Tattoo hand

Een tattoo op de hand is altijd zichtbaar en op deze plek kan je natuurlijk hele toffe tatoeages laten tatoeëren. De meeste mensen denken meteen dat het heftig is of te goed opvalt. Maar je kan natuurlijk ook voor een subtielere optie gaan. Bijvoorbeeld aan de zijkant van de hand of tussen de vingers. Wij vertellen jullie hierover graag meer en ook over alle soorten designs die mogelijk zijn.

Kiezen vrouwen een ander tattoo design op hun hand?

Vrouwen kiezen vaak voor een subtielere tatoeage op de hand. Denk bijvoorbeeld aan symbolen tussen de vingers, letters op de zijkant van de hand of letters die samen een woord vormen op de knokkels van de hand. Ook komt de roos vaak terug op de hand. Dit is voor vrouwen wel de meest populaire tatoeage die je op de hand kunt terug vinden.

Foto en tatoeage van Tattoojoeyholland

Foto en tatoeage van Tattoojoeyholland

tattoo hand vogel

Foto en tatoeage van Giada.tattooing

Welke tattoo zie je vaak op de handen van een man?

Over het algemeen kiest de man vaak voor een grote tattoo op de hand. Denk bijvoorbeeld aan een skull of vogels die het gehele oppervlakte van de bovenkant van de hand opvult. Wanneer je een sleeve hebt op je arm kan je er ook voor kiezen om deze natuurlijk door te trekken naar je hand. De laatste tijd zien we ook vaak realistische rozen als tattoo op de hand terugkomen en een optie kan zijn om daarin een naam of tekst te verwerken.

De skull wordt het meest getatoeëerd op de hand

De skull kunnen we benoemen als een van de populairste tatoeages op de hand van een man. Maar waarom komt dat? Het ziet er natuurlijk vet en stoer uit. Maar je kan er ook creatief mee zijn. Ken je bijvoorbeeld die skull tattoo’s dat wanneer je je getatoeëerde hand voor je mond houdt het niet lijkt alsof je alle botten van je kaaklijn en gebit ziet zitten. Of bijvoorbeeld dat je alle botten van je hand zelf hebt getatoeëerd.

Vindt jij het ook moeilijk om een vet tattoo design te vinden voor op je hand?

Welk sort design je het meest tegen komt op de hand zijn toch wel realistische tattoo’s of old skool tattoo’s. In realistische tatoeage zit heel veel detail werk en hiervoor raden we je aan om zorgvuldig de juiste tattooshop hiervoor uit te kiezen. Elke tattoo shop en tatoeëerder heeft zijn eigen style/design die ze gebruiken voor realistische tatoeages. Het is dus belangrijk dat je hiervoor de tijd neemt om de geschikte tattoo ariest voor uit te kiezen.

Een tattoo aan de zijkant van je hand

Een tatoeage aan de zijkant van de hand is dan meestal aan de kant van de duim. Dit oppervlakte aan de bovenkant is een mooie positie om bijvoorbeeld een naam in letters te tatoeëren, een Latijns woord of bijvoorbeeld een symbool zoals een roos. Bijvoorbeeld David Becham heeft op zijn hand een mooie zwaluw getatoeëerd. Een zwaluw staat voor vrijheid en reizen.

tattoo handpalm

Foto en tatoeage van Wiktoria.plocek

Tattoo hand tekst

Foto en tatoeage van Cultjure_ink

tattoo hand zwaluw

Foto en tatoeage van Wiktoria.plocek

Foto en tatoeage van Pinkeyes.tattoo

Tattoo hand leeuw

Foto en tatoeage van Inked_tattoostudio

Foto en tatoeage van _dr_woo_