35+ Knie tattoo ideeën

Duik in de wereld van knie tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Knie tattoo ontwerpen

Knie tattoo man

Een tattoo op je knie staat echter super vet en niet zomaar iedere man heeft deze! Het is een vrij pijnlijke en moeilijke plek voor een tattoo maar kom op het staat wel echt heel vet. Veel mannen gaan voor een oldschool leeuw of een mandala.

Mandala’s zijn razend populair op de knie

De mandala is de tatoeage voor op je knie. Mandala’s nemen vele verschillende vormen aan en kan je mooi met de rondingen van je knie laten verwerken. In deze mandala kan je ook nog teksten laten verwerken of andere tattoos in laten overlopen.

Knie tattoo vrouw

Ook vrouwen gaan massaal voor een mandala als tattoo op hun knie. Wil je nou graag een been sleeve laten zetten dan kan je de mandala tattoo op je knie gemakkelijk doortrekken over je onderbeen en bovenbeen.

Kosten knie tattoo

Een tattoo op de knie begint rond de €100 euro. Kies je voor een groter ontwerpen dan kan je gaan naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren als je het midden op de knie plaatst.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de knie zie je vaak de volgende ontwerpen:

Vervaagt de knie tattoo snel?

Ja helaas je knie beweegt heel veel en door telkens weer het rekken van de huid kan de inkt een klein beetje vervagen. Houd hier dan ook rekening mee tijdens het design. Plaats geen hele gedetailleerde tattoo’s op je knie waar net je knie veel beweegt. Dan hoeft het geen probleem te zijn en is jou knie tattoo nog steeds heel vet!

Betekenis tattoo