45+ Borst tattoo ideeën

Duik in de wereld van borst tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Borst tattoo ontwerpen

Foto tatoeage: tattoo.chest_

Foto tatoeage: mitchellschuurmanart

Foto tatoeage: davevalentinestattoos

De borst is het breedste gedeelte van je lichaam

De borst is echt een aanrader om een tattoo te laten zetten. Waarom deze plek zo speciaal is? Het breedste gedeelte van je lichaam is natuurlijk je borst. Je kan hier hele toffe designs horizontaal op laten tatoeëren. Ook kan je de tatoeage mooi laten overlopen over je schouders en armen. Denk dus goed na wat je gaat tatoeëren! Een tattoo sleeve is natuurlijk een heel project maar dat is voor je borst ook zo. Wij raden je dan ook aan om een tekenafspraak in te plannen bij een tattooshop.

Vrouwen kiezen vaak voor een underboob tattoo

Ben je van plan om een tattoo te nemen onder je borst? Wij zeggen doen! Het ziet er subtiel en zeker vrouwelijk uit. Kies bijvoorbeeld voor een mandala tattoo of juist voor een mooie tekst. Dit is de tattoo die jij als vrouw mooi geheim kan houden vrijwel niemand zal hem zien en dat is het mooie eraan. Veel vrouwen zijn je al voor en hebben voor deze romantische plek gekozen. Ga jij de uitdaging aan en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden. Bekijk dan hieronder de ontwerpen.

Foto tatoeage: thelastsailors

Foto tatoeage: thelastsailors

Foto tatoeage: chrysalide.tattoo

Of ga voor de zijkant van je borst

Niet alleen onder je borst maar ook aan de zijkant van je borst staat een tattoo natuurlijk uitdagend. Deze plek zie je ook steeds vaker voorkomen bij vrouwen en kan je ook goed geheim houden. Een klein symbool of belettering komt hier heel goed tot zijn recht.

Borst tattoo man

Een aantal mannen die jou al voor zijn met het nemen van een tattoo op de borst zijn David Beckham, Connor MC Gregor en Memphis Depay. Neem is een kijkje naar de tattoo’s van deze iconen. Er wordt niet altijd gekozen om het gehele oppervlakte te tatoeëren of om te kiezen voor een realistische stijl. Zoals wij al vertelde is je borst een super mooi plek waar een tatoeerder heel veel mee kan.

Tattoo-borst-skull-man

Foto tatoeage: prime_ink_tattoo_koeln

Foto tatoeage: bonker2030

Kosten hand tattoo

Een tattoo op de hand begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de borst zie je vaak de volgende ontwerpen: