25+ Lip tattoo ideeën

Duik in de wereld van lip tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Lip tattoo ontwerpen

Tattoo lip binnenkant

Een tattoo aan de binnenkant van je lip valt niet snel op en wordt vaak gebruikt voor grappige teksten. Zoals Bite me, suck it of andere seks gerelateerde teksten. Nou hoef je niet per se een woord of naam te tatoeëren aan de binnenkant van je lip maar een symbool kan natuurlijk ook!

Tekst, naam of letters

Maar wat voor soort tatoeage zet je dan aan de binnenkant van je lip? Nou vaak gaat het om bijvoorbeeld een woordje of een naam. Initialen zoals letters kunnen ook of je gaat voor een hele korte quote.

Doet de inner tattoo pijn?

De innerlip tattoo doet pijn en kan gevaarlijk zijn. Het kan namelijk snel gaan ontsteken omdat je mond vol zit met bacteriën. Een voordeel van de innerlip tattoo is dat hij zeker makkelijk te verbergen is haha! Wel verdwijnt hij sneller dan andere tatoeages.

Kosten lip tattoo

Een tattoo op de lip ligt rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan kan je naar €150 euro gaan.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

In de lip zie je vaak de volgende ontwerpen:

Hoeveel pijn doet een tattoo in je lip?

Ja, deze doet pijn! Maar wie heeft er nou een innerlijk tattoo? Bijna niemand dus laat zien dat je het durft en de tijd van de pijn is ook maar heel kort want er is alleen maar plek voor een kleine tattoo in je lip.

Betekenis tattoo