45+ Hand tattoo ideeën

Duik in de wereld van hand tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Hand tattoo ontwerpen

Tatoeage aan de zijkant van je hand

Een tatoeage aan de zijkant van de hand is dan meestal aan de kant van de duim. Dit oppervlakte aan de bovenkant is een mooie positie om bijvoorbeeld een naam in letters te tatoeëren of bijvoorbeeld een symbool zoals een roos.

Mini lettering en realisme

Tegenwoordig zie je steeds meer mini tatoeages op handen van vrouwen en mannen voorbij komen. Denk aan mini tekstjes of symbolen tussen bijvoorbeeld de vingers.

Waar kiezen mannen voor?

Over het algemeen kiest de man vaak voor een grote tattoo op de hand. Denk bijvoorbeeld aan een skull of vogels die het gehele oppervlakte van de bovenkant van de hand opvult. Wanneer je een sleeve hebt op je arm kan je er ook voor kiezen om deze natuurlijk door te trekken naar je hand. De laatste tijd zien we ook vaak realistische rozen als tattoo op de hand terugkomen en een optie kan zijn om daarin een naam of tekst te verwerken.

Kosten hand tattoo

Een tattoo op de hand begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de hand zie je vaak de volgende ontwerpen:

Zie hier onze favoriete handen tatoeages!

Jij wilt graag je hand laten tatoeëren! Een zwaluw is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook vaak op de hand getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je hand zijn namelijk oneindig.

De Skull op je hand

De skull kunnen we benoemen als een van de populairste tatoeages op de hand van een man. Maar waarom komt dat? Het ziet er natuurlijk vet en stoer uit. Maar je kan er ook creatief mee zijn. Ken je bijvoorbeeld die skull tattoo’s dat wanneer je je getatoeëerde hand voor je mond houdt het niet lijkt alsof je alle botten van je kaaklijn en gebit ziet zitten. Of bijvoorbeeld dat je alle botten van je hand zelf hebt getatoeëerd.

Tattoo-hand-skull
zwarte zwaluw tattoo hand