Tattoo bovenarm  

De bovenarm is een perfecte plek om een tattoo laten zetten. Het is een mooie plek om verschillende stijlen te tatoeëren. Of je nu een kleine of grote tatoeage wil je bovenarm leent zich hier perfect voor. Daarnaast kun je een tattoo op je bovenarm goed verbergen. Ideaal dus als je voor werk net gekleed moet zijn of niet wil dat iedereen je tatoeage ziet.  

Hoe veel pijn doet een tattoo op je bovenarm?

Bovenarm staat hoog op de lijst met plekken die het minst pijn doen voor een tatoeage. Hierdoor is het ook een goede plek om je eerste tattoo te laten zetten. Let wel op: de binnenkant van je bovenarm is een stuk gevoeliger.  

Hieronder tattoo inspiratie voor je bovenarm

Wanneer je zeker bent van een tattoo op je bovenarm kun inspiratie op gaan doen. Online kun je een zee aan ideeën vinden. Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Ook ga je een keuze maken in de grote van de tattoo. Het kan een hele uitdaging zijn om de juiste keuze te maken. Je wil natuurlijk niet over 20 jaar spijt hebben van je keuze. Om je hierbij te helpen hebben wij de populairste tattoo designs verzameld.  

Foto en tatoeage van rito_tattoos_rico

Foto en tatoeage van Killerinktattoo

Voorbeelden voor mannen

Tegenwoordig zijn tatoeages niet alleen meer voor stoere zeelieden en militairen, maar is het heel normaal om een tattoo te krijgen. Je kunt je persoonlijkheid terug laten kom in de tattoo. Sommige ontwerpen komen mooier uit wanneer het kleiner is gezet. Het is goed om dit ook te bespreken met je tattoo artiest. Tatoeages ontwerpen die we veel bij mannen op de bovenarm terugzien zijn dieren, tribale, schedels en religie.

Foto en tatoeage van Aukextattooer

Foto en tatoeage van Dougink

Foto en tatoeage van Leonardo.allves1

Tattoo bovenarm adelaar

Foto en tatoeage van Lobaotattoo

Voorbeelden voor vrouwen

Ook voor vrouwen is het tegenwoordig heel normaal om een tatoeage te hebben. De bovenarm is ideaal als je een subtiele tatoeage wil hebben die niet al te veel opvalt. Ontwerpen die we vaak zien bij vrouwen zijn bloemen, mandala’s, tekst en vogels.   

Tattoo-bovenarm-vrouw

Foto en tatoeage van Dougink

Foto en tatoeage van Lines.by.j

Tattoo bovenarm vrouw bloemen

Foto en tatoeage van Stellatxttoo

Foto en tatoeage van Bunami.ink.studio

Ideeën voor de binnenkant van je bovenarm

De binnenkant van je bovenarm is een mooie plek voor een tattoo, maar zoals eerder aangegeven ook een pijnlijke plek. De huid is dun en er lopen zenuwen waardoor het gevoelig is. Voor een tof resultaat moet je even doorbijten dus. Vaak worden er tatoeages met tekst, zoals een naam, gezet. Wanneer je een sleeve zet kun je op de binnenkant van je arm ook kiezen voor een indrukwekkend design.  

Tattoo bovenarm binnenkant

Foto en tatoeage van Lines.by.j

Tattoo-bovenarm-bicep

Foto en tatoeage van Kozo_tattoo

Ook voor de achterkant

Het is een nieuwe trend om een tattoo op de achterkant van je bovenarm te tatoeëren. Vaak zijn dit kleine en simpele designs zoals een anker, vliegtuig of een golf. Hieronder een aantal toffe ideeën.  

Foto en tatoeage van Stellatxttoo

Tattoo bovenarm achterkant zon

Foto en tatoeage van Bunami.ink.studio

Tribal tattoo’s passen perfect

Een al-time classic is een tribal tattoo. Tatoeages stijlen van de Maori, Iroquois, en Dajaks lenen zich goed voor de bovenarm. 

Foto en tatoeage van Hendriktattoo_strydom

Foto en tatoeage van Alyssonarte