je arm. Vaak zie dat een sleeve bestaat uit verschillende tattoos op basis van dezelfde stijl of thema. Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo sleeve? Bekijk dan de tattoo sleeve pagina.

Foto en tatoeage van Willarte25

Foto en tatoeage van Willarte25

Foto en tatoeage van Sergiofernandeztatto

Foto en tatoeage van Fameonerr