Bekijk de vetste tattoo borst ontwerpen

De borst is echt een aanrader om een tattoo te laten zetten. Waarom deze plek zo speciaal is? Het breedste gedeelte van je lichaam is natuurlijk je borst. Je kan hier hele toffe designs horizontaal op laten tatoeëren. Ook kan je de tatoeage mooi laten overlopen over je schouders en armen. Denk dus goed na wat je gaat tatoeëren! Een tattoo sleeve is natuurlijk een heel project maar dat is voor je borst ook zo. Wij raden je dan ook aan om een tekenafspraak in te plannen bij een tattooshop.

Foto tatoeage: tattoo.chest_

Foto tatoeage: mitchellschuurmanart

Foto tatoeage: davevalentinestattoos

Vrouwen kiezen vaak voor een tattoo onder de borst

Ben je van plan om een tattoo te nemen onder je borst? Wij zeggen doen! Het ziet er subtiel en zeker vrouwelijk uit. Kies bijvoorbeeld voor een mandala tattoo of juist voor een mooie tekst. Dit is de tattoo die jij als vrouw mooi geheim kan houden vrijwel niemand zal hem zien en dat is het mooie eraan. Veel vrouwen zijn je al voor en hebben voor deze romantische plek gekozen. Ga jij de uitdaging aan en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden. Bekijk dan hieronder de ontwerpen.

Een tattoo aan de zijkant van je borst is natuurlijk ook heel vrouwelijk

Niet alleen onder je borst maar ook aan de zijkant van je tiet staat een tattoo natuurlijk uitdagend. Deze plek zie je ook steeds vaker voorkomen bij vrouwen en kan je ook goed geheim houden. Een klein symbool of belettering komt hier heel goed tot zijn recht.

Foto tatoeage: thelastsailors

Foto tatoeage: thelastsailors

Foto tatoeage: chrysalide.tattoo

Borst tattoo man

Een aantal mannen die jou al voor zijn met het nemen van een tattoo op de borst zijn David Beckham, Connor MC Gregor en Memphis Depay. Neem is een kijkje naar de tattoo’s van deze iconen. Er wordt niet altijd gekozen om het gehele oppervlakte te tatoeëren of om te kiezen voor een realistische stijl. Zoals wij al vertelde is je borst een super mooi plek waar een tatoeerder heel veel mee kan.

Realistische tattoo

Wanneer je voor een realistische tattoo op het borst kiest dan is het heel vet om de tattoo door te laten lopen. Bijvoorbeeld over je schouders en bovenarmen heen maar de tattoo kan ook door naar je nek of buik. Met en realistische tattoo kan je dit al heel snel op een mooie creatieve manier laten verwerken.

Tattoo-borst-skull-man

Foto tatoeage: prime_ink_tattoo_koeln

Foto tatoeage: bonker2030

10 Voordelen voor een borst tattoo

1. Symboliek: De borst is een populaire plek voor symbolische tatoeages, zoals familie-erfstukken, herinneringen aan dierbaren of spirituele en religieuze symbolen.

2. Toegankelijk: De borst is gemakkelijk toegankelijk voor een tatoeëerder, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om een tattoo te krijgen.

3. Creativiteit: Er is veel ruimte voor creativiteit bij het ontwerpen van een tattoo voor de borst. De vorm van de borstkas kan worden geaccentueerd met een ontwerp dat past bij jouw persoonlijkheid en smaak.

4. Minder pijnlijk: Hoewel de borst gevoelig kan zijn, is het over het algemeen minder pijnlijk dan andere delen van het lichaam, zoals de ribben of de voeten.

5. Vrouwelijke locatie: De borst is een populaire locatie voor vrouwelijke tatoeages, en veel vrouwen kiezen ervoor om deze plek te gebruiken voor tatoeages die hun vrouwelijkheid benadrukken.

6. Mannen en vrouwen: De borst is niet alleen populair bij vrouwen, maar ook bij mannen. Mannen kiezen vaak voor tattoos op hun borst om hun kracht en mannelijkheid te tonen.

7. Groot oppervlak: De borst biedt een groot oppervlak voor een tattoo, wat betekent dat je veel ruimte hebt om een gedetailleerd en complex ontwerp te maken.

8. Complementeert de vorm van de borstkas: Een tattoo op de borst kan de vorm van de borstkas benadrukken en deze er sterker en gestroomlijnder uit laten zien.

9. Persoonlijke herinnering: Een tattoo op de borst kan een blijvende herinnering zijn aan een belangrijke persoon, gebeurtenis of ervaring in jouw leven, en kan helpen om deze herinnering voor altijd te koesteren.

10. Eenvoudig te verbergen: Als je een baan hebt waarin zichtbare tatoeages niet zijn toegestaan, kun je een borst tattoo gemakkelijk bedekken met kleding.

Hoeveel uur zit er in een borst tattoo?

Gemiddeld duurt een Tattoo op de borst tussen de 5 en 10 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Hoeveel kost een tattoo op de borst?

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshop maar wanneer je uitgaat van €750 tot €1500 euro zit je goed.

Hoe begin je aan een borst tattoo?

Ga op zoek naar een tattoo stijl die bij jou past en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.