45+ Enkel tattoo ideeën

Duik in de wereld van enkel tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Enkel tattoo ontwerpen

Tatoeage aan de achterkant van je enkel

De achterkant van je enkel is een plek waar veel meiden een tattoo van bijvoorbeeld een symbool of tekstje zetten.

Zijkant van je enkel

Deze plek is iets makkelijker om een leuk ontwerp op de plaatsen. Kleine symbolen bijvoorbeeld zijn ideaal voor de zijkant van je enkel.

Een tattoo als enkelbandje

Veel vrouwen dragen een enkelbandje net als bijvoorbeeld een armbandje. Nou zijn er de afgelopen jaren hele toffe ontwerpen gemaakt om een enkelbandje tatoeage te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een bandje waar een grote veer aan hangt of een bandje met bedeltjes eraan zoals verschillende symbolen en of letters. Wil je een tatoeage laten zetten die veel voor je betekend? Met een enkelbandje kan je dit mooi als tattoo vereeuwigen op je huid.

Kosten enkel tattoo

Een tattoo op de hand begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de enkel zie je vaak de volgende ontwerpen:

Wat voor tattoo kan je op je enkel tatoeëren?

De enkel is een veel voorkomende plek om een tatoeage te laten zetten voor vrouwen. Het is namelijk een mooie plek om een kleine tattoo te laten zetten zoals een Sierlijke letter of een symbool. Dit wordt meestal aan de buitenkant van de enkel getatoeëerd. De meeste mannen gebruiken deze plek om een enkelband te zetten. Bijvoorbeeld een stoere tattoo enkelband in de stijl van Maori.

Maori-enkel-voet-tattoo