Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete handen tatoeages!

Jij wilt graag je hand laten tatoeëren! Een zwaluw is een hele populaire tatoeage en wordt dan ook vaak op de hand getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je hand zijn namelijk oneindig.

De Skull op je hand

De skull kunnen we benoemen als een van de populairste tatoeages op de hand van een man. Maar waarom komt dat? Het ziet er natuurlijk vet en stoer uit. Maar je kan er ook creatief mee zijn. Ken je bijvoorbeeld die skull tattoo’s dat wanneer je je getatoeëerde hand voor je mond houdt het niet lijkt alsof je alle botten van je kaaklijn en gebit ziet zitten. Of bijvoorbeeld dat je alle botten van je hand zelf hebt getatoeëerd.

Tattoo-hand-skull

Tattoo aan de zijkant van je hand

Een tatoeage aan de zijkant van de hand is dan meestal aan de kant van de duim. Dit oppervlakte aan de bovenkant is een mooie positie om bijvoorbeeld een naam in letters te tatoeëren, een Latijns woord of bijvoorbeeld een symbool zoals een roos. Bijvoorbeeld David Becham heeft op zijn hand een mooie zwaluw getatoeëerd. Een zwaluw staat voor vrijheid en reizen.

Waar kiezen mannen voor?

Over het algemeen kiest de man vaak voor een grote tattoo op de hand. Denk bijvoorbeeld aan een skull of vogels die het gehele oppervlakte van de bovenkant van de hand opvult. Wanneer je een sleeve hebt op je arm kan je er ook voor kiezen om deze natuurlijk door te trekken naar je hand. De laatste tijd zien we ook vaak realistische rozen als tattoo op de hand terugkomen en een optie kan zijn om daarin een naam of tekst te verwerken.

zwarte zwaluw tattoo hand

Wij bedanken de Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Vindt jij het ook moeilijk om een vet tattoo design te vinden voor op je hand?

Welk sort design je het meest tegen komt op de hand zijn toch wel realistische tattoo’s of old skool tattoo’s. In realistische tatoeage zit heel veel detail werk en hiervoor raden we je aan om zorgvuldig de juiste tattooshop hiervoor uit te kiezen. Elke tattoo shop en tatoeëerder heeft zijn eigen style/design die ze gebruiken voor realistische tatoeages. Het is dus belangrijk dat je hiervoor de tijd neemt om de geschikte tattoo ariest voor uit te kiezen.

Wat kost een tattoo op je hand?

De kosten van een hand tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar een skull is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een hand tattoo?

Je kan iemand zijn naam, letter of een symbool op de zijkant van je hand zetten. Maar ook zien we vaak een skull tattoo terug komen op de hand!

Welke tattoo zetten vrouwen op hun hand?

Vaak kiezen ze voor subtielere tattoo's denk dan bijvoorbeeld aan symbolen tussen de vingers of letters.

Hoeveel kost een tatoeage op je hand?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of een skull laat tatoeëren

10 Voordelen waarom je een tattoo op je hand moet nemen

 1. De hand is een zichtbare en opvallende plek voor een tatoeage, wat betekent dat je je kunstwerk gemakkelijk kunt laten zien.
 2. Een handtattoo kan een belangrijke betekenis hebben, zoals een herinnering aan een dierbare of een symbool dat voor jou belangrijk is.
 3. Een handtattoo kan een unieke manier zijn om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken.
 4. Het ontwerp van een handtattoo kan worden aangepast aan de vorm van je hand, waardoor het perfect bij je past.
 5. Een handtattoo kan een goede manier zijn om een creatief en artistiek persoonlijk statement te maken.
 6. Een handtattoo kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen op sieraden of andere accessoires.
 7. Een handtattoo kan een gesprekspunt zijn en kan leiden tot interessante gesprekken en ontmoetingen.
 8. Handtatoeages kunnen zowel subtiel als opvallend zijn, afhankelijk van het ontwerp en de grootte.
 9. Het laten zetten van een handtattoo kan een uitdaging zijn, wat betekent dat het een gevoel van trots en prestatie kan geven wanneer het voltooid is.
 10. Het hebben van een handtattoo kan helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfexpressie, en kan je helpen om je te onderscheiden van anderen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een hand tatoeage

Een tattoo op de hand is altijd zichtbaar en op deze plek kan je natuurlijk hele toffe tatoeages laten tatoeëren. De meeste mensen denken meteen dat het heftig is of te goed opvalt. Maar je kan natuurlijk ook voor een subtielere optie gaan. Bijvoorbeeld aan de zijkant van de hand of tussen de vingers. Wij vertellen jullie hierover graag meer en ook over alle soorten designs die mogelijk zijn.

Welke tattoo zie je vaak op de handen van een man?

Over het algemeen kiest de man vaak voor een grote tattoo op de hand. Denk bijvoorbeeld aan een skull of vogels die het gehele oppervlakte van de bovenkant van de hand opvult. Wanneer je een sleeve hebt op je arm kan je er ook voor kiezen om deze natuurlijk door te trekken naar je hand. De laatste tijd zien we ook vaak realistische rozen als tattoo op de hand terugkomen en een optie kan zijn om daarin een naam of tekst te verwerken.