15+ Gezicht tattoo ideeën

Duik in de wereld van gezicht tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Gezicht tattoo ontwerpen

Tattoo gezicht voor vrouwen

De meeste vrouwen zijn toch wat voorzichtiger met een tatoeage voor in hun gezicht. Maar er is natuurlijk een tattoo die wel altijd kan en dat is de mandala. De mandala staat ook heel vet op je oor of bijvoorbeeld achter je oor.

Tattoo voor mannen

Meestal gaan mannen niet voor kleine tattoo’s maar in je gezicht staat dit juist wel heel vet. Denk bijvoorbeeld aan een klein kruisje bij je ogen, een spinnenweb of een woord aan de zijkant van je gezicht.

Post Malone

Post Malone heeft denk ik wel de meest opvallende tattoo’s in zijn gezicht. Iedereen kent zijn prikkeldraad wel dat over zijn voorhoofd loopt en daarnaast heeft hij misschien nog wel 20+ tattoos op zijn gezicht staan!

Kosten gezicht tattoo

Een tattoo op je gezicht begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de gezicht zie je vaak de volgende ontwerpen:

Veel kleine tattoo’s op je gezicht

wil je een tatoeage op je gezicht. Nou meestal komen hier geen grote stukken op maar kleine tattoo’s zoals symbolen of letters. Ben je er aan 1 begonnen dan zullen er al meer snel volgen en kan je daarvan naar bijvoorbeeld je oren of je nek.