Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete lip tattoos!

Jij wilt graag een tattoo zetten op je lip! Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een lip tattoo zijn namelijk groter dan je zult denken!

Tattoo lip binnenkant

Een tattoo aan de binnenkant van je lip valt niet snel op en wordt vaak gebruikt voor grappige teksten. Zoals Bite me, suck it of andere seks gerelateerde teksten. Nou hoef je niet per se een woord of naam te tatoeëren aan de binnenkant van je lip maar een symbool kan natuurlijk ook!

Tattoo-innerlip

Doet de inner tattoo pijn?

De innerlip tattoo doet pijn en kan gevaarlijk zijn. Het kan namelijk snel gaan ontsteken omdat je mond vol zit met bacteriën. Een voordeel van de innerlip tattoo is dat hij zeker makkelijk te verbergen is haha! Wel verdwijnt hij sneller dan andere tatoeages.

Tattoo-lip-cijfers

Tekst, naam of letters

Maar wat voor soort tatoeage zet je dan aan de binnenkant van je lip? Nou vaak gaat het om bijvoorbeeld een woordje of een naam. Initialen zoals letters kunnen ook of je gaat voor een hele korte quote.

Tattoo-in-lip-tekst

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Hoeveel pijn doet een tattoo in je lip?

Ja, deze doet pijn! Maar wie heeft er nou een innerlijk tattoo? Bijna niemand dus laat zien dat je het durft en de tijd van de pijn is ook maar heel kort want er is alleen maar plek voor een kleine tattoo in je lip.

Betekenis tattoo

Wat kost een lip tattoo?

Aangezien het een kleine tattoo is. Kost de lip tattoo meestal €50,- tot €75,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een lip tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan een symbool of een tekst zoals bite me...

Hoeveel kost een lip tattoo?

Rond de €50 - €75 euro..

Hoe begin je aan een lip tattoo?

Doe je research goed. De tattoo verdwijnt snel en kan gevaarlijk voor je zijn!

10 voordelen van een lip tattoo

 1. Permanent: In tegenstelling tot make-up, zal een lip tattoo niet afspoelen of afgeven, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het vervaagt of verdwijnt gedurende de dag.
 2. Tijdbesparend: Omdat je geen tijd meer hoeft te besteden aan het aanbrengen van lippenstift of lipgloss, kan een lip tattoo tijd besparen in je dagelijkse routine.
 3. Geldbesparend: Je hoeft geen lippenstift, lipgloss of andere producten meer te kopen, dus op de lange termijn kan een lip tattoo geld besparen.
 4. Natuurlijke uitstraling: Een lip tattoo kan een natuurlijk uitziende kleur geven aan je lippen, wat kan helpen om een subtiele look te creëren.
 5. Verbeterde symmetrie: Als je lippen van nature asymmetrisch zijn, kan een lip tattoo helpen om de symmetrie te verbeteren.
 6. Verbergen van littekens: Een lip tattoo kan helpen om littekens op de lippen te verbergen of te camoufleren.
 7. Stijl: Een lip tattoo kan helpen om je persoonlijke stijl uit te drukken en kan fungeren als een statement accessoire.
 8. Speciale gelegenheden: Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of feesten, kan een lip tattoo helpen om je lippen er vol en gekleurd uit te laten zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de make-up die vervaagt.
 9. Langer durende resultaten: In vergelijking met traditionele make-up, kan een lip tattoo langer durende resultaten bieden.
 10. Gemakkelijk bij te werken: Als je de kleur van je lip tattoo na verloop van tijd wilt aanpassen, kan dit gemakkelijk worden gedaan door een touch-up te laten uitvoeren.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!