Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie arm tattoos!

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo op je arm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende voorbeelden voor je verzameld. De arm is een veel gekozen plek voor de eerste tatoeage. Op een aantal plekken na, zoals je pols en elleboog, doet het tatoeëren relatief weinig pijn om je arm. Daarnaast kun je je armen altijd goed afdekken mocht je tatoeage niet willen laten zien.

Voorbeelden voor mannen

Je kunt uit veel verschillende voorbeelden kiezen om als man je arm te laten tatoeëren. Je kunt kiezen voor een volledige of halve sleeve, maar er zijn ook genoeg ideeën voor enkele tattoos. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo band, dit is tegenwoordig enorm populair. Ook kleine tattoos met een roze of en tekst zien we vaak terug. Kortom genoeg om uit te kiezen!

jay-alvarrez-tattoo-arm

Ideeën met dieren

Dieren worden vaak verwerkt in tatoeages. Elk dier heeft zijn eigen krijgt en betekenis. Zo staat een leeuw voor kracht en een uil voor wijsheid. Met dieren tattoos kun je alle kanten op. Zo kun je een leeuw realistisch maar in de Japanse stijl laten tatoeëren.

tattoo-arm-leeuw

Op zoek naar ideeën voor een sleeve?

Een sleeve bedekt heel je arm. Vaak zie dat een sleeve bestaat uit verschillende tattoos op basis van dezelfde stijl of thema. Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo sleeve? Bekijk dan de tattoo sleeve pagina.

Wij bedanken Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Voorbeelden voor vrouwen

Vrouwen kiezen sneller voor een elegante en kleine tatoeage op de boven- of onderarm. Dit zegt natuurlijk niks over vrouwen die een sleeve willen. Wat we vaak zien terugkomen in tatoeages bij vrouwen zijn bloemen zoals rozen, lotus en lelies. Ook mandala’s worden vaak gezet op de arm.

Betekenis tattoo

hoeveel kost een arm tattoo?

Gemiddeld kost een arm tattoo tussen de €150 en €300 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een arm tattoo?

Gemiddeld kost een arm tattoo tussen de 150 en 300 euro. Afhankelijk van het design en de grote van de tattoo.

Hoe lang duurt het zetten van een arm sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een arm tattoo pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een aan de binnenkant van je elleboog vrij veel pijn.

10 voordelen van het nemen van een tattoo op je arm

 1. Makkelijk zichtbaar: Een tattoo op je arm is makkelijk zichtbaar en kan dienen als een statement of uitdrukking van je persoonlijkheid.
 2. Flexibel ontwerp: Een tattoo op je arm biedt flexibiliteit in het ontwerp, omdat je kunt kiezen voor een kleine of grote tattoo, en het ontwerp kunt laten uitbreiden naar je schouder, pols of hand.
 3. Bedekken van littekens: Als je littekens op je arm hebt, kan een tattoo helpen om deze te bedekken en zelfs te verbergen.
 4. Uitdrukking van hobby’s en interesses: Een tattoo op je arm kan dienen als uitdrukking van je hobby’s of interesses, zoals muziek, sport, kunst of reizen.
 5. Symbool van liefde of vriendschap: Een tattoo op je arm kan ook dienen als symbool van liefde of vriendschap, zoals een tattoo van de naam van je partner of een speciale datum.
 6. Professionele uitstraling: Een tattoo op je arm kan een professionele uitstraling hebben als het ontwerp subtiel en passend is voor je werk.
 7. Herinnering aan belangrijke momenten: Een tattoo op je arm kan dienen als herinnering aan belangrijke momenten in je leven, zoals een overwinning, een verlies of een mijlpaal.
 8. Verminderen van stress: Het krijgen van een tattoo kan een vorm van zelfzorg zijn en kan helpen om stress te verminderen.
 9. Toonbaar tijdens alle seizoenen: Een tattoo op je arm is toonbaar tijdens alle seizoenen en hoeft niet verborgen te worden in de winter.
 10. Gespreksstarter: Een tattoo op je arm kan ook een gespreksstarter zijn en kan helpen om verbinding te maken met anderen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een arm tatoeage

Op welk plek op je arm wil je een tattoo?

Wat voor tattoo je op je arm wil is natuurlijk helemaal aan jou. Plekken waar vaak tattoos worden gezet zijn de bovenarm en onderarm. Kleine tatoeages worden vaak gezet op de pols. Wanneer je van plan bent om meer tatoeages te zetten is het verstandig om dit met de tattoo-artiest te bespreken. Zo weet je zeker dat je een goede plek kiest om later verder op door te bouwen. Denk altijd goed na over het design en de plek waar je het wil.

Specifiek op zoek naar inspiratie voor een tatoeage op je boven- of onderarm? Check dan de onderarm of bovenarm pagina.

Doe hier inspiratie op voor een tattoo op je arm

Aangezien er zoveel keuze is hebben wij een overzicht gemaakt met de tattoos die vaak worden gezet op armen. Zie je toffe designs neem deze dan mee naar de tattooshop. Weet je al voor welke tattoo-stijl je gaat? Zoek dan die specifieke stijl voor meer ideeën.

Er kan natuurlijk onderscheid gemaakt worden in ontwerpen voor mannen en vrouwen. Waar mannen vaker voor stoere en grote tatoeages gaan, kiezen vrouwen vaker wat een elegante en kleine tatoeage.

Voorbeelden tattoo stijlen

Zoals eerder al verteld zijn er veel tattoo stijlen. Wij hebben er er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Tatoeages met tekst op je arm

Tekst is een veel voorkomend element in tatoeages. Ook op je arm kan dit heel mooi zijn in combinatie met bloemen of andere versiering.