De mooiste tattoo’s voor op het bovenbeen

Wanneer je denkt aan een grote tatoeage voor op het been dan kom je al snel terecht op het bovenbeen. Deze plek is de laatste jaren steeds populairder geworden. Op het bovenbeen werd op het begin voornamelijk veel teksten geplaatst. Al heel snel kwamen we erachter dat dit ook een uitstekende plek is voor je tattoo sleeve. Denk bijvoorbeeld aan een grote krijger getatoeëerd op je bovenbeen of zeus. Wanneer je hiermee begint kan je een hele vette realistische tattoo sleeve laten ontwerpen.

tattoo bovenbeen non

Foto en tatoeage van Jamieadair_tattoo

Foto en tatoeage van Katclarke_tattoo

Foto en tatoeage van Thomasmatthewbower

Wat voor tattoo zet je als man op je bovenbeen?

Kies je ervoor om een been tattoo sleeve te beginnen? Dan raden we je aan om een echt eye catcher op je bovenbeen te zetten. Een heel groot en vet tattoo kunstwerk. Denk bijvoorbeeld aan een personage uit een film zoals scarface of kies een meer fictief persoon zoals Meduza. Deze stukken komen heel mooi tot zijn recht als tatoeage op je bovenbeen. Wil je geen sleeve zetten en kies je voor iets subtielers? Denk dan een aantal zinnen tekst die horizontaal over je bovenbeen lopen. Deze tatoeage zal op een rustige manier heel vet naar voor komen als je bijvoorbeeld een zwembroek draagt.

Foto en tatoeage van Jamieadair_tattoo

tattoo bovenbeen man AK74

Foto en tatoeage van Mirkopintos_tattoo

tattoo bovenbeen karper

Foto en tatoeage van Remcovantriest

Been tattoo vrouw (dames)

Wil je een tatoeage die echt voor jezelf is en die andere niet zo snel zien? Dat je bijvoorbeeld gewoon nog een broek of een rokje aan kan doen zonder dat iemand jouw tattoo op je bovenbeen ziet? Steeds meer vrouwen nemen een tattoo op hun been en dan voornamelijk aan de zijkant. De heup is een mooi groot oppervlakte waar je hele sierlijke of abstracte tatoeages op kunt laten tatoeëren. Dit is vaak ook het grootste oppervlakte voor de dames om iets op te laten tatoeëren.

Tattoo bovenbeen tekst (rozen)

Maar wat laat je dan als dame tatoeëren op je bovenbeen? Je wilt geen sleeve maar je wilt wel weer gebruik maken van het grootte oppervlak. Je kan natuurlijk een klein gedeelte van de sleeve nemen en dit mooi afronden. Dan moet je denken aan een mooie tekst op je heup en dit opgevuld met mooie bloemen of rozen. Wij vinden een tekst gecombineerd met rozen sowieso altijd al een hele mooie combinatie en zeker een aanrader. Veel tattooshops zetten dit wekelijks dus kunnen deze tatoeages heel strak zetten met misschien wel een creatieve twist eraan.

Foto en tatoeage van Not.amused.tattoo

Foto en tatoeage van Chrizvage.tattoo

tatttoo vrouw bovenbeen

Foto en tatoeage van Rosey.budd