35+ Bovenbeen tattoo ideeën

Duik in de wereld van bovenbeen tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Bovenbeen tattoo ontwerpen

Been tattoo voor vrouwen (dames)

Wil je een tatoeage die echt voor jezelf is en die andere niet zo snel zien? Dat je bijvoorbeeld gewoon nog een broek of een rokje aan kan doen zonder dat iemand jouw tattoo op je bovenbeen ziet? Steeds meer vrouwen nemen een tattoo op hun been en dan voornamelijk aan de zijkant. De heup is een mooi groot oppervlakte waar je hele sierlijke of abstracte tatoeages op kunt laten tatoeëren. Dit is vaak ook het grootste oppervlakte voor de dames om iets op te laten tatoeëren.

Rozen en een tekst

Heel veel vrouwen kiezen ook voor mooie elegante bloemstukken voor op hun been of dij. Dit oppervlakte is perfect voor een mooi bloemstuk en een lettering tattoo erbij zoals een mooie tekst.

Waar kiezen mannen voor?

Kies je ervoor om een been tattoo sleeve te beginnen? Dan raden we je aan om een echt eye catcher op je bovenbeen te zetten. Een heel groot en vet tattoo kunstwerk. Denk bijvoorbeeld aan een personage uit een film zoals scarface of kies een meer fictief persoon zoals Meduza. Deze stukken komen heel mooi tot zijn recht als tatoeage op je bovenbeen. Wil je geen sleeve zetten en kies je voor iets subtielers? Denk dan een aantal zinnen tekst die horizontaal over je bovenbeen lopen. Deze tatoeage zal op een rustige manier heel vet naar voor komen als je bijvoorbeeld een zwembroek draagt.

Kosten bovenbeen tattoo

Een tattoo op de bovenbeen ligt al snel op zo’n €350 euro. Dit komt omdat het een groter oppervlakte is en dat wil je natuurlijk mooi opvullen.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de bovenbeen zie je vaak de volgende ontwerpen:

De bovenbeen/heup is een van de favoriete plekken voor vrouwen voor een tattoo

De meeste vrouwen kiezen voor een bloemstuk zoals rozen voor op hun heup. Vaak wordt het bovenbeen gebruikt voor een eerste tatoeage wanneer je aan een sleeve wilt beginnen. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo