Wat voor tattoo kan je op je enkel tatoeëren?

De enkel is een veel voorkomende plek om een tatoeage te laten zetten voor vrouwen. Het is namelijk een mooie plek om een kleine tattoo te laten zetten zoals een Sierlijke letter of een symbool. Dit wordt meestal aan de buitenkant van de enkel getatoeëerd. De meeste mannen gebruiken deze plek om een enkelband te zetten. Bijvoorbeeld een stoere tattoo enkelband in de stijl van Maori.

jay-alvarrez-tattoo-arm

Foto van Jayalvarrez

Foto en tatoeage van Tattoojoeyholland

Een tattoo als enkelbandje

Veel vrouwen dragen een enkelbandje net als bijvoorbeeld een armbandje. Nou zijn er de afgelopen jaren hele toffe ontwerpen gemaakt om een enkelbandje tatoeage te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een bandje waar een grote veer aan hangt of een bandje met bedeltjes eraan zoals verschillende symbolen en of letters. Wil je een tatoeage laten zetten die veel voor je betekend? Met een enkelbandje kan je dit mooi als tattoo vereeuwigen op je huid.

Minimalistische tattoo stijl

De enkelband tattoo die door veel mannen wordt gezet

Een veel voorkomende tattoo stijl die door mannen wordt gebruikt wanneer je een enkelband wilt tatoeëren om zijn Maori of Tribal. Denk bijvoorbeeld een of meerdere strakke zwarte lijnen of een vette Tribal tattoo. Zit je hieraan te denken? Let op want de enkel is wel een zeer gevoelige plek en voor deze tattoo stijlen moet je een hoge pijngrens hebben. Voor Maori en Tribal wordt heel veel zwart gebruikt en heel weinig schaduw.

Minimalistische tattoo stijl
Minimalistische tattoo stijl